Arkadaslar 45 gün önce burun estetiği oldum ince deriliyim ödemler cok cabuk gecti 1. Ay sonunda gayet begeniyodum burnumu burun ucu ve sırtı orantılıydı ama suan burun ucu uzadı sırtı kavis aldı gibi burun ucunun uzunlugu ödemdenmi acaba gecici bi durum mu yaşayan varmı boyle bir sıkıntı
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat sonrası Burun ucu uzaması
- Konu Sahibi jessy65
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Haziran 2017
- 119
- -18
- 98
- 36
Ucu düşmeye baslamis olabilirmiArkadaslar 45 gün önce burun estetiği oldum ince deriliyim ödemler cok cabuk gecti 1. Ay sonunda gayet begeniyodum burnumu burun ucu ve sırtı orantılıydı ama suan burun ucu uzadı sırtı kavis aldı gibi burun ucunun uzunlugu ödemdenmi acaba gecici bi durum mu yaşayan varmı boyle bir sıkıntı
- 23 Haziran 2017
- 119
- -18
- 98
- 36
Nasıl uzuyor ucu düşmeye başlamış olabilir miFotoğraf ekler misiniz? Benimki de uzadı ve 6. Aydayım doktorum da düzelmesini beklemiyor. Umarım benimkiyle aynı değildir sizinki.
uzadığı için düştü. Fazla doku reaksiyonu oluşmuş.Nasıl uzuyor ucu düşmeye başlamış olabilir mi
Merhaba ilk ameliyatiniz sanırım ben de 2 yıl önce olmuştum benim de eski burnuma göre uzamisti burnum bu tamamen doktor hatasiydi tabiki, moralini bozmak istemem zamanla daha da uzuyor senin çabuk bu hale gelmiş o da ince derili olduğundan olsa gerek üzülme 1 yılını doldurdugunda mutlu olmazsan 2. Ameliyati olursun benim gibuArkadaslar 45 gün önce burun estetiği oldum ince deriliyim ödemler cok cabuk gecti 1. Ay sonunda gayet begeniyodum burnumu burun ucu ve sırtı orantılıydı ama suan burun ucu uzadı sırtı kavis aldı gibi burun ucunun uzunlugu ödemdenmi acaba gecici bi durum mu yaşayan varmı boyle bir sıkıntı
Siz de mi burun uzaması ve düşüklük sebebiyle oldunuz?Merhaba ilk ameliyatiniz sanırım ben de 2 yıl önce olmuştum benim de eski burnuma göre uzamisti burnum bu tamamen doktor hatasiydi tabiki, moralini bozmak istemem zamanla daha da uzuyor senin çabuk bu hale gelmiş o da ince derili olduğundan olsa gerek üzülme 1 yılını doldurdugunda mutlu olmazsan 2. Ameliyati olursun benim gibu
Benim burnum hem uzadı hem yamuldu hem düştü malesef, bu yüzden kadavra kikirdagi kullanılarak ameliyat oldumSiz de mi burun uzaması ve düşüklük sebebiyle oldunuz?
Anladım geçmiş olsun bende yamulma yok burnum simetrik. Öncesinde de asimetri yoktu gerçi. Umarım istediğiniz gibi olmuştur.Benim burnum hem uzadı hem yamuldu hem düştü malesef, bu yüzden kadavra kikirdagi kullanılarak ameliyat oldum
Teşekkür ederimAnladım geçmiş olsun bende yamulma yok burnum simetrik. Öncesinde de asimetri yoktu gerçi. Umarım istediğiniz gibi olmuştur.
- 23 Haziran 2017
- 119
- -18
- 98
- 36
Peki neden sizden kıkırdak almadılar kadavra kirkirdagi kullandılarBenim burnum hem uzadı hem yamuldu hem düştü malesef, bu yüzden kadavra kikirdagi kullanılarak ameliyat oldum
Doktor her ikisi de olur ama genelde kadavra kikirdagi kullaniyorum ben dedi benimde işime geldi bi yandan çünkü kaburgamdan yada kulagimdan kikirdak alınmasını istemezdim, sadece maliyeti yüksek oluyor yurt dışından geldiği içinPeki neden sizden kıkırdak almadılar kadavra kirkirdagi kullandılar
- 23 Haziran 2017
- 119
- -18
- 98
- 36
Peki kıkırdağı nereye koyduDoktor her ikisi de olur ama genelde kadavra kikirdagi kullaniyorum ben dedi benimde işime geldi bi yandan çünkü kaburgamdan yada kulagimdan kikirdak alınmasını istemezdim, sadece maliyeti yüksek oluyor yurt dışından geldiği için