• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ameliyat sonrası izler(resimli)

offoff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
569
6
118
Balıkesir
merhaba canlarım,
bu konuyu ameliyat olan arkadaşlarımdan ameliyat olmak isteyen arkadaşlar için bir fikir olması amacıyla açtım,
sizlerden istediğim şu ki; ameliyat olan her arkadaşım, öncelikle hangi doktora yaptırdığını ve ameliyat olalı ne kadar süre olduğunu yazıp sonrasında sadece iz olan küçük bölgenin resmini bu konuya eklemeleri. amaç ameliyat olmak isteyenlerin bu konudaki endişelerinin ve sorularının cevap bulması,, şimdiden herkese teşekkür ediyorum :42: :42: :42:

kızlar ameliyat olanlar nerdsnzzz? Sadce kuçuk iz olan bolge fikir wericektr. Ltfn ameliyat olmak isteyenlere yardmcı olun. Başta ben olmak uzere :/

Cnm arzum77 daha önce birkaç arkadaşa anlatmıştı. Onun sayfasına gir bi bak oku yada ona sor. Genelde bu tür cevaplar ondan geliyo. Bende beceremedim mesela.

Eger bu sayfada paylaşacaksan mektup işaretinin yanında çerçevenin içinde agaç resmi var ona tıklayıp eklemek istedigin fotografı seçiyorsun.

Benim ipad ayarlarimla ilgili bir durum. Duzeltemedim. Buraya herhangi resim koyamiyorum. :((

Ben 6 hafta once oldum. Sanirim 3 veya 4. Hafta kesi izi resmini koydum. Profilimde var. Su an izlerim pembe iki cizgi seklinde baya azaldilar. Hatta aynaya uzaktan bakinca belli bile degiller

Ben 6 hafta once oldum. Sanirim 3 veya 4. Hafta kesi izi resmini koydum. Profilimde var. Su an izlerim pembe iki cizgi seklinde baya azaldilar. Hatta aynaya uzaktan bakinca belli bile degiller

tatlım hangi doktor ? bir de albümünü sadece arkadaşların görebilir.. burda küçük bir bölge olarak sadece iz olan bölgeyi çekip payşabilir msin ameliyat iz konusunda tereddütü olan arkadaşlarım için de fikir olur doktor ve iz konusunda.

tatlım hangi doktor ? bir de albümünü sadece arkadaşların görebilir.. burda küçük bir bölge olarak sadece iz olan bölgeyi çekip payşabilir msin ameliyat iz konusunda tereddütü olan arkadaşlarım için de fikir olur doktor ve iz konusunda.

şu an evimde değilim. bayram tatili dönüşü tam iz kısmını göğüs belli olmayacak şekilde paylaşabilirim sanırım

şu an evimde değilim. bayram tatili dönüşü tam iz kısmını göğüs belli olmayacak şekilde paylaşabilirim sanırım

teşekkürler cnm.. kesinlikle belli olmasın zaten göğüs kısmı sadece iz olan küçük bölge yeterli olacaktır. maksat ne kadar sürede izin durumu ve hangi doktor olduğu..

teşekkürler cnm.. kesinlikle belli olmasın zaten göğüs kısmı sadece iz olan küçük bölge yeterli olacaktır. maksat ne kadar sürede izin durumu ve hangi doktor olduğu..

doktorum Ozan Balık. Kesinlikle tavsiye ederim. Hem ameliyat sürecimin ve sonrasının rahat geçmesi, hem izlerimin çok çabuk silikleşmesi en önemlisi tam istediğim gibi bir sonuç olması nedeniyle memenunum

Son düzenleme:
Back