AMELİYAT SONRASI BURUN ŞİŞLİĞİ

Nil1087

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2015
22
2
Merhaba arkadaslar benim merak ettigim sey şu ameliyat sonrasi burun aisligi olur zaten hepimiz biliyoruz ama benim soyle bir sorunum var burun icindeki etlerde sisermi acaba merak ediyorum cunku bugun burnumun icine baktigimda burnumun icindeki etlerde sisti bu normal mi beni bilgilendirirseniz cok sevinirim bu arada ameliyat olali 7 gün oldu simdiden cevap verenlere cok tesekkur

benimde 8. gunum bugun. ici şiş ayrıca dikiş yerim de şiş burun direği dediğimız yer.sanirim normal. umarim normall :)

Merhaba arkadaslar. Benimde 3. Haftam ve dediginiz gibi ic kisimlarim ozellikle dikis yerleri sis. Gerci benimki kalin derili bir burun. Zor yani. Ama genel olarak sislik normal bir durum

benimde 8. gunum bugun. ici şiş ayrıca dikiş yerim de şiş burun direği dediğimız yer.sanirim normal. umarim normall :)
İnşallah öyledir ama bencede normaldir diye düşünüyorum o kadar işlem gördü sonuçta cevabınız için çoookk teşekkür ederim

Merhaba arkadaslar. Benimde 3. Haftam ve dediginiz gibi ic kisimlarim ozellikle dikis yerleri sis. Gerci benimki kalin derili bir burun. Zor yani. Ama genel olarak sislik normal bir durum
Çok teşekkür ederim bende öyle düşünüyordum içimi rahatlattınız sağolun :)

Merhaba arkadaşlar bende burun estetiği olmayı düşünüyorum ama korkuyorum. ameliyat sonrası ne kadar şiş kalıcak ve burnumdaki sargı ne kadar kalıcak yardımcı olabilirmisiniz acaba

Merhaba öncelikle korkmana gerek yok. Çünkü çok sıkıntılı bir operasyon değil. Ama doktorunu çok iyi seçmen lazım. Ameliyat sonrası biraz sıkıntı yaşıyorsun. Her güzel şeyin bir bedeli var :) Atel, alçı, sargı buruna ve yapılan operasyona göre değişebiliyor. Kimisi 1 hafta kimisi 2 hafta kalıyor. Benimki kalın derili olduğu için ve zor bir operasyon olduğu için 12 gün kaldı. Tamponlar ve atel aynı gün çıktı ve yine kalın derili olduğu için şişlik diğer burunlara nazaran daha fazla ve uzun sürecek. Bunu burun yapın ve dr un belirliyor.

Merhaba arkadaşlar bende burun estetiği olmayı düşünüyorum ama korkuyorum. ameliyat sonrası ne kadar şiş kalıcak ve burnumdaki sargı ne kadar kalıcak yardımcı olabilirmisiniz acaba
Hiç korkmana gerek yok gerçekten bendede ameliyat öncesi az bir korku vardı ama anesteziyi verdikleri zaman zaten herşey bitiyor sadece gözlerini açıyorsun ve ameliyattan çıkmış oluyorsun evet ameliyat sonrası süreç biraz zor çok kolay değil ama öyle çekilmeyecek kadar da kötü değil yani sonucunu düşününce o kadar da rahatsız etmiyor şahsen :) zaten ağrı kesici falan verdikleri için çok fazla ağrıda olmuyor beni rahatsız eden yanları şu oldu ameliyattan çıktığım zaman nefes alamıyordum meğerse sonradan öğrendim burnumdan kan aktığı için içine gazlı bez koymuşlar onuda zaten 3 saat sonra çıkarttıklarında az birazcık nefes alabildim yani .Şişlik zaten kaçınılmaz mutlaka olacak benim bile şuan yüzüm şiş ama ilk 3 günden sonra şişlikler yavaş yavaş inmeye başlıyor ama burundaki şişlikler kalıyor yinede onlarda bir kaç ay sonra tamamen iniyor zaten o aylar içerisinde de burun şeklin yerine oturuyor kısacası korkmana gerek yok sadece ilk bir kaç gün biraz zorluk çekiyorsun sonrasında çok rahat ama sadece 1 doktorla kalma derim görüşebildiğin kadar doktorla görüş biraz uzun oldu ama kusura bakma

