• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat sonrası alışma süreci

edce

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
arkadaşlar merhaba öncedende yazmıştım ben çok şükür ankarda 20 gün önce oldum ameliyatımı 300 cc ölçülerm 168 62 kg dokum çok azdı kas zarı altı oldum ve süreçte ağrı çook az yaşadım şimdi sadece bir garp hissediyorum alışamadım daha yeni tabiki dışarıdan değil ama içten hissediyorum silikonu önceden de hiç göğüsüm olmadığından da ydırgıyor olabilirim yan yatınca bi ağırlık fln oluyor size sorum doğal mı bu süreç mesela sol göğsüm biraz daha büyüktü o daha çok hissediyor sanki silikonu doktorum normal 2 aya anca oturur dedi .ama gözüm hemen alıştı boyuttan falan çok memnunum darısı isteyen arkadaşlara ama yinede şöyle bir önerim var tabi eğer idare edecek kadar göğsünüz varsa ve çok mutsuz değilseniz önermem ki ben ağrı yaşamadım gibi bişi çünkü anesteziydi dikişti falan zor işler bunlar . Sevgiler

Daha ödem dolu içerisi.. O hisler geçici.. Ben şu an hiç hissetmiyorum, kaldı ki kendi dokum yok.

ben de bundan cok korkuyorum ama bende spiral var, o bile zaman zaman kendini hissettiriyor. kullananlar ne demek istedigimi anlayacaktir . silikinun da hissedilmesi normal. ya memesiz yasam ya da hissedilse de memeli yasam :) bence memeli olmak daha iyidir. ha tabi simdiye kadar hic duymadim alisamadim diyen o derece rahatsiz ediyorsa cikartilabilir de. bir kere takildi diye devamli kalmak zorunda degil - tabi bu secenek cok buyuk taktiranlar icin ayri sorunlar yaratabilir. Yine de ameliyatla duzelmeyecek sorun yok diye dusunuyorum

:KK53:Kolay değil tabi ;) ben De daha yeni yeni iyi ki var memelerim diyorum... Hani burada CİCİLERİM falan deniyor ya BEN HİÇ DEMEDIM, DIYEMEDIM. Diyebileceğimi de sanmıyorum. Zor bişey tabi, her sızı hissettiğimde eyvah bişey mi oluyor ki diyordum. Şnşallah sorunsuz devam ederiz. Mesela sol dirseğimde sinir sıkışması var, daha yeni teşhis kondu. Acaba SİLİKONLAR mı yaptı diye bi paranoyam bile oldu:KK57::KK53: Memem hiç yoktu, oğlan gibiydim. Inanın bir avuç memem olsaydı yaptırmazdım.

:KK53:Kolay değil tabi :KK66: ben De daha yeni yeni iyi ki var memelerim diyorum... Hani burada CİCİLERİM falan deniyor ya BEN HİÇ DEMEDIM, DIYEMEDIM. Diyebileceğimi de sanmıyorum. Zor bişey tabi, her sızı hissettiğimde eyvah bişey mi oluyor ki diyordum. Şnşallah sorunsuz devam ederiz. Mesela sol dirseğimde sinir sıkışması var, daha yeni teşhis kondu. Acaba SİLİKONLAR mı yaptı diye bi paranoyam bile oldu:KK57::KK53: Memem hiç yoktu, oğlan gibiydim. Inanın bir avuç memem olsaydı yaptırmazdım.
Cnm bende yadırgıyorum mesela sol kolum göğsüme değince başta daha bişiler kıpırdıodu azaldı o ödemmiş sanırım ama hani hiç göğüs dokusu hissetmeyince yıllardır şimdi bana 300 cc takılmasına rağmen ağırlık var bu arada arkadaşlar bir önerimde şudur kas zarı altı yöntemini araştırmanız ağrımın az olma nedeni o bence yeni sayılan yöntem her doktor yapmıyor ama çabuk iyileşme için tercih sebebi deniyor siz bilirsiniz tabi ama acı az benim dikiş ve çevresi kısmında ağrım oldu sırt vs olmadı

