Ameliyat sonrası çekilen fotoğraf

Maemaeri

Nirvana
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2008
7.339
19
683
İstanbul
Merhaba kızlar. Iki gun once ameliyat oldum. Doktor ertesi gun ameliyat masasinda cekilen fotografi paylasmis. Gorunce şoke oldum. Bilgisayarda tasarladigi burunla alakasi yok. Koskocaman bir burun. Ucu kucultulmemis sadece kaldirilmis gibi. Suana kadar ameliyat masasinda gördüğüm en büyük burun sanki benimki gibi geliyor. Benim bu ameliyati olma sebebim 1 senedir cok ciddi uyku apnesi yaşiyordum hayatım boyunca hic estetik olmayi dusunmemistim. Biraz buyuk hafif yamuk ama bana gore goze batmayan bir burnum vardı. Hazır kemik filan duzeltilirken burunda toparlansın dedim:( Suan her yerim sis ve mirdan öte kipkirmizi acile yonlendirdi doktor igne oldum. Dudaklarim dislerini çıkarmış nineler gibi iceri kacti ve uyku apnem devam ediyor gibi gorunuyorr tampon filan var emin olamiyorum onda... Cok kotu hissediyorum kendimi :( Ameliyat masasindaki fotograflar genelde guzel gorunur insanlar sonradan derler ameliyat masasindaki gibi degil degisti diye. Ben en bastan ameliyat masasindaki burnu begenmedim. Bana bambaska bir burun tarif etmisti halbuki..

Merhaba kızlar. Iki gun once ameliyat oldum. Doktor ertesi gun ameliyat masasinda cekilen fotografi paylasmis. Gorunce şoke oldum. Bilgisayarda tasarladigi burunla alakasi yok. Koskocaman bir burun. Ucu kucultulmemis sadece kaldirilmis gibi. Suana kadar ameliyat masasinda gördüğüm en büyük burun sanki benimki gibi geliyor. Benim bu ameliyati olma sebebim 1 senedir cok ciddi uyku apnesi yaşiyordum hayatım boyunca hic estetik olmayi dusunmemistim. Biraz buyuk hafif yamuk ama bana gore goze batmayan bir burnum vardı. Hazır kemik filan duzeltilirken burunda toparlansın dedim:KK43: Suan her yerim sis ve mirdan öte kipkirmizi acile yonlendirdi doktor igne oldum. Dudaklarim dislerini çıkarmış nineler gibi iceri kacti ve uyku apnem devam ediyor gibi gorunuyorr tampon filan var emin olamiyorum onda... Cok kotu hissediyorum kendimi :KK43: Ameliyat masasindaki fotograflar genelde guzel gorunur insanlar sonradan derler ameliyat masasindaki gibi degil degisti diye. Ben en bastan ameliyat masasindaki burnu begenmedim. Bana bambaska bir burun tarif etmisti halbuki..
Çok geçmiş olsun
Konuşun doktorunuzla.
Bir açıklaması vardır muhakkak.
Bizim de bir tanıdık estetik oldu ve gayet iyi şuan burnu.
Ama onun doktoru da öncesi resimlerinde kızın burnunu büyütmüş
fotoğrafta oynamış baya baya
bakın böyleydi şimdi böyle oldu havasına
Ama kızın eski burnu öyle değildi ki
Çok kötü göstermiş eski burnunu.
Doktorlar da bi şaşırdılar yaa
Yerinizde olsam toparlar kendimi giderin yanına konuşurum.

Çok geçmiş olsun
Konuşun doktorunuzla.
Bir açıklaması vardır muhakkak.
Bizim de bir tanıdık estetik oldu ve gayet iyi şuan burnu.
Ama onun doktoru da öncesi resimlerinde kızın burnunu büyütmüş
fotoğrafta oynamış baya baya
bakın böyleydi şimdi böyle oldu havasına
Ama kızın eski burnu öyle değildi ki
Çok kötü göstermiş eski burnunu.
Doktorlar da bi şaşırdılar yaa
Yerinizde olsam toparlar kendimi giderin yanına konuşurum.
Ameliyattan sonra odaya geldi zor bir burun kalın derili v.s. dedi. Evet kalın derili ama zor bir burun oldugunu dusunmuyorum sayfasında ne burunlar var.. Şuan paniğim biraz. Saglikli dusunemiyorum. Haftaya salı gidicem zaten. Umarım korktugum gibi olmaz :( Bende duymustum bazı doktorların fotolarla oynadığını. Hıc yakıstiramiyorum bir ilim insanina bu tip hareketleri. Birde burada reklam yapilmasinı. Hic hoş olmuyor guven kaybediyorlar sadece.