çok teşekkür ederim uzun ama açıklayıcı oldu :) göz hastanesinde çalışıyorum sürekli hastalarla iç içeyim burnumdaki sislik bandın olması sanki herkes sürekli bana bakacakmış gibi geliyor :) o yüzden tedirginim ama kararlıyım :)

ben burun ameliyatını 2 ye ayırıyorum. tampon çıkmadan önce, tampon çıktıktan sonra olarak :) tamponlar çıktıktan sonra artık iyileşme süreci başlıyor. ve meraklanmaya başlıyosun bir an önce su alcıda çıksa da görsem burnumu diye. Tampon biraz rahatsızlık veriyor çünkü düşüncesi bile insanı huzursuz ediyo burnunun içinde birşey var. biz burnumuzun içinde ufacık bir pislik olsa bile rahatsız oluruz dimi? Tampon doldukca daha da huzursuz ediyo tabiki. ama o tamponların çıkış anı. yeniden doğdum gibi hissettim. bence korkulacak birşey yok. burun en hızlı iyileşen dokulara sahip organ. ben burnumu 2 defa deldirdim. 2. deldirmemin sebebi de 1. deliğin kapanasıydı. hızmayı çıkardıgım an deri kendini yenileye başladığından delik anında kapanıyordu. velhasıl Çok konuştumm korkulacak bir şey yok.

şimdi biraz daha rahatladım vazgeçmek yok bu burun yapılacak çok teşekkür ederim

Hic korkmaa 3 gün morarma oluyor oda hassas ciltliysen. 7 güne kadar sislik oluyor 7. Gün sargi hersey çıkıyor. Hafif sislik oluyor 10. Gün normal duzeye iniyor. Hala birazcik kaliuor oda zamanla sabia düzeliyor ama korkulcak ya da ertelencek ameliyat degil. Bende durumlar böyle oldu

bugün alcımı aldırdım doktorum gerçekten ne istediysem yapmis. sislik var ama sislikler inince harika bir burnum olacak eminim. suan iyi ki olmusum diyorum :)

Ya benimkide sis ve burnumun sirt kismi agriyor. 3cu haftam gerci. Grip oldum ustune. Bir sikinti olmaz umarim. Bide burun ucum dustu biraz. Keske bu kadar kalsa. Daha dusermi?

Doktorum 3 haftaya kadar iner şişliklerin yavaş yavaş dedi bugün daha yeni alçım çıktı odaa nee bir baktım abbooo dedim bu benim burnum mu kavisi falan çok hoş ama baya şiş geldi bana ne zamana iner dediğimde bana 3 haftaya azalmaya başlar dedi şuan resimlerimi buraya koymak istemiyorum çok şiş olduğu için şişlikler insin resim çekilip koyarım herkesin görmesi için ama şuan şiş halini görmek isteyen varsa yine de bana mesaj atabilir

hangi dr yaptı acaba ?
benim.burnumu Caglayan yagmur yapti samsunda. bugun alcilarim.alinali 5 gun oldu. ama şiş hala. ve sisligine ragmen olumsuz yorum da almadım.kimseden. ilk alcilarim acildiginda ben de ölmek.istedim.ama sonra soyle alici gozuyle bakinca gercekten cok begendim. yandan gorunumu de budur. onden de sis :) ama 2 haftalik ameliyatli bi burna gore iyi bile.bence

Eklentiler

• IMG-20150214-WA0019.jpg
    57,4 KB · Görüntüleme: 405
  • IMG-20150214-WA0024-1-1.jpg
    114,5 KB · Görüntüleme: 520
Çok beğendim canım çok güzel olmuş evet önden daha bir şiş duruyor bu yüzden sürekli yan bakıyorum benimde daha ilk günüm ok garip geliyor şuan :)
Bende Adana'da Ersal bey'e oldum şişliklerin ^haftaya kadar ineceğini söyledi İnşallah hadi bakalım :))):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…