Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
otomatik vites drenler çıktı 4.gün ilk o zaman sürdüm direksiyonu park ederken vs tam cevirmek çok zordu vites ittirmek eh işte ama kapıyı çekip kapatmakta zordu.Kızlar arabanız otomatik vitesli mi ? Direksiyonu döndermekle zorlandığınızı söylemişsiniz, peki vitesleri değiştirmek nasıl bir his ? İterken göğüse ağrı girmiyor mi? Taş gibi olmuyorlar mı?
Benim otomatik oldugu icin belkide zorlanmadimKızlar arabanız otomatik vitesli mi ? Direksiyonu döndermekle zorlandığınızı söylemişsiniz, peki vitesleri değiştirmek nasıl bir his ? İterken göğüse ağrı girmiyor mi? Taş gibi olmuyorlar mı?
aynen bende aynı fikirdeyim eşimede aynısını söyledim vitesli aracı 4. gün asla süremezdimBenim otomatik oldugu icin belkide zorlanmadim
Araba otomatik vites ise yavaş şekilde ve direksiyonu iki el ile alttan kontrol ederek 4-5 gün sonra kullanabilirsiniz ama DÜZ VİTES MÜMKÜN DEĞİL 1 hafta oldu daha vitesi 1e takamıyorum el freni indiremiyorum vsKızlarrrr, memelerinizi büyüttürdüğünüzden ne kadar sonra arabanızı kullandınız ?
Görüştüğüm doktor ameliyattan üç hafta sonra anca araç sürebilirsin dedi. Bazıları ise bir hafta diyor. Sizin deneyiminiz nedir ?