Fotograf nasil ekleyebilirim ? Biraz ugrastim beceremedim
Cnm arzum77 daha önce birkaç arkadaşa anlatmıştı. Onun sayfasına gir bi bak oku yada ona sor. Genelde bu tür cevaplar ondan geliyo. Bende beceremedim mesela.
Benim ipad ayarlarimla ilgili bir durum. Duzeltemedim. Buraya herhangi resim koyamiyorum.(
Fotograf nasil ekleyebilirim ? Biraz ugrastim beceremedim
Ben 6 hafta once oldum. Sanirim 3 veya 4. Hafta kesi izi resmini koydum. Profilimde var. Su an izlerim pembe iki cizgi seklinde baya azaldilar. Hatta aynaya uzaktan bakinca belli bile degiller
tatlım hangi doktor ? bir de albümünü sadece arkadaşların görebilir.. burda küçük bir bölge olarak sadece iz olan bölgeyi çekip payşabilir msin ameliyat iz konusunda tereddütü olan arkadaşlarım için de fikir olur doktor ve iz konusunda.
şu an evimde değilim. bayram tatili dönüşü tam iz kısmını göğüs belli olmayacak şekilde paylaşabilirim sanırım
teşekkürler cnm.. kesinlikle belli olmasın zaten göğüs kısmı sadece iz olan küçük bölge yeterli olacaktır. maksat ne kadar sürede izin durumu ve hangi doktor olduğu..
resilerine bakabilirmiyimBen 6 hafta once oldum. Sanirim 3 veya 4. Hafta kesi izi resmini koydum. Profilimde var. Su an izlerim pembe iki cizgi seklinde baya azaldilar. Hatta aynaya uzaktan bakinca belli bile degiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?