Ameliyat sonrası gaz problemi yardım lütfen

blueangel42

Yeniden aynı heyecan aynı mutluluk
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
506
96
623
Herkese merhaba.Benim sorunum miyom ameliyatı sonrası gaz problemi.Yaklaşık iki hafta önce miyom ameliyatı oldum.Öncesinde de gaz problemi yaşıyordum.Ama şimdi tadım tuzum kalmadı inanın.Vücutta sıkışan bir gaz var ve ben çok zor çıkarıyorum.İlk günler çok sorun yasamamıştım.Belki verilen serumlardan falan iyiydim.Antibiyotik kullandım ameliyattan sonra ishal problemi yaşadım o sorunum geçti derken bu haftada midemde bagırsaklarımda aşırı gaz.Bu ameliyatı geçiren arkadaşlarda böyle bir problem oldumu?Bu geçici birsey mi lütfen yardım edin

bir kaç gün sabah aksam kimyon çayı yapıp iç çok faydısını görürsün ,
geçmiş olsun
Onu denemedim yapıcam mutlaka çok teşekkür ederim.Rezene ve nane çayı içiyorum.Bir de gaz ilacı kullanıyorum yinede çok faydası olmadı

canım bizim buralarda kımyonu çok kullanırız hem yemeklerde
hem kurufasulye nohut dogme yemegi yedikten sonra muhakkak tüketiriz hani gaz yapmasın diye ,
veee asıl hamıleyken ve bebek dogduktan sonra , iananılmaz faydsı vardır ,

baharatcıdan kımyon al ez onu güzelce kaynar suya 1 çay kaşıgı at cezvenın altını kapat güzelce demlensin ,
sonra onu sabah aksam iç ,
dmelemeyle ugraşmayım diyorsan gene dövülmüş kimyon 1 çay kaşıgı ağzına at üzeirne bir bardak su iç

misler gibi gazından kurtul ,

kafana takılan birşey olursa sor yazarım

Toz kimyon değil de tane tarzı kimyon mu alayım.Umarım bana da şifa olur.İnan cocuklarimla bile ilgilenemiyorum.Sanirim birazda stresten çoğalıyor

Toz kimyon değil de tane tarzı kimyon mu alayım.Umarım bana da şifa olur.İnan cocuklarimla bile ilgilenemiyorum.Sanirim birazda stresten çoğalıyor

baharatcıdan tane kımyon alıp
sen dövüp ezeceksin
oylesi daha temiz olur çünkü markette satılanlar tamda kımyon oldugunu düşünmüyouruz,

Ameliyat sonrası gaz problemi yaşayan var mı?Yoksa ben numunemiyim?Fikirlerinize ihtiyacım var

Konu üzerinden baya geçmiş ama benzer problemlerle karşılaşan arkadaşlar için yazıyorum. Anladığım kadarıyla bütün ameliyatlar gaz problemine neden oluyor. Cumartesi ameliyat oldum (meme büyütme) karnım davul gibi oldu, 6 kilo farketti resmen. Demin annemin tavsiyesi üzerine 1 çorba kaşığı yoğurta 1 çay kaşığı (tatlı kaşığı da olur ama acı olur diye yapmadım) kattım karıştırdım zorla yedim :) mucizevi bir şekilde gaz problemine iyi geldi. Tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…