Ameliyat sonrası çekilen fotoğraf

Ameliyat hanede ki fotonu coj merak ettim sadece burnunu simdiki halini falan atsan belkide sana oyle geliyordur burda ne burunlar gorduk beğenilmeyen ama efsane olan :27:
Merhaba. Ama sadece burnumu attığımda hiç bir şey belli olmaz. Birde dışarıdan kücük bir elestiri bile canımı sıkar şuan. Biraz daha zaman tanımak istiyorum kendime. 21. günüm henüz. Biraz daha zaman geçtikten sonra mini bir albüm yapacağım fikir olsun diye. Sevgiler.

Merhaba. Evet kesinlikle yanıltıcı ve tuhaf. Bugün bantlarım çıktı ne ameliyathanedeki fotoya nede doktorun tasarladığı burna benziyor. Güzel mi değil mi anlayamadım. Göz pınarlarımin ordan başlayan bir şişlik var. Yani umarım şişliktir. Birde aynadan baktığımda başka bir burun telefondan çektiğimde bambaşka bir burun görüyorum. Fotoğrafta ameliyattan önceki burnumla cok benziyor. Doktorunda bir telaşesi vardı bantları çıkardı ve üstunde konuşamadık bile.

Benim bant çıktığı ilk gün o kadar üzülmüştüm ki kaşlarım ayrılmıştı resmen şişlikten daha sonra inmeye yavaş yavaş başladı fakat ben 6. Ay hala ödemli gb muhtemelen kalın deriden kaynaklı . Sizin de daha çok yeni eminimki zamanla çok iyi oturacaktır .

Back
X