- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
Ben ameliyat olalı 18 gün oldu bugün, benimki de kas üstü,göğüs uçlarım benimde hassas çünkü benim meme ucu kesisi oldu.Ama dediğin gibi sütyen deneyemeyecek kadar falan değil,benim dr.um da masaj vermedi,hatta bana ameliyattan bir hafta sonra sporcu sütyenimi de tamamen çıkarttırdı.sütyen giyme demesinin sebebi silikonların çok yukarda duruyor, normal meme kıvamına gelmesi için dedi.Allaha şükür ameliyat olmamış gibiyim benameliyatın 10.günü denize girdimsengözlerimebaksanab
Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle..Ben de göğüs estetiği düşünüyordum ta ki bu ağrıları problemleri duyana kadar.
Kime sorsam aşırı ağrı ve günlerce uykusuz geceler..Vazgeçtim ben zaten çok güzel bir kadınım varsın göğüslerim de küçük olsun..
Herkese sevgiler
Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle..Ben de göğüs estetiği düşünüyordum ta ki bu ağrıları problemleri duyana kadar.
Kime sorsam aşırı ağrı ve günlerce uykusuz geceler..Vazgeçtim ben zaten çok güzel bir kadınım varsın göğüslerim de küçük olsun..
Herkese sevgiler
bence sen baska bir doktorada gorun canim, doktorunuz benle ilgili degil diyip atmamasi gerekiyor onunla ilgili olmassa bile bunu kontrol etmesi gerekiyor bu agri nerden kaynaklaniyor diye. Bu doktorunun yanlis bisey yaptigi anlamina gelmez her vucud silikon protezlerini kabullenmiyebiliyor. Belki kapsullenme yapmistir silikonun etrafinda.
Goguste sertlesme varmi?
gogus 4 ay sonra iyilestiyse duzeldi anlamina gelmiyor
bir sene sonra hicbiseyin yoksa yinede olmicak anlamina gelmiyor
kapsullenme iki sene sonrada olabiliyor
vucud birden kabullenmiyor silikonu
ama bilemiyorum seninkini ne oldugunu sadece her gun agrin varsa normal degil canim
herhangi bir plastik cerraha git gorun, sadece soru sor kendi doktorun ilgilenmiyorsa
fakat once yine kendi doktorunla konusmayi dene.
Ben ameliyat olalı 8 ay oldu. Hala ağrılarım çok yüksek.dayanılmaz agrilar çekiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?