ameliyat sonrası araç kullanmak

_ozengull

🖤
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2017
772
687
Kızlarrrr, memelerinizi büyüttürdüğünüzden ne kadar sonra arabanızı kullandınız ?
Görüştüğüm doktor ameliyattan üç hafta sonra anca araç sürebilirsin dedi. Bazıları ise bir hafta diyor. Sizin deneyiminiz nedir ?

Ben 8. gün kullanmaya basladim. Ancak yavaş sürdüm. Ilk baslarda direksiyonu tam ceviremiyordum. Kasılmalardan dolayı. Ozellikle göbekte dönerken cok zorlaniyordum. Ancak oyle 3 hafta fln gibi bi durum soz konusu degil. 6. Gunden sonra agrilariniz iyice azalmaya baslayinca bi 5 dk deneme yapin. Iyiyseniz sürün.

bugün 5. günümdü salı günü kas altı ameliyat oldum bu akşam otomatik vitesli aracımı kullanabildim. direksiyonu tam sağ tam sol kırmadığım sürece sıkıntı olmadı ama tam tur çevirmem gereken yerlerde ufak ufak çevirdim çok kolay olmadı. sürerken sıkıntı yok yani. çok şükür 1 hafta dolsun salı gününe kadar epey toparlanmış olucam eminim:21:

Doktoruma danışarak 8. gün kullandım araba. Mecburen ☺️ oğlumu okula bırakmak zorundaydım. Kol hareketleri biraz kısıtlanıyor ama sorun olmadı çok şükür.

Merhaba bende 1 aralikta ameliyat oldum.4.gun itibariyle araba kullaniyorum ama direksiyonu hala tam tur ceviremiyorum kasiliyor.memeler hala sert. Onun disinda sorun olmadi..

Kızlar arabanız otomatik vitesli mi ? Direksiyonu döndermekle zorlandığınızı söylemişsiniz, peki vitesleri değiştirmek nasıl bir his ? İterken göğüse ağrı girmiyor mi? Taş gibi olmuyorlar mı?

Kızlar arabanız otomatik vitesli mi ? Direksiyonu döndermekle zorlandığınızı söylemişsiniz, peki vitesleri değiştirmek nasıl bir his ? İterken göğüse ağrı girmiyor mi? Taş gibi olmuyorlar mı?
otomatik vites drenler çıktı 4.gün ilk o zaman sürdüm direksiyonu park ederken vs tam cevirmek çok zordu vites ittirmek eh işte ama kapıyı çekip kapatmakta zordu.

Benim otomatik oldugu icin belkide zorlanmadim

Ameliyat olduktan 2 hafta sonra vitesli araba kullanmam gerekti ve açıkcası zorlandım. Özellikle direksiyonu iki elimle çeviriyordum :)) bazen vitesleri değiştirirken silikonu hissediyordum çok tuhaf bir his olmuştu. Geri vitesi söylemiyorum bile :) 4 gün sonra tekrar denedim ve daha kolay geldi, direksiyonu tek elimle dönderiyordum, geri viteste eskisi kadar zorlanmıyorum

X