Bugün 4.günüm ama direnlerim çıkmadı sargılarım duruyor. :/3 gün sonra yaptım biraz sabırlı olmanı öneririm çok uzun bir zaman değil.
Diren takılmamıştı bana o yüzden kıstas olamam sanırım.çok üzgünüm inşallah kısa zamanda iyileşirsinizBugün 4.günüm ama direnlerim çıkmadı sargılarım duruyor. :/
Mrb bnm de 4.gunum dr yapabilirsin dedi ama direnlerim dün çıktı açık yara var sonuçta cesaret edemiyorum banyoya siz ne zmn yaptınız banyonuzuArkadaşlar ameliyattan kaç gün sonra banyo yapabildiniz? En azından saçlarımı yıkamak istiyorum. Kafamı öne eğip annem yıkasa o şekilde nasıl eğileceğim ama :/
Tecrübeleriniz neler ? :/
Su geçirmez bantla olabilirsiniz ben başka 2 ameliyatta da aynı şekilde yaptım banyomuMrb bnm de 4.gunum dr yapabilirsin dedi ama direnlerim dün çıktı açık yara var sonuçta cesaret edemiyorum banyoya siz ne zmn yaptınız banyonuzu
Çok teşk ederimbenimde direnlerim yoktu. saclarimi ertesi gün yikadim- sorun olmadi. sargilarimi cikartmam yasak oldugu icin dikisler alindiktan sonra gögüslerimi yikayabildim. bu yaksalik 14 GÜN sürdü.
benim doktorum asla izin vermedi dus almama
hep parca parca yikandim.
yani alt tarafimi normal yikadim. sonra saclari ayri yikadim- sirt ve omuzlarimi köpüklü lifle sildim- koltuk altini yikadim
Evet benim de aklıma o geldi çok teşk ederimSu geçirmez bantla olabilirsiniz ben başka 2 ameliyatta da aynı şekilde yaptım banyomu
Ben tam 8.günde banyo yaptım. 4.günde başımı öne eğip kafamı yıkadım birde vücudumu dikkatli yıkadım memelere su değmeyecek şekilde ne olur ne olmaz diye..Mrb bnm de 4.gunum dr yapabilirsin dedi ama direnlerim dün çıktı açık yara var sonuçta cesaret edemiyorum banyoya siz ne zmn yaptınız banyonuzu
Bu bandajları dr kontrolde mi çıkardı nasıl çıkacak onlar dikişlere yapışmış kurumuş şekildeBen tam 8.günde banyo yaptım. 4.günde başımı öne eğip kafamı yıkadım birde vücudumu dikkatli yıkadım memelere su değmeyecek şekilde ne olur ne olmaz diye..
Bnmkileri çıkartmadı, zaten onlar suya dayanıklı bantlar yani soyulup çıkmıyor (en azından benim öyle) Ama doktora sor öyle banyo yap derimBu bandajları dr kontrolde mi çıkardı nasıl çıkacak onlar dikişlere yapışmış kurumuş şekilde