AMELİYAT SONRASI BURUN ŞİŞLİĞİ

benim doktorumda 6 ay içinde tamamen iner dedi :) önden şiş evet ve bazen iniyo bazen şişiyo. Allah yardımcımız olsun :)

Benim alçılar tampon yarin cikicak bakalm nasıl çok merak edyrim dikisler alınırken aciyimu

Benim alçılar tampon yarin cikicak bakalm nasıl çok merak edyrim dikisler alınırken aciyimu

yoo yoo hic acimiyo. hele tampon cikinca ohh be diyosun. ben tampon cikana kadar hep pismandim cunku tampon cok rahatsiz ediyo. tampon ciktigi an iyi ki olmusum dedim

Dun alçılar falan hepsi alindi aynen oh be dedim nefes alınca. Bende şişlik var ama einim inince super olcak şuan orda bi kütük gbi bisi hssedyrum gözlerim bakışı degisti

Kizlar simdi yoldayim kontrole gidiyorum doktoruma bendede aynı sıkıntı oldugundan nefes almada gucluk yasıyorum ve bir ayida bi kac gun gectim endise edilicek bisey oldugunu sanmıyorum ama yinede sorucam bunu bende doktoruma gecmis olsun hepinize:)

Kızlar benim ikinci günüm ama ilk gün bu kadar Şişliklerim bugün çok arttı insan içine ne zman çıkabileceğim siz ne zman sokağa çıkabildiniz işe gidebildiniz bütün vücudum da halsizlik yorgunlukta var.

Kızlar aranızda 8-9ay olmuş ve burnu geceleri çok tıkanan varmı. Acaba ameliyattan sonra burnumuzu rahat sümküremediğimiz içinmi oluyo. Ben hala kulak çöpüyle temizliyorum

Daha çok yeni, şimdilik burnunu hiç inceleme bence sürekli kusur bulacaksın dört ay sonra falan daha çok oturur ozaman değerlendir. Ben Temmuzda oldum yani 9 ay önce. Hala tam olarak değerlendirme yapamıyorum. Görenler estetik olduğumu anlamıyor çooook dogal oldu. Kemerim gitti hiç kalkık düşük değil falan ama benim sorunum burun ucumdaki şişlik inmiyor Buarada ameliyat hiç korkulacak bir şey değil ama sonrasında bir hafta dayak yemiş gibi oluyor yüzün. ağrı olmuyo ama yüzün mosmor şiş oluyor ve nefes alamıyosun bir süre

Kızlar aranızda 8-9ay olmuş ve burnu geceleri çok tıkanan varmı. Acaba ameliyattan sonra burnumuzu rahat sümküremediğimiz içinmi oluyo. Ben hala kulak çöpüyle temizliyorum

benim 9 ay oldu aynı şekilde temizliyorum ve çok açık değil burun içim. içi çok hasar alıyor ameliyatta bence bir süre sonra açılacak:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…