Ameliyat sonrası çekilen fotoğraf

Ben de 23 gün önce ameliyat oldum. Kalkık bir burun istemediğimi söyledim ama şuan biraz fazla kalkik geliyir bana. İnşallah iner. Ama asıl sorun kanatlarda kesik yok ve burnum çok büyük duruyor. Eski burnum cok daha inceydi. Acaba kanatlar da şişmiş ola bilir mi? Eski haline döner mi?

Ben de 23 gün önce ameliyat oldum. Kalkık bir burun istemediğimi söyledim ama şuan biraz fazla kalkik geliyir bana. İnşallah iner. Ama asıl sorun kanatlarda kesik yok ve burnum çok büyük duruyor. Eski burnum cok daha inceydi. Acaba kanatlar da şişmiş ola bilir mi? Eski haline döner mi?
Çok geçmiş olsun. Kanatlar hakkında bir fikrim yok fakat kalkıklik konusunda şunu söyleyebilirim doktorumun yaptigi bir burun vardi ve çok kalkıktı. Allah Allah nasıl bu kadar kalkik burun istiyor insanlar demistim cok yapay duruyordu. Bir kac ay sonra o kizı doktorun muayenehanesinde gordum inanılmaz guzel bir burun olmus. Hafif kavisli ve cok şık bir burun olmuştu. O kızın burnu indiyse sizinki de iner diye düşünüyorum. Keşke daha fazla araştırsaydık mesela doktorumuza kanatları kesip kesmeyeceginu ameliyattan önce sorabilirdik. Ama insan doktora gidince ne soracağını bilemiyor. Tüm doğru sorular ameliyattan sonra insanın aklına geliyor. Doktorlarda süreç hakkında çok detaylı bilgi vermiyorlar malesef.

Doktorlar genellikle yaptıkları her ameliyatı paylaşmıyorlar.Başarılı sonuçları gösteriyorlar.O yüzden şanslısınız bence.Ben aynı doktora iki ameliyat oldum ikisini de hiç görmedim.Burnumun doktorun standartlarına uymadığı ilk o zaman aklıma gelmişti :/

Arkadaşlar volkan sunteri tanıyan varmi bugüne kadar sadece 1 kişi yorum yazdı hakkında fazla bilgim yok tanıyan varsa yazarsanız sevinirim

Doktorlar genellikle yaptıkları her ameliyatı paylaşmıyorlar.Başarılı sonuçları gösteriyorlar.O yüzden şanslısınız bence.Ben aynı doktora iki ameliyat oldum ikisini de hiç görmedim.Burnumun doktorun standartlarına uymadığı ilk o zaman aklıma gelmişti :/
Benim doktorum her gun ameliyat paylasimi yapıyor malesef ayirt etmiyor sanırım. Ama bazılari hem videolu hem fotolu. Benimkinde sadece foto var 😆

Merhaba kızlar. Iki gun once ameliyat oldum. Doktor ertesi gun ameliyat masasinda cekilen fotografi paylasmis. Gorunce şoke oldum. Bilgisayarda tasarladigi burunla alakasi yok. Koskocaman bir burun. Ucu kucultulmemis sadece kaldirilmis gibi. Suana kadar ameliyat masasinda gördüğüm en büyük burun sanki benimki gibi geliyor. Benim bu ameliyati olma sebebim 1 senedir cok ciddi uyku apnesi yaşiyordum hayatım boyunca hic estetik olmayi dusunmemistim. Biraz buyuk hafif yamuk ama bana gore goze batmayan bir burnum vardı. Hazır kemik filan duzeltilirken burunda toparlansın dedim:KK43: Suan her yerim sis ve mirdan öte kipkirmizi acile yonlendirdi doktor igne oldum. Dudaklarim dislerini çıkarmış nineler gibi iceri kacti ve uyku apnem devam ediyor gibi gorunuyorr tampon filan var emin olamiyorum onda... Cok kotu hissediyorum kendimi :KK43: Ameliyat masasindaki fotograflar genelde guzel gorunur insanlar sonradan derler ameliyat masasindaki gibi degil degisti diye. Ben en bastan ameliyat masasindaki burnu begenmedim. Bana bambaska bir burun tarif etmisti halbuki..
Merhaba ben de 5 yıl önce olmuştum. Ameliyat sonrası burnunu kıyaslayıp kendini hiç üzmemelisin. Çünkü o esnada burnunun ödemli, büyük halini görüyorsun bu her insanla aynı olmayabilir çünkü yapı gereği herkes ilaca, ameliyata aynı tepkiyi vermez. Bazıları çok şişer, bazılarının vücudu ödeme müsait değildir fazla şişmez dolayısıyla kimseyle kendini kıyaslama.🥰 İlk 1 yıl ödem tamamen gitmez 2 ay sonunda yavaş yavaş burnunun oturmuş haline en yakın halini görmüş olursun. Asıl bu süreçten sonra burnun değişirse doktorun işçiliği ortaya çıkmış olur eğer memnun kalmazsan 2 sene içinde doktorun seni yeniden ameliyata alabilir böyle bir hakkın olduğunu biliyorum. Çünkü bu psikolojini etkileyen ufak görünen aslında çok önemli olan bir operasyondur. Şuan gönlünü ferah tut çünkü ödemden dolayı şekli değişecektir. 🥰🥰🥰

Bende kalın deriliyim ameliyatın 6.ayındayım.Normal ciltlere göre çok daha fazla ödem ve şişlik oluyor istenilen boyuta gelmesi çok zor demişti doktorum fakat benim kanatlardan kesildi . Ameliyat fotosunda yatarken burun daha farklı duruyor ama normal foto da ameliyat sonrası ile birebir aynı olmayabiliyor bence ameliyattaki fotoyu çok dikkate almayın. Kalın cilt ise sabır gerektiriyor daha çok erken.

