ameliyat sonrasi gogus olcunuz kac cm oldu

dermand

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
78
46
40
Kızlar birşer sorcam bugün silikonlu sutyenin içine birşeyler koyup kendime silikon yaptım:)) olctum 90cm geldi bende çok güzel oldu bu boyut meme döküm sıfır göğüs altı 80 cm benim gibi olanlar kaç cc den sonra göğüs olcunuz ne kadar değişti yani kaç cm oldu bana kaç cc ideal anlamaya calisiyorum

anladım canım zaten sen favorilerimdensin boyutu iyi çok benim içinde 300-325 cc ideal o zaman diye düşünüyorum

ama senin meme altı ölçun daha fazla 325 den daha buyugu bile olabilr benım fikrime göre tabi :) benimde sıfırdı dokum meme altım 70 cm şuan ameliyata girerken 68 cm di 325 cc takıldı bana önceki meme ölcumu net bilmiyorum taş çatlasa 74 cm dir ama şuan 86 cm oldu

Arkadaşlar, benim göğüsaltı ölçüm 80 cm olduğu halde görüştüğüm 3 Dr da , göğüskafesim dar dedi. Nasıl yani ???? Neye göre dar?

cc olrak kaç dediler peki
Canım hatırlıyor musun , meme altı ölçüsünün ne olduğunu bilmiyordum da meme ucundan memenin bittiği yere kadar ölçüp 3,5 cm demiştim ya Şimdi öğrendik artık, Prof olduk Canım meme altı 80 cm, meme ile de 83,5 cm.dr a doğal dolgun dedim o da 330 cc nin uygun olacağını söyledi.

ahahaha evet hatırladım hatırladım 330 cc guzel ama bence dahada buyuk olur yani damlamı olcak senin yaa benimde göğüs kafesim dar ama bu biraz doktorun buyuk sevip sevmemesi ve boy kalcayla alakalı diye dusunuyorum ben ben baska doktora gitsem kesin bana 250 damla koyup yollardı emınım

Zaten bana da önce damla dedi, ama yuvarlak istediğimi söyleyince, yuvarlak 330 cc natrellanın en yumuşak olanı dedi.çünkü hiç doku yok, bu daha doğal durur dediBen de tamam dedim, libra72 nin dr U ile görüştüm zaten. Bi de high profil dedi.

Benim de 72ye 76ydı, 325 takıldı canım.. Bizim için en uygunu bu ölçüler..

Arkadaşlar, benim göğüsaltı ölçüm 80 cm olduğu halde görüştüğüm 3 Dr da , göğüskafesim dar dedi. Nasıl yani ???? Neye göre dar?
benim 73 tü canım dar ötesi yanii dar olunca memeyi büyük gösteriyor yani dikkat direk oraya odaklanıyor o yüzden çok abartı bi protez koymuyorlar herhalde 80-82 olsa 300-350 takardı sanırım

Kızlar gerçekten natrella mentora gore fark edilir şekilde yumusakmi ayni anda olan 2 kısıyi kıyaslamak lazım yumuşak olması daha iyi bencede daha doğal olur zaten damla daha sert oluyormuş sırf bu yüzden bile yuvarlak tercih edilebilir

libranıN sonucu cok guzel doktoru iyi seninde guzel olacagından emınım bi bildiği vardır 330 da guzel boyut hadi hayrlısııı

Benim mentor, şu anda tam olması gereken kıvamda, bundan daha yumuşağı pörsümüş meme kategorisine girer. Diri meme görüntüsü olmaz. Ben iki marka arasında yumuşaklık farkı olduğunu düşünmüyorum.

buyuk olmasın deme dogalın buyugu olsun de sonra ameliyattan sonra dahamı buyuk olsaydı dıyecksın bunu herkes demştir heralde vallahi benımki mentor ama benım gibi natrelle birini ellersem eger bi sonuca varabilirz

walla herkes aynı şeyi söylüyo ama hiç olmayınca normal olsun yeter diyosun sonra iş ciddileşince olmuşken büyük olsun deniyo sanırım:))aynen canım ancak öle anlaşılır yumuşaklık sonuçta herkese göre değişebilir birine sert gelen başkasının hoşuna gidebilir ama çok anormal bir farkta yoktur bence sonuçta içlerindeki madde aynı değilmi yoğunluğu farklıdır belki

bence de büyük olmasın deme zaten dr asla vücuduna göre koca koca meme yapmıyor bana 200 düşünmüştü dr ameliyata girerken aman küçük olmasın aman olmuşken dolgun olsun diye tutturdum çıktım 250 taktım 275 koydum yapay durdu yakışmadı dedi tamam dedim ilk haftalar Allahım kocaman bu nolcak şimdi diye diye gezdim şimdi ödemler indi yumuşadı biraz ve iyiki 200 takmamış diyorum ilk anda büyük geliyor ama 1-2 ay sonra iyiki daha küçük değil diyorsun o füze görüntü gidiyor çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…