Benim de aklıma ilk o geldi, söyledim. Ama gerek yok dikişlerin çok iyi gözüküyor. Enfeksiyon yok dedi. Kendi bugün masajı gösterirken bile ağrı yoktu. Birden otururken geliyor sancı ortada bir şey yokken.İltihap falan olmasın? Her ihtimale karşı ilaç başlasaydı iyi olurdu aslında doktorunuz..
Bekle birkaç gün daha geçmezse mutlaka tekrar söyle doktoruna..Benim de aklıma ilk o geldi, söyledim. Ama gerek yok dikişlerin çok iyi gözüküyor. Enfeksiyon yok dedi. Kendi bugün masajı gösterirken bile ağrı yoktu. Birden otururken geliyor sancı ortada bir şey yokken.
Öncelikle herkese merhaba, ben tam 1 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Gerek ameliyat öncesi, gerek sonrası bu sitede yazılanlar bana çok yardımcı oldu. Herkesin yardımlaşması cidden harika. Benim sorunum 2 gün önce başladı. Kas altı ameliyat olmama rağmen çok ağrılı bir süreç yaşamadım ve her şey yolunda gidiyordu. Burada okuduklarımda da genelde 1 ay sonrası herkesn ağrısı bitmiş oluyordu ama benim tam tersi oldu. Durup dururken sağ göğsümdeki meme altındaki dikişime sancı girmeye başladı. Sanki bıçakla kesiyorlar. Dayanılacak gibi değil. Herhangi bir ters hareketim yok ya da ağır da kaldırmıyorum. Birden oluyor. Kıpırdayamıyorum bile. Ağrı kesici, kas gevşetici alınca 1 saate geçiyor. Doktorum da baktı. Dikişlerin erimesiyle içten bi tepki veriyor olabilir geçer dedi ama ben daha kaç gün böyle sancı çekicem merak ediyorum. Bütün konu başlıklarına baktım ama bu konuyla ilgili bir bilgi bulamadım. Sırf bu yüzden üye oldum. Benim gibi böyle bi acı çeken oldu mu acaba? Şimdiden teşekkürler :)
Merhaba vicky05,bende 12 gün önce kas altk ameliyat oldum aynı şekilde benim de bugüne kadar ağrım sızım yoktu bugün öğleden sonra belki iş yerinde ters hareket yaptım sol tarafta alt kısımda dikişime yakın göğsümün ortasına doğru aşağı kısmı bıçak batıyo dokununca acıyo ama çok fazla sadece o kısmı sağ memem gayet iyi sol memem de de sadece o kısım acıyo bende daha dr uma danışmadım hani ilk defa oldu diye evet bende bu konu var mı diye bakıyodjm sizi gördüm dr a gittiniz mi ne dediÖncelikle herkese merhaba, ben tam 1 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Gerek ameliyat öncesi, gerek sonrası bu sitede yazılanlar bana çok yardımcı oldu. Herkesin yardımlaşması cidden harika. Benim sorunum 2 gün önce başladı. Kas altı ameliyat olmama rağmen çok ağrılı bir süreç yaşamadım ve her şey yolunda gidiyordu. Burada okuduklarımda da genelde 1 ay sonrası herkesn ağrısı bitmiş oluyordu ama benim tam tersi oldu. Durup dururken sağ göğsümdeki meme altındaki dikişime sancı girmeye başladı. Sanki bıçakla kesiyorlar. Dayanılacak gibi değil. Herhangi bir ters hareketim yok ya da ağır da kaldırmıyorum. Birden oluyor. Kıpırdayamıyorum bile. Ağrı kesici, kas gevşetici alınca 1 saate geçiyor. Doktorum da baktı. Dikişlerin erimesiyle içten bi tepki veriyor olabilir geçer dedi ama ben daha kaç gün böyle sancı çekicem merak ediyorum. Bütün konu başlıklarına baktım ama bu konuyla ilgili bir bilgi bulamadım. Sırf bu yüzden üye oldum. Benim gibi böyle bi acı çeken oldu mu acaba? Şimdiden teşekkürler :)
Bende de tam olarak bu şekilde sağ göğüste oluyor. Doktorum sancı olmasını gerektirecek bir şey yok ağrı kesici al, bir süre sonra kendiliğinden geçer, istersen ağrıyan yere anestol sür dedi. Sabah akşam ağrı kesici içip masajla anestol sürüyorum. Sancının etkisi günden güne azaldı. Bazen tam acıyan yere masaj yapıyorum. Sanki bi yere vurmuşum da mor bir yere masaj yapıyormuşum gibi acıyor. Ama iyi geliyor. Hala ara ara sancı girer gibi oluyor ama şiddeti azaldı. Yakında tamamen geçer diye ümit ediyorum. Size de çok geçmiş olsun.Merhaba vicky05,bende 12 gün önce kas altk ameliyat oldum aynı şekilde benim de bugüne kadar ağrım sızım yoktu bugün öğleden sonra belki iş yerinde ters hareket yaptım sol tarafta alt kısımda dikişime yakın göğsümün ortasına doğru aşağı kısmı bıçak batıyo dokununca acıyo ama çok fazla sadece o kısmı sağ memem gayet iyi sol memem de de sadece o kısım acıyo bende daha dr uma danışmadım hani ilk defa oldu diye evet bende bu konu var mı diye bakıyodjm sizi gördüm dr a gittiniz mi ne dedi
Aynen benim de öyle dokunamıyorum ilacı bende alayım süreç tek taraflı olunca insanı korkutuyo iki taraf olsa anlaycağım inş benim de geçer zamanlar burda paylaşalımBende de tam olarak bu şekilde sağ göğüste oluyor. Doktorum sancı olmasını gerektirecek bir şey yok ağrı kesici al, bir süre sonra kendiliğinden geçer, istersen ağrıyan yere anestol sür dedi. Sabah akşam ağrı kesici içip masajla anestol sürüyorum. Sancının etkisi günden güne azaldı. Bazen tam acıyan yere masaj yapıyorum. Sanki bi yere vurmuşum da mor bir yere masaj yapıyormuşum gibi acıyor. Ama iyi geliyor. Hala ara ara sancı girer gibi oluyor ama şiddeti azaldı. Yakında tamamen geçer diye ümit ediyorum. Size de çok geçmiş olsun.