Merhaba ben de 5 yıl önce olmuştum. Ameliyat sonrası burnunu kıyaslayıp kendini hiç üzmemelisin. Çünkü o esnada burnunun ödemli, büyük halini görüyorsun bu her insanla aynı olmayabilir çünkü yapı gereği herkes ilaca, ameliyata aynı tepkiyi vermez. Bazıları çok şişer, bazılarının vücudu ödeme müsait değildir fazla şişmez dolayısıyla kimseyle kendini kıyaslama.🥰 İlk 1 yıl ödem tamamen gitmez 2 ay sonunda yavaş yavaş burnunun oturmuş haline en yakın halini görmüş olursun. Asıl bu süreçten sonra burnun değişirse doktorun işçiliği ortaya çıkmış olur eğer memnun kalmazsan 2 sene içinde doktorun seni yeniden ameliyata alabilir böyle bir hakkın olduğunu biliyorum. Çünkü bu psikolojini etkileyen ufak görünen aslında çok önemli olan bir operasyondur. Şuan gönlünü ferah tut çünkü ödemden dolayı şekli değişecektir. 🥰🥰🥰
Merhaba. Ameliyatın hemen sonrası çok şiş olmuyorya burun o yüzden şoka girdim. Haklısınız her bünye farklı tepki verir şişlik, ödem herkeste değişebilir ama genelde şikayetler "burnum çok kalkık oldu, kısa oldu" yönündedir ya hep.. Ve o burunların düşme payı vardir bir kaç sonrası ideal şeklini alır genelde. Bende baya buyuk bir burun gorunce, buyuk ama kuculur sonradan gibi teselli edemedim kendimi... Cunku boyu yarım mm kisaltılabilmiş. Eskiden kotu bir burnum yoktu. Umarım en azından eskiyi aratmaz. Desteğiniz için cok teşekkür ederim. İnşallah buraya güzel haberlerle gelir ve doktorumu tavsiye ederim 😊💐🥰

Bende kalın deriliyim ameliyatın 6.ayındayım.Normal ciltlere göre çok daha fazla ödem ve şişlik oluyor istenilen boyuta gelmesi çok zor demişti doktorum fakat benim kanatlardan kesildi . Ameliyat fotosunda yatarken burun daha farklı duruyor ama normal foto da ameliyat sonrası ile birebir aynı olmayabiliyor bence ameliyattaki fotoyu çok dikkate almayın. Kalın cilt ise sabır gerektiriyor daha çok erken.
Merhaba. Geçmiş olsun sizede. Ameliyat sonrası fotoğrafınız nasıldı sizin? Şuandakinden farklımıydı peki?
Benim isteğim ilk önce nefesimin düzelmesi, sonrada biraz daha kısa olmasiydı... Bakalım neler olacak.. Teşekkür ederim desteğinize 😊🌸

Merhaba. Geçmiş olsun sizede. Ameliyat sonrası fotoğrafınız nasıldı sizin? Şuandakinden farklımıydı peki?
Benim isteğim ilk önce nefesimin düzelmesi, sonrada biraz daha kısa olmasiydı... Bakalım neler olacak.. Teşekkür ederim desteğinize 😊🌸

Ameliyathanede yattığımda çekinilen foto ile şuan ki aynı pozisyon da çekindiğim foto birebir aynı. Ama yatarken benim burnum resmen minicik düz ve yandan dik çektiğimde daha büyük duruyor yani çekimler çok yanıltıcı.

Ameliyathanede yattığımda çekinilen foto ile şuan ki aynı pozisyon da çekindiğim foto birebir aynı. Ama yatarken benim burnum resmen minicik düz ve yandan dik çektiğimde daha büyük duruyor yani çekimler çok yanıltıcı.
Merhaba. Evet kesinlikle yanıltıcı ve tuhaf. Bugün bantlarım çıktı ne ameliyathanedeki fotoya nede doktorun tasarladığı burna benziyor. Güzel mi değil mi anlayamadım. Göz pınarlarımin ordan başlayan bir şişlik var. Yani umarım şişliktir. Birde aynadan baktığımda başka bir burun telefondan çektiğimde bambaşka bir burun görüyorum. Fotoğrafta ameliyattan önceki burnumla cok benziyor. Doktorunda bir telaşesi vardı bantları çıkardı ve üstunde konuşamadık bile.

Son düzenleme:
Benimde alçılarım yarın çıkacak şuan burnum kocaman geliyor gözüme 😀 oysa küçücük burnum vardı benim inşallah büyümemiştir 🤦🏼‍♀️

Ameliyat hanede ki fotonu coj merak ettim sadece burnunu simdiki halini falan atsan belkide sana oyle geliyordur burda ne burunlar gorduk beğenilmeyen ama efsane olan :27:

Back
X