Ameliyat sonrası gece uyurken ne giyilir?

citircerez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2022
303
577
Merhabalar, ben 5 ay önce meme büyütme operasyonu geçirdim fakat hâlâ geceleri sporcu büstiyeriyle yatmaya devam ediyorum. En son 3 ay önce kontrole gittim, doktorum çağırmış olmasına rağmen bir sorun olmadığı için gitmeye biraz eriniyorum açıkçası. Gündüz sütyensiz geziyorum ama gece mutlaka sporcu büstiyeri takmam gerekiyormuş gibi hissediyorum yoksa rahat edemiyorum.

Sorum şu; siz bu aylarda gece uyurken ne takıyordunuz ya da hiçbir şey takmadan uyuduğunuzda bir sorun oldu mu? Bu gereksiz kaygımı yenip ne giymeliyim?

Merhabalar, ben 5 ay önce meme büyütme operasyonu geçirdim fakat hâlâ geceleri sporcu büstiyeriyle yatmaya devam ediyorum. En son 3 ay önce kontrole gittim, doktorum çağırmış olmasına rağmen bir sorun olmadığı için gitmeye biraz eriniyorum açıkçası. Gündüz sütyensiz geziyorum ama gece mutlaka sporcu büstiyeri takmam gerekiyormuş gibi hissediyorum yoksa rahat edemiyorum.

Sorum şu; siz bu aylarda gece uyurken ne takıyordunuz ya da hiçbir şey takmadan uyuduğunuzda bir sorun oldu mu? Bu gereksiz kaygımı yenip ne giymeliyim?
İkimiz yakın zamanda ameliyat olmuştuk, zaman nasıl da geçti😁 ben gündüzleri pedli penye sütyen takıyorum. İşten eve gelir gelmez çıkarıp sütyensiz geziyorum😁 gece de aynı şekilde, valla çok rahat oluyor. Senelerdir bunun hayalini kurmuştum. Sütyen takmadan sadece kendi memelerim ile takılmak müthiş 🤩

İkimiz yakın zamanda ameliyat olmuştuk, zaman nasıl da geçti😁
eveett, bu süreç biter mi derken kaç ay geçti bile😅

Sütyen takmadan sadece kendi memelerim ile takılmak müthiş 🤩
kesinlikle öyle. ben ameliyattan önce de sütyensiz takılıyordum ama bu kadar ilgi çekmiyordu 🤪

gece de aynı şekilde
gece sütyensiz yatınca baskıdan dolayı şekil bozukluğu olmuyor dimi? ben biraz ondan endişeleniyorum. sürekli sağ tarafıma doğru yatıyorum, ya bir şey olursa korkusu var 😅

Bende geceleri sütyensiz yatıyorum yan yattığımda aklımdan benimde bazen şekli bozulur mu gibi düşünceler geçiyor ama sonra kendi kendime diyorum ki amannnnnn ne evham yapıyorsun hiç bişey olmaz sonuçta doktor yatabilirsin dedi yaklaşık 2 aydır da bi sorun oluşmadı :)

Kızlar şimdi 1 ay sonra korseli sütyeni bırakıp, pedsiz balensiz yarım sporcu sütyenlerine geçiyoruz sanırım.3 Ay sonra da balensiz sütyen .Kafamda böyle oturttum ben ama doğru mu?

Kızlar şimdi 1 ay sonra korseli sütyeni bırakıp, pedsiz balensiz yarım sporcu sütyenlerine geçiyoruz sanırım.3 Ay sonra da balensiz sütyen .Kafamda böyle oturttum ben ama doğru mu?
3 ay sonra istediğinizi giyebilirsiniz hatta ben 2. Aydan sonra başladım istediğimi giymeye o yüzden rahat olun free takılabilirsiniz :)

Bende geceleri sütyensiz yatıyorum yan yattığımda aklımdan benimde bazen şekli bozulur mu gibi düşünceler geçiyor ama sonra kendi kendime diyorum ki amannnnnn ne evham yapıyorsun hiç bişey olmaz sonuçta doktor yatabilirsin dedi yaklaşık 2 aydır da bi sorun oluşmadı :)
kendime bir ay daha veriyorum, tam 6. ayda ben de sütyensiz yatmaya başlayacağım o zaman. 🤪😅

ben de 2. aydan sonra her türlü sütyeni giydim hatta genelde gündüz sütyensiz takılıyorum

eveett, bu süreç biter mi derken kaç ay geçti bile😅

kesinlikle öyle. ben ameliyattan önce de sütyensiz takılıyordum ama bu kadar ilgi çekmiyordu 🤪

gece sütyensiz yatınca baskıdan dolayı şekil bozukluğu olmuyor dimi? ben biraz ondan endişeleniyorum. sürekli sağ tarafıma doğru yatıyorum, ya bir şey olursa korkusu var 😅
Hiç şekil bozukluğu olmadı, maşallah diyelim😍 geçen ay kontrolüm vardı ve doktorum artık tamamen normal yaşantına dönebilirsin dedi. Gece uyurken üstüne yatmak da serbest ama henüz cesaret edemedim😅genel de yan yatarak uyuyorum, sağa dönerek yatınca memeler de sağa doğru kayıyor, kalıp gibi durmuyor.
Bir de spor tamamen serbest ama ağırlık kaldırmaya hala cesaret edemiyorum 😅 ameliyattan beri düzenli spor yapmadım, göbüşüm yumuşadı resmen🤪 tembelliğe alıştım, hala spor yapmıyorum😁

X