Ben aslinda gittigim doktora cok guvendim bir kac burun disinda yaptigi tum burunları guzel buluyordum. Ve sayfasinda sadece yandan fotolar degil tum yuzu her yonden gosteren video ve fotolar koyuyor. Önyargılı olmak istemiyorum daha iki gunluk burnumla ama iste o fotolar beni benden aldı..

Merhaba kızlar. Iki gun once ameliyat oldum. Doktor ertesi gun ameliyat masasinda cekilen fotografi paylasmis. Gorunce şoke oldum. Bilgisayarda tasarladigi burunla alakasi yok. Koskocaman bir burun. Ucu kucultulmemis sadece kaldirilmis gibi. Suana kadar ameliyat masasinda gördüğüm en büyük burun sanki benimki gibi geliyor. Benim bu ameliyati olma sebebim 1 senedir cok ciddi uyku apnesi yaşiyordum hayatım boyunca hic estetik olmayi dusunmemistim. Biraz buyuk hafif yamuk ama bana gore goze batmayan bir burnum vardı. Hazır kemik filan duzeltilirken burunda toparlansın dedim:KK43: Suan her yerim sis ve mirdan öte kipkirmizi acile yonlendirdi doktor igne oldum. Dudaklarim dislerini çıkarmış nineler gibi iceri kacti ve uyku apnem devam ediyor gibi gorunuyorr tampon filan var emin olamiyorum onda... Cok kotu hissediyorum kendimi :KK43: Ameliyat masasindaki fotograflar genelde guzel gorunur insanlar sonradan derler ameliyat masasindaki gibi degil degisti diye. Ben en bastan ameliyat masasindaki burnu begenmedim. Bana bambaska bir burun tarif etmisti halbuki..
Çok geçmiş olsun, doktorlar iyileşme sürecinin bir yılı bulabileceğinden bahsediyor. ödem ve şişlik indikten sonra bakmak lazım. Tamponlar alınana kadar moralini bozma

Benim kardeşim oldu
Ameliyat masasındaki fotosunu görünce e bu herkese aynı burnu mu yapıyor demiştim ben mesela
Çünkü koyduğu herkes aynı gibiydi
Ama sonra zaman geçince ödem indikçe burnu farklılaştı kardeşimin
Dediğine göre tam istediğini yapmış mesela🤔 geçen sene haziranda olmuştu ameliyat
Şu an istediği görüntüde olduğunu söylüyor

Benim kardeşim oldu
Ameliyat masasındaki fotosunu görünce e bu herkese aynı burnu mu yapıyor demiştim ben mesela
Dediğine göre tam istediğini yapmış mesela🤔 geçen sene haziranda olmuştu ameliyat
benim burnum he
Benim kardeşim oldu
İste benim burnum herkesle ayni değil çok büyük görünüyor fotoda. İnşallah bende memnun kalırım alçı v.s cikınca ama iste bilmiyorum kocaman gorunen sey nasil kuculur...

Merhaba ben de yeni burun ameliyatı olmus biri olarak seni cok iyi anliyorum. Öncelikle ameliyat masasındaki burnunu baz almamalısın kalin derili olduğunu söylüyorsun kalin deriler cidden şekli zor gösteren ve cok fazla şişen bir yapıda bu yüzden ameliyat sonrasi eminim ki burnun şişmiştir panik yapmamalısın🐥 benim mesela ameliyat masasındaki burnum cok havada duruyordu bende ilkten bi panik yaptım çok havada duruyor sanki diye ama emin ol suan 1 aymımı yeni doldurdum kalkiklığı tam istedigim gibi düşsün istemiyorum mesela artık🙈 ayrica burnunu,un kolay yada zor olması sizin anlayacağınız bisey degil burun açıldığında işler değişiyor kıkırdak, doku vs bunların sağlamlığı herşey bir etken o yüzden hiç erkenden üzülme her geçen gün şişlikler iniyor biraz sabır lazim geçmiş olsun

