Merhaba kızlar. Iki gun once ameliyat oldum. Doktor ertesi gun ameliyat masasinda cekilen fotografi paylasmis. Gorunce şoke oldum. Bilgisayarda tasarladigi burunla alakasi yok. Koskocaman bir burun. Ucu kucultulmemis sadece kaldirilmis gibi. Suana kadar ameliyat masasinda gördüğüm en büyük burun sanki benimki gibi geliyor. Benim bu ameliyati olma sebebim 1 senedir cok ciddi uyku apnesi yaşiyordum hayatım boyunca hic estetik olmayi dusunmemistim. Biraz buyuk hafif yamuk ama bana gore goze batmayan bir burnum vardı. Hazır kemik filan duzeltilirken burunda toparlansın dedim
Suan her yerim sis ve mirdan öte kipkirmizi acile yonlendirdi doktor igne oldum. Dudaklarim dislerini çıkarmış nineler gibi iceri kacti ve uyku apnem devam ediyor gibi gorunuyorr tampon filan var emin olamiyorum onda... Cok kotu hissediyorum kendimi
Ameliyat masasindaki fotograflar genelde guzel gorunur insanlar sonradan derler ameliyat masasindaki gibi degil degisti diye. Ben en bastan ameliyat masasindaki burnu begenmedim. Bana bambaska bir burun tarif etmisti halbuki..