• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası burun delikleri

tubikcom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2018
317
98
28
Merhaba arkadaşlar ameliyat olalı 1 ay oldu ve tamponlar bantlar çıktı çıkalı burun deliklerim biri büyük biri küçük milim düzelme olmadı çoğu kişi ve doktorum şişlikten dese de ben şüpheleniyorum çünkü 1 aydır hep aynı değişmedi bu konuda tecrübesi olan var mı ?
İkinci bi sorun ise burun ucunu kaldırdığı için mi neden bilmiyorum karşıdan bakınca burun delikleri görünüyor ve yüzüme Garip bi ifade veriyor bu zamanla iner mi sizce ?

Bakın bu şekilde foto da tam belli olmasa da bi taraf büyük bi taraf küçük büyük olan kısım daha şiş hiç inmedi küçük olsn kısım içe çökük gibi neden acaba ?

Eklentiler

• EE170F23-A10D-4C83-AE32-BA9ED5A1198C.jpeg
    EE170F23-A10D-4C83-AE32-BA9ED5A1198C.jpeg
    74,6 KB · Görüntüleme: 1.190
  • 098A40F1-0CED-4E8F-B641-9BA2D62840D4.jpeg
    098A40F1-0CED-4E8F-B641-9BA2D62840D4.jpeg
    17,8 KB · Görüntüleme: 1.091
İlk başta bu kadar degildi sanki canım ?
Ödemlerle ilgili bence.

Inanılmaz yapay durmuş. Sıkıntı var bence.

Bide yakından bakın burun kanatlarım ve ucu çok şiş anlamadım delikler ondan mı böyle bi gariplik var doktora sorsam da ödemden diyor başka bişi demiyor ?

Eklentiler

• ADEC83F8-55D6-46DF-A367-FBDFC1E04A0E.jpeg
    ADEC83F8-55D6-46DF-A367-FBDFC1E04A0E.jpeg
    35,9 KB · Görüntüleme: 1.023
Benim de öyle ben söylemeden doktor görmüştü şiş orası dedi inicek dedi sol taraf içe doğru burun kanadı daha çökük ama sağ taraf daha büyük daha şiş,iniceğini düşünüyorum ya pek takılmıyorum o yüzden çünkü 1 ay 2 ay falan erken bence

Ama ben beğendim burnunu cok tatlı olmuş bence kalkıklığı da kötü değil ucu düşük olsa daha büyük bi sorun bence

Benim de öyle ben söylemeden doktor görmüştü şiş orası dedi inicek dedi sol taraf içe doğru burun kanadı daha çökük ama sağ taraf daha büyük daha şiş,iniceğini düşünüyorum ya pek takılmıyorum o yüzden çünkü 1 ay 2 ay falan erken bence
İnşallah öyledir de ikinci kez ameliyata gerek kalmaz ya :(

herkeste bi burun deligi sorunu var,
Demekki şişlerle alakalı :)

Doktor hatasi besbelli sislik fln hikaye
Yani 6 ay sonunda düzelmezse zaten doktor hatasını kabul etmek zorunda ve düzeltmeli bunu işte keşke yaparken dikkatli olsalar da başımıza ikinci bi iş çıkmasa o süreci atlatmak hiç kolay değil çünkü

BEnce de cok bariz bir şişliğin var o kadar karamsar olma bir aylık bir durum değil bir şişer bir iner deliklerim benimde hala farklı iki ay oldu üç ay önce moralini bozma demişti doktorum

BEnce de cok bariz bir şişliğin var o kadar karamsar olma bir aylık bir durum değil bir şişer bir iner deliklerim benimde hala farklı iki ay oldu üç ay önce moralini bozma demişti doktorum
Teşekkür ederim canım zaten mecbur bekleyeceğiz 6 ay inşallah düzelir :dua:

Back