Merhaba ben de yeni burun ameliyatı olmus biri olarak seni cok iyi anliyorum. Öncelikle ameliyat masasındaki burnunu baz almamalısın kalin derili olduğunu söylüyorsun kalin deriler cidden şekli zor gösteren ve cok fazla şişen bir yapıda bu yüzden ameliyat sonrasi eminim ki burnun şişmiştir panik yapmamalısın🐥 benim mesela ameliyat masasındaki burnum cok havada duruyordu bende ilkten bi panik yaptım çok havada duruyor sanki diye ama emin ol suan 1 aymımı yeni doldurdum kalkiklığı tam istedigim gibi düşsün istemiyorum mesela artık🙈 ayrica burnunu,un kolay yada zor olması sizin anlayacağınız bisey degil burun açıldığında işler değişiyor kıkırdak, doku vs bunların sağlamlığı herşey bir etken o yüzden hiç erkenden üzülme her geçen gün şişlikler iniyor biraz sabır lazim geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim 🥰 Burnum küçülmedi diye düşünüyorum hala. Alçıyı cikarmak icin doktora gittiğimde yarım mm kucultebildigini soyledi burunu kesip atamiyoruz yaş faktoru, cilt yapisi v.s her sey etkiliyor dedi. Henuz burnum bantlı tabi nasıl bir seyle karsılasıcam bilmiyorum. Yarın bantlarım çıkacak. Bakalım neler bekliyor beni. Sizin adınıza çok sevindim umarım bende memnun kalırım. Sevgiler💐🌸

Oho çok erken daha özellikle bantlar açıldıktan sonra çok daha fazla şişecek korkmamalısın :) sonuçta bir darbe aldi doku yavas iyileşiyor umarım istediğin gibibolur cok gecmiş olsun sana da

Kızlar burun ucunda kıl çıkıyor sinir bozucu bir hwl almaya başladı. Aynı durumu yaşayan var mı?

Çok teşekkür ederim 🥰 Burnum küçülmedi diye düşünüyorum hala. Alçıyı cikarmak icin doktora gittiğimde yarım mm kucultebildigini soyledi burunu kesip atamiyoruz yaş faktoru, cilt yapisi v.s her sey etkiliyor dedi. Henuz burnum bantlı tabi nasıl bir seyle karsılasıcam bilmiyorum. Yarın bantlarım çıkacak. Bakalım neler bekliyor beni. Sizin adınıza çok sevindim umarım bende memnun kalırım. Sevgiler💐🌸
Kanatlari kucultmus mu kanatlarda kesik var mi ?kalın derili olduğunuzu ameliyattan önce söylemeliydi...

Kanatlari kucultmus mu kanatlarda kesik var mi ?kalın derili olduğunuzu ameliyattan önce söylemeliydi...
Merhaba. Hayır kanatlarda kesik yok oralardan kuçultmedi. Kalın derilimiyim diye sorduğumda ameliyattan önce oda evet demişti. Ama ne kadar kucultebilecigi masada belli oluyormuş. Dün bantları çıkardı ve tekrar bantladı biraz geç iyileşiyormuş. Henüz burnumu bantsız görmedim. Pazartesi günü çıkaracak. O yüzden net bir şey diyemiyorum henüz. Bakalım...

Kızlar burun ucunda kıl çıkıyor sinir bozucu bir hwl almaya başladı. Aynı durumu yaşayan var mı?
Merhaba. Malesef bantlarım çıkmadığı için kıllandımı, siyah noktalandı mı bilmiyorum 😂 Ne zor işmiş bu yahu çeşit çesit sorun çıkıyo burun üstü kıllanmayı da yeni duydum. Umarım bir çaresini bulursunuz...

Merhaba. Malesef bantlarım çıkmadığı için kıllandımı, siyah noktalandı mı bilmiyorum 😂 Ne zor işmiş bu yahu çeşit çesit sorun çıkıyo burun üstü kıllanmayı da yeni duydum. Umarım bir çaresini bulursunuz...
Kalin deriliyseniz en az 6 ay bekleyin anca ödem iner. Kıllar aslında hep var burun ucu düşükken belli olmuyor içerde gizli kalıyor ,burun ucu yukarı kaldırılınca kıllar göze batıyor.

Kullandığınız bakım kremi önerilerinizi ğaylaşırsanız sevinirim

Back
X