• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrasi iki çıkıntı oluşması

Beybi05

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
523
128
103
32
Merhabalar. Ben yeni uye oldum. Birilerinden fikir almazsam kafayi yiyebilirim :( ameliyat olali nerdeyse 2 bucuk ay oldu. Yaklasik bi haftadir burnumda bi çıkıntı farkediyorum. Kemer gibi. Doktorum masaj verdi günlük masaj yapiyorum 5er dk. Sonra da kemer kısmından biraz asagisinda burun ucumun biraz yukarisinda bi çıkıntı daha oluştu. Bunlar masaj yapinca bi sure iniyor. Dümdüz oluyor sonra tekrar çıkıyor. Ne cok sert ne cok yumusaklar. Anlamadim niye olduğunu. Halbuki o kadar guzel o kadaar guzel bi burnum vardi ki kusursuz olmustu resmen, hayrandim sislikler indikce bi gariplesti :( bu tarz bisey yasayan oldu mu?

Bakıyoruz da ne yazalım diye düşünüyoruz. Eğer iniyorsa sisliktir. Kemik olsa zaten inmez. Bence panik yapma. Masajini yap doktorun dediği gibi. 6. Aya kadar şişlikler iniyor gerçekten. Ama ilk ana şeklin kalıyor. Korkma yani. Ben 7. Aydayim. Şekil aynı. Ama burnum incelmiş.

Bakıyoruz da ne yazalım diye düşünüyoruz. Eğer iniyorsa sisliktir. Kemik olsa zaten inmez. Bence panik yapma. Masajini yap doktorun dediği gibi. 6. Aya kadar şişlikler iniyor gerçekten. Ama ilk ana şeklin kalıyor. Korkma yani. Ben 7. Aydayim. Şekil aynı. Ama burnum incelmiş.
Bazilari kikirdak onlar gecmedi falan yazmis onlar gibiyse diye korktum. Basta dumduzdu sonradan cikti bunlar. Insallah gecer ya :(

Back