ameliyat sonrasi gogus olcunuz kac cm oldu

Benim mentor, şu anda tam olması gereken kıvamda, bundan daha yumuşağı pörsümüş meme kategorisine girer. Diri meme görüntüsü olmaz. Ben iki marka arasında yumuşaklık farkı olduğunu düşünmüyorum.
Canım bence de arada fark yok, ikisi de fda onaylı markalar sonuçta.birbirlerinin teknolojilerinden haberdar kurumlar .mc donalds ile burger King gibi... Biri iyi ne yaparsa öbürü de yapar :KK66: bence doktorun elinde hangi protez kaldıysa onu hastaya öneriyordur.çünkü toptan alıyorlar diye duymuştum:KK70:Mesela ben de , güvercin göğüs kafesi varmış hafif, yani orta biraz çökük, belki natrella bu tip durumlarda daha uygundur ... Amaaaaaan ha natrella ha mentor.... Doğal olsun seksi olsun sizinkiler gibi , daha ne isterim :KK71:

walla herkes aynı şeyi söylüyo ama hiç olmayınca normal olsun yeter diyosun sonra iş ciddileşince olmuşken büyük olsun deniyo sanırım:))aynen canım ancak öle anlaşılır yumuşaklık sonuçta herkese göre değişebilir birine sert gelen başkasının hoşuna gidebilir ama çok anormal bir farkta yoktur bence sonuçta içlerindeki madde aynı değilmi yoğunluğu farklıdır belki
ben dedim ki dogal olsun ama dogal olsun diyede kucuk yapma yani dedim allahta benım doktorumda kucukten yana degıl tam ölçume göre yapmıs ki ben hala bzen bi buyugumu acaba diyorum sonra tam tam bu diyorum :KK70: yumuşaklıgından suan ben memnunum ikiside onaylı protezlern benım için natrellede olsa farketmezdi memem olsunda sert olsa mentor neden okdar cok kullanılsın ki

Mutluluk bu sorunun cevabını buldun mu canım :))) ben de hala aynı şeyi düşünüyorum dA :))
Canım öğrendim öğrendim :KK66: göğüs kafesimiz düz DEĞİL, yanlardan basık yani oval :KK66: bu basıklık Nedeni ile meme uçlarımız koltuklaltlarına doğru. Koltukltlarından Taşar diye büyük tabanlı protez takamadılar bize :KK66: eğer göğüs kafesimiz düz olsaydı,ki bu yakın memeuçları demek, mis gibi ortada birleştire birleştire protezleri koyacaktı dr umuz. Biz de efsane çatallarımız İLE gezecektik :KK70: olsun buna şükür ❤️

X