Bugün hastaneye gittim ve genel bir kontrol yapıldı. Kan testi, akciğer grafisi vb. Küçük bir pıhtı bulundu ama ameliyat sonrası normal sayılacak bir boyutta olduğu tedavi gerekmez denildi. Ne olur ne olmaz tomografiye de aldılar. Sonuç akciğer zarı iltihaplanması çıktı. Üşütmüşüm sanırım. 1 aya kendiliğinden azalarak biter dediler. Ağrın oldukça ağrı kesici iç yeter dediler. Ameliyat sonrası ilk zamanlar yaka bağır açık yatıyordum. Galiba o ara üşüttüm. Sizin de öyle olabilir. En azından enfeksiyon ve ya akciğerle ilgili bir sorun olmadığını öğrenince rahatladım. Size de haber vermek istedim.Aynen benim de öyle dokunamıyorum ilacı bende alayım süreç tek taraflı olunca insanı korkutuyo iki taraf olsa anlaycağım inş benim de geçer zamanlar burda paylaşalım
Merhaba aaa gerçekten mi doktor o yüzden mi pıhtı oldu dediler en korktuğum şey de o biliyo musun sağlığımız yerindr iken operasyondan sonra böyle küçük te olsa bişiyler çıkması allahtan enfeksiyon ya da kötü bişiy çıkmamış çok şükür,bende dr uma sms attım dün bahsettim kapsül vs başka bir durum olabilir mi dedim ağrı olur ara ara da sıkıntımyok normaldir herşey merak etme dedi ama bilmiyorum ben masaj yapıyorum soö göğsüm yine ara ara sızlıyo nolcak zamanla göreceğiz,tekrardan çok geçmiş olsun bakalım bende gittiğimde ne olcak merak ediyorum,foto paylaşabilseydik iyiydiBugün hastaneye gittim ve genel bir kontrol yapıldı. Kan testi, akciğer grafisi vb. Küçük bir pıhtı bulundu ama ameliyat sonrası normal sayılacak bir boyutta olduğu tedavi gerekmez denildi. Ne olur ne olmaz tomografiye de aldılar. Sonuç akciğer zarı iltihaplanması çıktı. Üşütmüşüm sanırım. 1 aya kendiliğinden azalarak biter dediler. Ağrın oldukça ağrı kesici iç yeter dediler. Ameliyat sonrası ilk zamanlar yaka bağır açık yatıyordum. Galiba o ara üşüttüm. Sizin de öyle olabilir. En azından enfeksiyon ve ya akciğerle ilgili bir sorun olmadığını öğrenince rahatladım. Size de haber vermek istedim.
Yeni üye olduğum için hiç bilmiyorum o özellikleri. Benim ağrılarım zamanla azalıyor, sizin de eminim en yakın zamanda geçer. Soğuktan koruyun kendinizi :)Merhaba aaa gerçekten mi doktor o yüzden mi pıhtı oldu dediler en korktuğum şey de o biliyo musun sağlığımız yerindr iken operasyondan sonra böyle küçük te olsa bişiyler çıkması allahtan enfeksiyon ya da kötü bişiy çıkmamış çok şükür,bende dr uma sms attım dün bahsettim kapsül vs başka bir durum olabilir mi dedim ağrı olur ara ara da sıkıntımyok normaldir herşey merak etme dedi ama bilmiyorum ben masaj yapıyorum soö göğsüm yine ara ara sızlıyo nolcak zamanla göreceğiz,tekrardan çok geçmiş olsun bakalım bende gittiğimde ne olcak merak ediyorum,foto paylaşabilseydik iyiydi
Merhaba benim de azaldı ağrılarım ancak bugün soğuk yedim öyle olunca sızlıyo haklısın inşallah zamanla düzelcek bekliyorum ara ara taş gibi gerginlik oluyo masaj yapınca rahatlıyorum en önemlisi şekil o da yavaş yavaş oturcak inş foto yükleme özelliği gelince herkes yüklüyo bizde yükleyebiliri o zaman bende çok eski sayılmam yeniyimYeni üye olduğum için hiç bilmiyorum o özellikleri. Benim ağrılarım zamanla azalıyor, sizin de eminim en yakın zamanda geçer. Soğuktan koruyun kendinizi :)