Çok beğendim canım çok güzel olmuş evet önden daha bir şiş duruyor bu yüzden sürekli yan bakıyorumbenimde daha ilk günüm ok garip geliyor şuan :)
Bende Adana'da Ersa bey'e oldum şişliklerin ^haftaya kadar ineceğini söyledi İnşallah hadi bakalım :))):)
bugün alcımı aldırdım doktorum gerçekten ne istediysem yapmis. sislik var ama sislikler inince harika bir burnum olacak eminim. suan iyi ki olmusum diyorum :)
guzel olmus:)
Benim alçılar tampon yarin cikicak bakalm nasıl çok merak edyrim dikisler alınırken aciyimu
Butun şişin 3hafta inmesi imkansız burun 1senede anca oturuyor benimki ödem ve sanırım kalın derili cildim olduğu için geç geçiyorHala şişmibünyeye bağlı galiba kiminde 3 hafta kiminde 7 aymı şiş
Dun alçılar falan hepsi alindi aynen oh be dedim nefes alınca. Bende şişlik var ama einim inince super olcak şuan orda bi kütük gbi bisi hssedyrum gözlerim bakışı degisti
Kızlar aranızda 8-9ay olmuş ve burnu geceleri çok tıkanan varmı. Acaba ameliyattan sonra burnumuzu rahat sümküremediğimiz içinmi oluyo. Ben hala kulak çöpüyle temizliyorum
Ortadan itibaren hala kaskatı şiş burnum :/benim 9 ay oldu aynı şekilde temizliyorum ve çok açık değil burun içim. içi çok hasar alıyor ameliyatta bence bir süre sonra açılacak:)