Ameliyat sonrası burun içi etlerim şişti

Leylayazici

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2019
15
4
1
43
Arkadaşlar yardım lütfen...
Ameliyat olalı 15 gün oldu.. alçı tampon bant vs. Hepdi çıktı.. Şuan burnumun içinde etlerim şişti.. özellikle sağ tarafın deliği bu şişliklerden dolayı yarı yarıya kapalı. Nedir bu şiş etler? Geçer mi? Ne yapmak gerekir? Çok mutsuzun yorumlarınızı rica ediyorum..

Benim de 12. Günüm hala şiş herhalde zamanla geçicek diye umut ediyorum. Nefes almakta çok zorlanıyorum ama yapıcak bişey yok maalesef.

Benim de artık 25ci günüm aynı şişlikler bende de var ama ben nazal valv sorunundan da şüpheleniyorum zira internette yazılan gibi yatığım teşhiste onun da olma ihtimali var. Nefesim daraliyor 2 3 kezden fazla ağzikapali nefesim yetmiyor

3. Ayda şişlerin tamamına yakını iniyor benim gibi ince deriliyseniz ve hata varsa da ortaya çıkıyor. Bende de nazal valv olduğu ortaya çıktı, burnumun ucuna mandal takılmış gibi, 30 unda randevum var doktorla, bakalım ne diyecek. Ama üç aya kadar zaten sağlıklı nefes almayı beklemeyin. Etler bende de şişmişti, şimdi indi.

Şu an burun etlerim şiş ve sümükten de sümüksü bir akıntı var. Tuzlu su çekiyorum yine de öyle akışkan ki akmıyor.(çok afedersiniz başka nasıl tarif edebilirdim bilemiyorum) akmadığı için de sürekli burnumun içinde kuruyup birikiyor.

Benim de 3 gün sonra 1. ayım dolacak. Ara ara şişmeler tıkanmalar devam ediyor. İlk haftaya göre azaldı. Zamanla azalacaktır sizin de.

Mrb burun ici sisliginiz gittimi

Benim 6. haftam. Hala tam nefes alamıyorum. İçi çok şiş. Alerji ilacı kullanıyorum. Alerji için burun spreyi kullanıyorum. İnşallah düzelir bir an önce

İçi şiş derken. Benim sag burnumun içine baktigimda sanki bi et şişmiş. Burun kanadina dogru sizinde oylemi
merhaba şikayetleriniz geçti mi acaba ? ben de 3 hafta önce ameliyat oldum . tam olarak bahsettiğiniz gibi kanat tarafında bezelye büyüklüğünde şişlik var nefes alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…