ameliyat sonrası burun ucu kalkıklığı ve şişliği

adigea

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
10
5
ameliyat olalı 2 buçuk ay oldu benim cildim biraz hassastı ama bu kadarını beklemiyodum ameliyattan 10 gün sonnra alçım tamponum alındı ama burnum berbat görünüyodu patlıcan gibi olmuşsun dedi doktorum o bile şaşırdı nasıl şiş anlatamam biraz kendime dikkat ettim şişliklerim çabuk indi ama tamamı değil özellikle de burun ucum top gibi ve kalkık duruyor doktorum kalkıklığı inecek ucu da hala şiş diyo ona güveniyorum ama ne kadar iner ki biraz masaj yapsam diyorum sonra korkuyorum düşer diye. aynı sorunu yaşayan yada bilgisi olan var mı burnum ucundaki şişlik iner mi ne zamana iner birde bu kalkıklığı ne zamana iner ??

canim geçmiş olsun sakin masaj yapma bende 1 yıl önce oldum burun ameliyati kalkik olmasını dert etme en gec bir ay içinde muhteşem bir burunun olcak içini ferah tut

teşekür ederim canım bende beklemeyi düşünüyorum ama kendime de hakim olamıyorum bazen psikolojik buhranlara giriyorum bu nasıl burun diye ucu da top gibi duruyor

teşekür ederim canım bende beklemeyi düşünüyorum ama kendime de hakim olamıyorum bazen psikolojik buhranlara giriyorum bu nasıl burun diye ucu da top gibi duruyor

bekle zaten korkma süper olacak bende Afedersin ilk zam ma n kendimi domuz gibi hissediyordum çok kalkıkti agliyodum duzelmeyecek diye ama düzeldi ama tam oturması muhteşem görünmesi 6 ay

Benimde senin dedigin gibi oldu, ilk 1- 2 ay sislikler cok yavas indi, simdi 4. aya dogru gidiyorum ve baya indi diyebilirim. Ucu cok kalkikti indi oturdu guzel oldu, burun ucum simdi simdi sekillenmeye basladi ama hala biraz sis tabii. Kalin deriliyim ben doktorum zaten en az 6 ay sabrediceksin demisti, suanki halinden cok memnunum gerci.Korkma seninki de duzelir. Cok gecmis olsun.

Çokçok geçmiş olsun. 15. Günümdeyim ve aynı şekilde burnum resmen kalkık aklım gidiyor o delikleri karşıdan görünce. E yamuk bi de özellikle foto çekince anlaşılıyor iyice bi delik daha yüksekte, kanattan dolayı sanki bi kanadım daha yukarıda. Sinirlerim perişan oldu. Umarım doktorunun dediği gibi iniyordur. İnsin yamukluğy görmezden gelirim benim doktor ilgisizlikte bir dünya markası çıktı. Sabrediyorum şimdi biraz zaman geçsin hakkında güzel bi yazı yazacağım bu sitede çokta ünlü doktor ama şimdi bi şey demek yanlış olur daha 15gün oldu. Of çok doluyum

Son düzenleme:

canım bende ilk başta senin gibi çok huzursuzdum tamponlarım çıktı filan iice psikolojim bozuldu Patlıcan gibi şiş duruyordu ama doktorum çok ilgilendi her soruma bıkmadan cevap verdi 3 ay oldu benim ilk haline göre kat kat indi dikişlerim daha yeni yeni eriyor. burnumun kalkıklığıda giderek iniyor farkediyorum sen sakın bozma moralini bende okumadığım yorum bakmadığım site yoktu teselli için.

İnşşallh o denilen 6ay tamamlandığında bu sitedeki sürünmelerimizi unutacak kadar mutlu oluruz hepimiz. Saol canım iyi geliyor bunları duymak doktorunun ilgisine sevindim. Hastanın iyileşme düreci için çok önemli. Çokçokçok geçmişş olsun sanadaa

Gecmis olsun şiş durumunuz nasil? Ben 10. Gunumdeyim alci cikarilinca oyle sis bi burun ciktiki goreli 3 saat oldu hala agliyorum.incecik burnum vardi kocaman ucu var simdi.cabuk inmesi icin bi oneriniz var mi.ben kendimi boyle 1 dakika bile gormeye dayanamiyorum.

canım bende seninle aynı durumdaydım psikolojim çok bozuktu ama sabredeceksin mecbur benim 3 buçuk ay oldu dikişlerim eridikçe burnum indi daha da inecek tabi sende sabret moralini bozma

Merhaba arkadaşlar, hepinize geçmiş olsun. Ben de ameliyat olalı 6 hafta oldu ve çok mutsuzum.Sanki şişlikler indikçe burnumun ucununun top gibi olduğu daha da çok belirginleşiyor. Sizin de bayağı bir zaman geçmiş üstünden. Değişim oldu mu acaba? Çok korkuyorum, eski hali çok daha iyiydi. Lütfen paylaşımda buluursanız çok sevinirim.

Cok zaman olmuş bunu yazalı ama ben şuan 10. Günümdeyim yazdıklarınızı yaşıyorum . Sizin burnunuz nasıl oldu ? Merak ettim ?

Arkadaşlar bende ameliyat olalı yaklaşık bir ay oldu burnumun ucu pinokyo gibi görünüyo sanki..Psikolojim bozuldu ucu şişmı degil mi anlamıyorum düsük ve kalın duruyor böyle kalmaması icin dua ediyorum...

Cok zaman olmuş bunu yazalı ama ben şuan 10. Günümdeyim yazdıklarınızı yaşıyorum . Sizin burnunuz nasıl oldu ? Merak ettim ?
canım şişliklerim tamamen 1 yılda anca indi fakat kalkıklığı az biraz indi umduğum gibi olmadı ama karar vermek için çok erken şeklinin ne olacağı tamamen bir 10 ay sonra anca belli olur

Merhaba, bende burun ameliyatı oldum ve psikolojim alt üst durumda. O kadar kalkık bi burnum varki o kadar yapay duruyoki daha 10 günlük olmama rağmen şimdiden modum düştü. Burun sırtım incecik ve aşırı kalkık bir burun ucu. Düşsün diye dua ediyorum çok çok üzülüyorum

Hiç üzülme canım boşuna. Benimde 1,5 ay önce öyleydi. Ameliyat olduğuma bin pişman olmuştum resmen. Ama şükürki epey bir düzelme var. Ve sanırım dahada iner. Boşuna yıpratma kendini. Zamana bırak

canim geçmiş olsun sakin masaj yapma bende 1 yıl önce oldum burun ameliyati kalkik olmasını dert etme en gec bir ay içinde muhteşem bir burunun olcak içini ferah tut
Merhaba fotonuzda burnunuz çok doğal duruyor çok mu kalkıktı ilk zamanlar bende aynı dertten muzdaribimde

Merhaba simetri durumunuz düzeldi mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…