Ameliyat sonrası banyo

chix

Guru
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2010
276
140
Arkadaşlar ameliyattan kaç gün sonra banyo yapabildiniz? En azından saçlarımı yıkamak istiyorum. Kafamı öne eğip annem yıkasa o şekilde nasıl eğileceğim ama :/
Tecrübeleriniz neler ? :/

3 gün sonra yaptım biraz sabırlı olmanı öneririm çok uzun bir zaman değil.

Bana diren takılmamıştı o yüzden ameliyatın ertesi günü yaptım hatta bir hafta sonra saçlarımı boyayıp duş alırken yıkadım Allah'a şükür bir sorun olmadı.

Arkadaşlar ameliyattan kaç gün sonra banyo yapabildiniz? En azından saçlarımı yıkamak istiyorum. Kafamı öne eğip annem yıkasa o şekilde nasıl eğileceğim ama :/
Tecrübeleriniz neler ? :/
Mrb bnm de 4.gunum dr yapabilirsin dedi ama direnlerim dün çıktı açık yara var sonuçta cesaret edemiyorum banyoya siz ne zmn yaptınız banyonuzu

benimde direnlerim yoktu. saclarimi ertesi gün yikadim- sorun olmadi. sargilarimi cikartmam yasak oldugu icin dikisler alindiktan sonra gögüslerimi yikayabildim. bu yaksalik 14 GÜN sürdü.
benim doktorum asla izin vermedi dus almama

hep parca parca yikandim.
yani alt tarafimi normal yikadim. sonra saclari ayri yikadim- sirt ve omuzlarimi köpüklü lifle sildim- koltuk altini yikadim

Çok teşk ederim

Mrb bnm de 4.gunum dr yapabilirsin dedi ama direnlerim dün çıktı açık yara var sonuçta cesaret edemiyorum banyoya siz ne zmn yaptınız banyonuzu
Ben tam 8.günde banyo yaptım. 4.günde başımı öne eğip kafamı yıkadım birde vücudumu dikkatli yıkadım memelere su değmeyecek şekilde ne olur ne olmaz diye..

Ben tam 8.günde banyo yaptım. 4.günde başımı öne eğip kafamı yıkadım birde vücudumu dikkatli yıkadım memelere su değmeyecek şekilde ne olur ne olmaz diye..
Bu bandajları dr kontrolde mi çıkardı nasıl çıkacak onlar dikişlere yapışmış kurumuş şekilde

Bu bandajları dr kontrolde mi çıkardı nasıl çıkacak onlar dikişlere yapışmış kurumuş şekilde
Bnmkileri çıkartmadı, zaten onlar suya dayanıklı bantlar yani soyulup çıkmıyor (en azından benim öyle) Ama doktora sor öyle banyo yap derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…