Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba pazartesi günü meme büyütme ameliyatı oldum 300cc kas alti. Suan sol memem saga gore cok cok büyük duruyor benim gibi ayni durumu yasayan var mi?
Merhaba pazartesi günü meme büyütme ameliyatı oldum 300cc kas alti. Suan sol memem saga gore cok cok büyük duruyor benim gibi ayni durumu yasayan var mi?
Ben foruma çok düzenli girmiyorum girsem de meme estetiğinde pek takılmıyorum. Bu yüzden burada meme büyütme ameliyatını, 2017'de kendi yaşadıklarım üzerinden, her konuya değinerek detaylıca anlatmaya çalışacağım. Ameliyat düşünenler, yeni ameliyat olanlar, kafasında soru işareti olanlar...
www.kadinlarkulubu.com
zamanınız varsa okuyabilirsiniz kendi tecrübelerimi paylaştım
Ben foruma çok düzenli girmiyorum girsem de meme estetiğinde pek takılmıyorum. Bu yüzden burada meme büyütme ameliyatını, 2017'de kendi yaşadıklarım üzerinden, her konuya değinerek detaylıca anlatmaya çalışacağım. Ameliyat düşünenler, yeni ameliyat olanlar, kafasında soru işareti olanlar...
www.kadinlarkulubu.com
zamanınız varsa okuyabilirsiniz kendi tecrübelerimi paylaştım