• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası eğrilik !

Esraaa6060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
11
0
1
28
Merhaba arkadaslar 1 ay önce septorinoplasti ameliyatı oldum burnumda eğrilik vardı fakat ameliyat somrası hala var doktoruma burnum eğri diyorumm yooo yooo hayır eğri değil demekten baska bişey bilmiyor hep aynı şeyleri tekrarlıyo ya herkez yalanmı sölüyo bi doktorummu doğru sölüyo anlamıyorum göz var hizam var biraz üstüne gidincede yüzün asimetrik dedi benim yüzümde cenemde felan öyle cok bükük görüntüyü etkiliyecek kadar bi asimetriklik yok sizdede aynı sorun oldumu geçtimi ne yapmalıyım doktoruma olan güvenimi tamamen yitirdim başka bi uzmanlamı görüşmeliyim kafayı yedim yemin ederim piskoljm altüst oldu kendimle çelisiyorum artık lütfen yardımcı olun sizdede olduysa geçtimi nasıl ne kadar sürede geçti. Burnum ucu felan değil yukarda aşağı dogru sağa dogru yamul halde geliyor napmalıyım

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar 1 ay önce septorinoplasti ameliyatı oldum burnumda eğrilik vardı fakat ameliyat somrası hala var doktoruma burnum eğri diyorumm yooo yooo hayır eğri değil demekten baska bişey bilmiyor hep aynı şeyleri tekrarlıyo ya herkez yalanmı sölüyo bi doktorummu doğru sölüyo anlamıyorum göz var hizam var biraz üstüne gidincede yüzün asimetrik dedi benim yüzümde cenemde felan öyle cok bükük görüntüyü etkiliyecek kadar bi asimetriklik yok sizdede aynı sorun oldumu geçtimi ne yapmalıyım doktoruma olan güvenimi tamamen yitirdim başka bi uzmanlamı görüşmeliyim kafayı yedim yemin ederim piskoljm altüst oldu kendimle çelisiyorum artık lütfen yardımcı olun sizdede olduysa geçtimi nasıl ne kadar sürede geçti. Burnum ucu felan değil yukarda aşağı dogru sağa dogru yamul halde geliyor napmalıyım
merhaba resmini atabilir misin görebilirsek daha iyi yorum yapabilir hanımlar ayrıca ödeme bağlı düzensizlik olabiliyor burunda.bi tarafı şişken diğer tarafı inmiş olabilir

Evet ama doktorum her seferinde yoo yüzüne cok uyumlu bi burun yamuk değil diyip duruyo ya deseki bunlar normal seyler 1 sene içinde düzelir felan en azından düzelicek derim ama adam yok diyo gerçekten sinir bozucu bi durum
resmini göremedim açılmıyor ama haklısın açıklama yapması gerekiyor içini rahtlaması gerekir.bende şurası böyle şöyle dedikçe doktor da anlattı kafamı rahatlatmıştı.

Bir kerede hatasini kabul etseler ölürler sanki. Islerine gelmediklerinde de arkasina siginacaklari tek yalan yüzün asimetrik....

Bir kerede hatasini kabul etseler ölürler sanki. Islerine gelmediklerinde de arkasina siginacaklari tek yalan yüzün asimetrik....
Evet artık bende böyle düşünmeye basladım ocak ayında konturolum var öncesinde bi kaç uzman doktorla görüşüp neyin ne oldugunu ögeenicem eğer yüzüm asimetrikse onunda bir yolu vardır elbet ozaman yüz cerrahına giderim ama değilse doktorun ve hastanenin elimden çekeceği olur piskolojimi bozdular artık uyku uyuyamıyorum düşünmekten arastırmaktan

E96FED53-3400-4B0D-866A-688AAABAA6FC.jpeg

Evet artık bende böyle düşünmeye basladım ocak ayında konturolum var öncesinde bi kaç uzman doktorla görüşüp neyin ne oldugunu ögeenicem eğer yüzüm asimetrikse onunda bir yolu vardır elbet ozaman yüz cerrahına giderim ama değilse doktorun ve hastanenin elimden çekeceği olur piskolojimi bozdular artık uyku uyuyamıyorum düşünmekten arastırmaktan
Aslinda sonuna kadar ugrasmak lazim. Insanlar o ucretleri nelerden feragat ederek biriktiriyor. Ustune ustluk birde riske girip bicak altina yatiyorsun. Kendi beceriksizliklerinide kabul etmeyip insanlarin psikolojisini daha da berbat ederek yuzun asimetrik deniyor. Eger oyle birsey yoksa gidip sunu diyeceksiniz aslinda "Sizin gözleriniz asimetrikmis."

İnşallah ya ama için pek rahat etmiyor başka bi uzmana daha danışacagım inşallah o içimi rahatlatır

için rahat etsin madem göster iyi bir doktora da inşallah o da kötü birşey demez de içine siner burnuşun

Ben 2 ay önce ameliyat oldum.1 ay önce aynı senin gibi hem şiş hemde eğri duruyordu. Şimdi geçti hala ödem var ama o asimetrik görüntü geçti biraz sabret

Back