Merhaba bende de aynı durum var benim de 40 gün oldu . Kendi doktorum ödem dedi. Kulak burun boğaz doktoruna gittim eğer önceki burnunuz kemerli ise böyle gözükmesi normalmiş. O bastırarak yukarı doğru masaj yaptı kemer görünüm baya gitti. Eskiden elimi sürünce orası bombeli geliyordu şimdi düz gibi. Beklemekte yarar varMerhaba daha öncede bu konuyla ilgili başlık açmıştım, burnum tam yandan kemer kısmı çıkık duruyordu. Şuan 1. ayımı doldurdum o çıkıntı azaldı fakat burnum hala tam istediğim gibi değil. Ben hafif kavisli bir burun istemiştim. Burnum düz olsa bile razıyım şuan. Ama kemer kısmında çıkıntı var. Yandan çok az belli oluyor. Ama eklediğim fotoğraflarda göreceksiniz ki çapraz açıdan burnum o kadar kemikli duruyor ki. Yandan kötü durmayan burnumun çaprazdan bu kadar kötü durmasına anlam veremiyorum. Nasıl bir sıkıntı var burnum zaman geçtikçe daha fazla iner ve kavislenir mi acaba böyle bir sorun yaşayan var mı başka? Törpüleme işlemini duydum onunla düzelir mi? Lütfen sorularıma cevabı olanlar yardımcı olsun kızlar
Kesinlikle bu dediginize katiliyorum bende alçı çıktığından beri memnun değilim ama sosyal medyada bakıyorum koyuyorlar çok mutlu olanlar var bende öyle olcam sanmıştımBu burnu alçıdan çıkar çıkmaz harika olan insanlar nerde ben anlamıyorum. Çevremde burun estetik ameliyatı olan hiç kimse tam anlamıyla memnun değil
Ben bunu kendi doktoruma değil ama başka bir doktora sordum. Kısa süreli bir işlem ama zannedildiği kadar basit değil dedi. Üniversite hastanesi 1200 lira civarı ücret istedi. Bildiğin revizyon olarak anlattı bana. Ben lokal anestezi altında kapalı yöntemle yapılacağını düşündüm ama öyle değilmiş.Törpüleme işlemi varmış. 10 dakikalık bir işlem diyorlar. Tampon, alçı vs olmuyormuş. İşlem hakkında fiyat hakkında bir bilgisi olan var mı peki bu durum o şekilde halledilebilir diye düşünüyorum
Ben bunu kendi doktoruma değil ama başka bir doktora sordum. Kısa süreli bir işlem ama zannedildiği kadar basit değil dedi. Üniversite hastanesi 1200 lira civarı ücret istedi. Bildiğin revizyon olarak anlattı bana. Ben lokal anestezi altında kapalı yöntemle yapılacağını düşündüm ama öyle değilmiş.
Özelde fiyatlar daha farklı tabi. Başka bir hekim törpü için 3000 civarı olabilir dedi. Kendi hekiminiz ücretsiz yapmalı. Ama başka doktorlar ücret istiyor normal olarak. Bir de tecrübeli bir hekim lokal anestezi altında kapalı yöntem ile halledebilir. Buruna tekrar tekrar travma yaşatmaya gerek yok.
Bence en can sıkıcı kısmı basit bir işlem olmasına rağmen kemiğe müdahale olacağı için tekrar ödem oluşacak olması ve ödemlerin inmesini bekleme süresi. En az üç ay dedi doktor. Aynı stresi tekrar yaşamayı hiç istemiyorum açıkçası.
Ya eğer kemik travma yaşadığı icin ödem oluyorsa zamanla geçecektir. Mesela benim sol taraftaki kemikle çok uğraşmış doktor baya kalınmış. 1.ay kontrolünde sağ kemik kaynamış sol henüz kaynamamış sert şekilde bastır çıt diye ses gelecek düzgün kaynasın dedi. ve cidden geliyor ses bastırınca. Zaten o tarafta cıkıntı oldu kemik şişti. Bastırınca da ağrı oluyor biraz. Zamanla geçer diye düşünüyorum sonuçta bir yıkım oldu dokularda. Öyle ya da böyle en az 6 ay beklemem gerektiğini kabullendim açıkçası. İlk başta önden cirkin geliyordu biraz incelince güzel gelmeye başladı. Her şeyin ilacı zaman
Doğru söylüyorsunuz. Zaten konuştuğum birkaç doktor ameliyatımın yeni olduğunu herhangi bir işlem için 1 sene kadar beklememin daha doğru olacağını söyledi. Bende bekleyeceğim. 6 aya kadar burun çok küçülüyormuş. Belki düzelir diye umut ediyorum. Eğer düzelmezse 1 seneden sonra düşüneceğim bu işlemleri
Aynı şekilde düşünüyorum önemli olan ameliyat sonrası ilk görüntüler. Onu baz almak lazım. Senin doktor ameliyat sonrası alçı öncesi video foto falan cektiyse orada görürsün çıkıntı vs varsa. Benim tek tesellim o görüntü ve videolar kriz anlarında bakıp sakinleşiyorum
Bu arada bu sorunu yaşayanlar için yazıyorum. Bir doktor bir masaj tekniğiyle çapraz açıdan olan hoşuma gitmeyen görüntüyü düzeltebileceğimi söyledi. Bu doktor estetik cerrahı değil fakat çok güvendiğim bir doktor. Düzelir mi bilemiyorum bazı doktorlar masaja karşı. Fakat ben söylediği şekilde masaj yapmaya başladım. İsteyen olursa özelden mesaj atabilir anlatabilirim
Benimde ayni sorunum var canim senin düzeldi miLütfen bana anlatabilir misin benim doktorum da masaj önerdi ama geçeceğe benzemiyor 35 gün oldu ameliyat olalı 10 gündür falan masaj yapıyorum. Yardımcı olabilir misiniz inşallah geçer ya psikolojim bozuldu burnum kocaman ve kemerli duruyor hala üstelik şekli de istediğim gibi değil dümdüz iniyor
Merhaba daha öncede bu konuyla ilgili başlık açmıştım, burnum tam yandan kemer kısmı çıkık duruyordu. Şuan 1. ayımı doldurdum o çıkıntı azaldı fakat burnum hala tam istediğim gibi değil. Ben hafif kavisli bir burun istemiştim. Burnum düz olsa bile razıyım şuan. Ama kemer kısmında çıkıntı var. Yandan çok az belli oluyor. Ama eklediğim fotoğraflarda göreceksiniz ki çapraz açıdan burnum o kadar kemikli duruyor ki. Yandan kötü durmayan burnumun çaprazdan bu kadar kötü durmasına anlam veremiyorum. Nasıl bir sıkıntı var burnum zaman geçtikçe daha fazla iner ve kavislenir mi acaba böyle bir sorun yaşayan var mı başka? Törpüleme işlemini duydum onunla düzelir mi? Lütfen sorularıma cevabı olanlar yardımcı olsun kızlar