ameliyat sonrası burun ucu kalkıklığı ve şişliği

Benimde senin dedigin gibi oldu, ilk 1- 2 ay sislikler cok yavas indi, simdi 4. aya dogru gidiyorum ve baya indi diyebilirim. Ucu cok kalkikti indi oturdu guzel oldu, burun ucum simdi simdi sekillenmeye basladi ama hala biraz sis tabii. Kalin deriliyim ben doktorum zaten en az 6 ay sabrediceksin demisti, suanki halinden cok memnunum gerci.Korkma seninki de duzelir. Cok gecmis olsun.
Merhaba burnunuz indimi bende yeni ameliyat oldum 2 ay oldu hala kalkik duzelirmi

Merhaba çok uzun zaman olmuş siz yazalı ama ben de aynı durumdayın ve psikolojik olarak bitik durumdayım. Siz nasılsınız şimdi? Umarım her şey yolundadır.

SİZİn düzeldi mi 1 seneyi geçmiş yazınızın üzerinden benim 1,5 ay oldu ödüm kopuyor böyle kalkık kalıcak diye 😭

Sizin düzeldi mi şuan aynı sıkıntıyı ben yaşıyorum deli gibi sayfalarda gezip acaba benim burnumda inicek mi diye düşünmektenn kafayı yicem

Sizin düzeldi mi şuan aynı sıkıntıyı ben yaşıyorum deli gibi sayfalarda gezip acaba benim burnumda inicek mi diye düşünmektenn kafayı yicem
Maalesef yeteri kadar inmedi az bir şey indi, önden bakıldığında hala geniş duruyor burnum ama şu kalkıklık gitse burun deliklerim böyle görünmese diğerleri geçer diye düşünüyorum ama nerde.. bugün tam 6 ay oldu kontrolüme gidip görüşeceğim bakalım 😭

Maalesef yeteri kadar inmedi az bir şey indi, önden bakıldığında hala geniş duruyor burnum ama şu kalkıklık gitse burun deliklerim böyle görünmese diğerleri geçer diye düşünüyorum ama nerde.. bugün tam 6 ay oldu kontrolüme gidip görüşeceğim bakalım 😭
Ooo baya olmuş bende mi aynı olucam 🤦🤦 annem beni dün ilk defa gördü bu kim der gibi hep maskeli dolaşıyordum çünkü o kadar pişmanım o kadar mutsuzum o kadar daha anlatamam pazar kontrole gidicem bende bakalım ne diyecek

Ooo baya olmuş bende mi aynı olucam 🤦🤦 annem beni dün ilk defa gördü bu kim der gibi hep maskeli dolaşıyordum çünkü o kadar pişmanım o kadar mutsuzum o kadar daha anlatamam pazar kontrole gidicem bende bakalım ne diyecek
Merhaba burnunuzu görebilir miyim ? Ozelden

X