Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet doktorum yapışıklılık olmasın dıye koruma amaçlı yaptı 2 ay sonra çıkartılacak ve şuan takip te yapılıyor dogum kontrolde verıldı ve beraber lik 5 hafta kadar olmayacak dedı sizde ameliyat mı olcaksınız
Evet doktorum yapışıklılık olmasın dıye koruma amaçlı yaptı 2 ay sonra çıkartılacak ve şuan takip te yapılıyor dogum kontrolde verıldı ve beraber lik 5 hafta kadar olmayacak dedı sizde ameliyat mı olcaksınız
İnşallah peki parcacık sizdende düştümü hiç bugun doktoruma gittim onada sordum ama sanki içim rahatlamadı bu parcacıklar enfeksiyon belirtileri gibi doktorum degıl dedı inşallah degildir
İnşallah peki parcacık sizdende düştümü hiç bugun doktoruma gittim onada sordum ama sanki içim rahatlamadı bu parcacıklar enfeksiyon belirtileri gibi doktorum degıl dedı inşallah degildir
Merhaba arkadaşlar ben 02.01. Histereskopi ameliyatı oldum ve kanamalarım var ne zaman geçer doktoruma çarşamba günü gidicem ve agrılarım devam ediyor temizlige önem veriliyor bu ameliyatı olup daha sonra ne kadar süre sonra hamile kalan var bana 2 ay sıpral takıldı bu durumu yaşayan varmı