• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Meme silikonu sonrası mutsuzluklar lütfen yardım

Bende hic oyle durmuyor. Size ozelden fotograf atsam siz de atabilir misinz? Cok merak ettim sizin bukadar rahatsiz eden nedir. Bende cok dogal durdu dokunus olarak da dogal meme kivaminda suan okadar yumusak. Acaba benimki dual plan oldugu icin mi boyle.
Sizin ölçünüz neydi cc olarak
Resim atabilir misiniz
Motiva ergonomiks yaptıracağım
Ölçüde karasızım

Merhaba. Odem gittikce kuculucek. Daha dogrusu sislikler inicek fakat 2 ay ve sonrasi kaslar kendini salip proteziniz yumusadiginda gozunuze suankinden daha buyuk gelicek. Aslinda buyumuyor fakat kaslar rahatlayinca protez de rahatliyor ve gogus dogallasip tombullasiyor. Bende boyle oldu. 2 aya yakin ben de dedimki keske biraz daha buyuk olsaydi dr uma dogal olsun buyuk olmasin demistim acaba yanlis bir yonlendirme mi yaptim diye dusundum fakat sonra asil seklini alinca dedimki bir buyugu asla olmazmis suanki boyut tam tetematinda 😊 sekli goruntusu cok degisiyor 6 aya yaklastikca. Suan moralinizi bozmayin daha cok erken.
Çok teşekkürler siiznde mi mentor markaydı? Mentor biraz daha sert burda okuduğum yorumlarda çok yumşamadıgını söylemişler bir de benim hala dikiş olan yerdeki bantlarım çıkmadı doktor kendiliğinden düşecek demişti 3 hafta oldu düşmedi benim gibi olan var mıdır acaba

Çok teşekkürler siiznde mi mentor markaydı? Mentor biraz daha sert burda okuduğum yorumlarda çok yumşamadıgını söylemişler bir de benim hala dikiş olan yerdeki bantlarım çıkmadı doktor kendiliğinden düşecek demişti 3 hafta oldu düşmedi benim gibi olan var mıdır acaba
Benim motiva ergonomix. Yumusak bir protez. Benim de dikislerimin dusmesi uc haftadan uzun surdu. Bi taraf daha da uzun surdu. Bu cok normal. Suanda belli bile olmuyor artik cok siliklesti.

Back
X