- 11 Mart 2019
- 8
- 3
- 30
Öncelikle herkese merhaba, ben tam 1 ay önce meme büyütme ameliyatı oldum. Gerek ameliyat öncesi, gerek sonrası bu sitede yazılanlar bana çok yardımcı oldu. Herkesin yardımlaşması cidden harika. Benim sorunum 2 gün önce başladı. Kas altı ameliyat olmama rağmen çok ağrılı bir süreç yaşamadım ve her şey yolunda gidiyordu. Burada okuduklarımda da genelde 1 ay sonrası herkesn ağrısı bitmiş oluyordu ama benim tam tersi oldu. Durup dururken sağ göğsümdeki meme altındaki dikişime sancı girmeye başladı. Sanki bıçakla kesiyorlar. Dayanılacak gibi değil. Herhangi bir ters hareketim yok ya da ağır da kaldırmıyorum. Birden oluyor. Kıpırdayamıyorum bile. Ağrı kesici, kas gevşetici alınca 1 saate geçiyor. Doktorum da baktı. Dikişlerin erimesiyle içten bi tepki veriyor olabilir geçer dedi ama ben daha kaç gün böyle sancı çekicem merak ediyorum. Bütün konu başlıklarına baktım ama bu konuyla ilgili bir bilgi bulamadım. Sırf bu yüzden üye oldum. Benim gibi böyle bi acı çeken oldu mu acaba? Şimdiden teşekkürler :)