hic bi sorun olmuyor korkma yap banyonu sütyenin ne çesit bilmiyorum ama ayyildizin altkısmı dikis yerlerine denk gelmisti benim zaten kullanmadim hicMerhaba arkadaslar, bugun 4.gunum ameliyat sonrasi. Doktor bugun banyo yapabilecegimi soyledi yalniz sargilari cikarip yapacagim. Dikkat etmem gereken bir sey var mi? Islanirsa sorun olur diye korkuyorum acikcasi. Bir de banyodan sonra sporcu sutyenine gececegim. Bandaj var sadece su an. Kremi surup direkt sutyeni mi giyeyim araya sargi bezi koymali miyim? Doktor ozel degil pek ulasma sansim yok diye size danismak istedim.
Yaptim ciktim simdi, rahatladim resmen. Bantlari cikarirken yapiskan acitti sadece dikis degil :) pentiden aldim onu fermuarli biseyhic bi sorun olmuyor korkma yap banyonu sütyenin ne çesit bilmiyorum ama ayyildizin altkısmı dikis yerlerine denk gelmisti benim zaten kullanmadim hic
pembeYaptim ciktim simdi, rahatladim resmen. Bantlari cikarirken yapiskan acitti sadece dikis degil :) pentiden aldim onu fermuarli bisey
Bende pentiden almıştım, hala da takıyorum valla çok kullanışlı. Simdi indirim var diye victoria's secret, intimissimi den dünya kadar sütyen aldım, yılların acısını çıkarıyorum sanki :)))Yaptim ciktim simdi, rahatladim resmen. Bantlari cikarirken yapiskan acitti sadece dikis degil :) pentiden aldim onu fermuarli bisey
pembeoda guzel ayyildizdan daha rahat hemde daha uygundu fiyati ben hala memeler fora geziyorum takiyorum meme uclarini yukardan bandaj misssss.3 ay olcak benim nerdeyse
Tadini cikarmak lazim :)) darisi basimaBende pentiden almıştım, hala da takıyorum valla çok kullanışlı. Simdi indirim var diye victoria's secret, intimissimi den dünya kadar sütyen aldım, yılların acısını çıkarıyorum sanki :)))
dur sana özelden resim atayim benRahat evet cok sıkmıyor ama bilemedim
Benim de hayalim sutyensiz gezmek :)))
Tadini cikarmak lazim :)) darisi basima
Bende isterimm o resmiiiidur sana özelden resim atayim ben
tamammm birazdan album yapcam oglani pc nin basindan kaldirip telefondan beceremiyorumBende isterimm o resmiiii
Bekliyorum :))dur sana özelden resim atayim ben
album yaptim dur senide ekliyim bak hepsineBekliyorum :))
Aman tanrim tas mubarek :))) ben de istiyorum ben de istiyorumalbum yaptim dur senide ekliyim bak hepsine
ahahaha 14 tane var o dövmelerdennAman tanrim tas mubarek :))) ben de istiyorum ben de istiyorumdovme sever olarak ayrica begendim bu arada :))
Benim simdilik 1 tane :) devami gelecek ama :)))ahahaha 14 tane var o dövmelerdenndaha tam oturmadi memeler 3 ay sonra daha guzel olcak.