Bu arada göz de hemen alışıomuş sanki hep böylelermiş gibi utanmasam küçük dicem dokununca anlıyorum hala içimde jelli silikon sütyenlerim var gibi ilginç bir his ama gün geçtikçe alışıyorum inş yakında nine sütyenimi çıkarıp güzel sütyenlet alıcam

ben de bundan cok korkuyorum ama bende spiral var, o bile zaman zaman kendini hissettiriyor. kullananlar ne demek istedigimi anlayacaktir . silikinun da hissedilmesi normal. ya memesiz yasam ya da hissedilse de memeli yasam :) bence memeli olmak daha iyidir. ha tabi simdiye kadar hic duymadim alisamadim diyen o derece rahatsiz ediyorsa cikartilabilir de. bir kere takildi diye devamli kalmak zorunda degil - tabi bu secenek cok buyuk taktiranlar icin ayri sorunlar yaratabilir. Yine de ameliyatla duzelmeyecek sorun yok diye dusunuyorum
Aymem cnmgün geçtkçe alışıyorum yavaş yvaş

Ben 2 ay yan yatamadım. Çünkü yan yattığımda memem koluma değiyordu ve ayyy bu neeee?? Diyordum.... Çünkü bu zamana kadar koluma değen bi çıkıntım yoktu ki???? !!!!!!! Yeni yeni alışıyorum....

Alışmak hiç hiç kolay değil. İlk zamanlar kollarım hareket ederken göğsüme değdiği an ürperiyordum. O hissizlik.. Bi tuhaf beee. Göğsüme dokununca sadece elimin göğsümü algıladığı hissi.. Göğsümün elimi hissetmemesi. Oda şaşırıyordu tabi ilk zamanlar yeni yeni kendine geldi :KK53: Bebeğim ya:KK53:

:KK70:
Alışmak hiç hiç kolay değil. İlk zamanlar kollarım hareket ederken göğsüme değdiği an ürperiyordum. O hissizlik.. Bi tuhaf beee. Göğsüme dokununca sadece elimin göğsümü algıladığı hissi.. Göğsümün elimi hissetmemesi. Oda şaşırıyordu tabi ilk zamanlar yeni yeni kendine geldi :KK53: Bebeğim ya:KK53:
:KK70:

henüz erken bir süreç arkadaşların dediği gibi o ödemden kaynaklı bir şeydir bende eğilip doğrulurken bir oynamalar falan oluyordu ama geçti silikonu hissetmende çok normal bende hissediyorum

Normal Canim o ya. Benimkilerde daha 1 aylik :KK49: bende yan yatinca silikonlar koluma degiyor bi tuhaf oluyorum. Bende daha tam alışamadım ama yavaş yavaş alışıyorum :)) Zaman'la herşey düzelicek inşallah :KK71:

arkadaşlar merhaba öncedende yazmıştım ben çok şükür ankarda 20 gün önce oldum ameliyatımı 300 cc ölçülerm 168 62 kg dokum çok azdı kas zarı altı oldum ve süreçte ağrı çook az yaşadım şimdi sadece bir garp hissediyorum alışamadım daha yeni tabiki dışarıdan değil ama içten hissediyorum silikonu önceden de hiç göğüsüm olmadığından da ydırgıyor olabilirim yan yatınca bi ağırlık fln oluyor size sorum doğal mı bu süreç mesela sol göğsüm biraz daha büyüktü o daha çok hissediyor sanki silikonu doktorum normal 2 aya anca oturur dedi .ama gözüm hemen alıştı boyuttan falan çok memnunum darısı isteyen arkadaşlara ama yinede şöyle bir önerim var tabi eğer idare edecek kadar göğsünüz varsa ve çok mutsuz değilseniz önermem ki ben ağrı yaşamadım gibi bişi çünkü anesteziydi dikişti falan zor işler bunlar . Sevgiler
nerede yaptırdınız memnun musunuz acaba?

Back
X