• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrasi estetik kuyruk sokumu

EstrellaMorente

Evrimdışı.
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2014
1.237
997
73
Merhaba.
4 5 yil acik kil donmesi operasyonu gecirdim. Ama suanda o bolgede hem cukurluk ve cok kotu bir yara izi bulunuyor.. estetik yaptirmak istiyorum. Bu konuyla ilgili bana yardimci olabilirmisiniz?

Aynı şeyi bende merak ediyorum. 10 ay önce flap yöntemiyle oldum ben ve kuyruk sokumumda z şekilde yara izi var çok kötü görünüyo rahatsız oluyorum bunu geçirecek bi yöntem var mıdır? Bu arada siz 10 ay sonra oturduğunuzda acıma oluyor muydu acaba içteki yara hala iyileşmedi mi bende çok oturunca acıma oluyor :(

Evet oluyor hala devam ediyo 4 5 yil gecmesine ragmen. Ki senin yine flap bebim direk acik ameliyat :( hem orasi oyuk sekilde hemde kocaman artik biktim yani... kesinlikle estetik sart.

Evet açık ameliyatta o şekilde bi iz kalıyomuş gerçekten estetik şart ama nasıl yapılır hiçbir fikrim yok lazerle olur diye düşünüyorum bilen biri yardım etse keşke :( benim çok acıyo ders çalışırken oturuyorum çok zor oluyo iş hayatında napıcam bilmiyorum gerçekten :(

Evet açık ameliyatta o şekilde bi iz kalıyomuş gerçekten estetik şart ama nasıl yapılır hiçbir fikrim yok lazerle olur diye düşünüyorum bilen biri yardım etse keşke :KK43: benim çok acıyo ders çalışırken oturuyorum çok zor oluyo iş hayatında napıcam bilmiyorum gerçekten :KK43:
Zamanla iyice azaliyor acisi. Bakan yokki cevap versinler.

İnşallah dediğiniz gibi olur da azalır. Bir de iz olayını halledebilirsek güzel olcak. Sanırım izi tamamen silmek mümkün değil, fakat görünürlüğünü ciddi derecede azaltabiliyolarmış lazerin gelişmiş yöntemleriyle. Ama fiyatı biraz tuzluymuş galiba:KK35:

Yaa sen nerden ogrendin? Iz onemli degil kalano dovme ile kapattirmayi dusunuyorum zaten buyuk bolumu tamamlansin yeter boslugu doldurabiliyorlar mi?

Back