Ameliyat sonrası ağrılar.

zebu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2010
30
0
36
Kocaeli
Arkadaşlar ben aranıza yani katıldım herkese merhaba.... ben 4 ay önce dual plan yöntemi ile ameliyat oldum.Doktorumu daha önceden tanıdığım ve çok güvendiğim için hiç düşünmedim ve silikon seçimini de ameliyat şeklinide kendisine bıraktım. Gerçekten çok ra hat bir ameliyat geçirdim göğüsler süper oldu.Damla silikon takıldı okadar doğal duruyoki sanki kendi göğüsüm gibi büyük istemediğim için 225cclik taktırdım.Bir hafta mütiş sırt ağrıları çektim yatmadan oturur vaziytte uyudum.O müthiş ağrılar geçti ama sağ göğüsümde 4 aydır geçmeyen ve beni çok mutsuz eden bir ağrı var. Doktoruma söylediğimde benden kaynaklanmıyor diyor , bence kesinlikle ameliyatla ilgili çünkü kas kesiliyor bilemiyorum , ağrı kesiciler bile ağrıyı geçirmiyor .Böyle güzel göğüslere sevinemiyorum bile , bu benim yaşadığım durumun benzerini yaşayan var mı ...? Tam 4 ay geçecek gibide değil . Bu konu hakkında bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun.benneyaptımki

canım amelıyatından kaynaklanabılır..onceden yokta amelıyattan sonra sorun yaratıyosa tabıkı..benım bırası kas altında ogal olsun dıe ole yaptı doktorum dıger kısmnı kasustunde..proteslerım 375 e 350..buyuk protezler olmasına ragmen ben cok agrı cekmedım..4..gunden ıtıbaren agrılar azaldı ve suan 1 ay oldu hıc bı agrım yok sankı onceden berı benım goguslerım gıbıler..sen bence uzerıne dus bu olayın ılerıde kotu sonuclar yaratmasın..

gizeml özel mesajın için çok teşekkür ederim oradan cewap yazamıyorum henüz. benim istanbulda hiç tanıdığım yok kalabileceğim, o yuden ist. zor olur gibi geldi. yaşadığım yerde yaptırayım diyorum sen ne dersin

canım antalya ıle ılgılı bır bılgım yok ve herhangı bı doktorda bılmıyorum....benım doktorum izmirde cenk tokat ve ben sadece yatarken ve kalkarken destek aldım 3 -- 4 gun ve yatıp kalkarken bıras agrım oluyodu.. o yusden sana demıstım ızmırde olabılme ımkanın varsa cenk bey dıye.antalyada bu sıtede amelıyat olan kopy var o amelıyat oldu onla bı gorus derım eger memnunsa onun doktoruna amelıyat olursun..gecmıs olsun sımdıden...

Son düzenleme:
karamel ben antalyada oldum 3 hafta önce canım sana istersen adını numarasını atayım. bir sıkıntım yok şimdilik memnunum ben 1 hafta sağlam ağrı çektim 10. gün istediğim her şeyi yapar oldum. ama şöyle bir durum da var sol tarafım 4. gün falan iyileşti sağ problemliydi. şu an sol bildiğimiz meme :) sağın ödemleri azaldı bayağ. yani sen 4. gün iyileşmiş de olabilirsin. doktor işini biliyor tatlım bana kalsa çooook küçük olacakmış. ısrarlarıma rağmen o istediği boyutu taktı ve ideal boyutta şu an.

kas alti yapildigi zaman cok agrin oluyor omuzlarindan gobegine kadar sanki tir carpmis gibi hissediyorsun bes gun boyunca kalkamiyorsun kendi basina birinin yardim etmesi gerekiyor.

fakat kas ustu oldugu zaman cok rahatsizlik hissetmiyorsun

cnm ben konyada yaşıyorum.blgilerimi değiştirmeyi unutmuşum :)

cnm ben konyada yasıyorum, bilgilerimi değiştirmeyi unutmuşum. antalyada yaptıramam o yuzden. aklımda ankara veya ist. var büyyük ihtimalle de nebil bozdoğana yaptıracak gibiyim.kol altından girilmesi daha uygun geldi bana, hiç değilse kas kesilmeyecek. sn kas altına mı koydurmuştun

bence sen baska bir doktorada gorun canim, doktorunuz benle ilgili degil diyip atmamasi gerekiyor onunla ilgili olmassa bile bunu kontrol etmesi gerekiyor bu agri nerden kaynaklaniyor diye. Bu doktorunun yanlis bisey yaptigi anlamina gelmez her vucud silikon protezlerini kabullenmiyebiliyor. Belki kapsullenme yapmistir silikonun etrafinda.

Goguste sertlesme varmi?

gogus 4 ay sonra iyilestiyse duzeldi anlamina gelmiyor
bir sene sonra hicbiseyin yoksa yinede olmicak anlamina gelmiyor
kapsullenme iki sene sonrada olabiliyor
vucud birden kabullenmiyor silikonu

ama bilemiyorum seninkini ne oldugunu sadece her gun agrin varsa normal degil canim
herhangi bir plastik cerraha git gorun, sadece soru sor kendi doktorun ilgilenmiyorsa

fakat once yine kendi doktorunla konusmayi dene.

canım ben de konya da yaşıyorum:) ama antalya da yaptırdım. kas üstü yapıldı benim.
çok memnunum şu an yarın 4 hafta olacak. çok doğallaştı kesinlikle ihtiyacı olan herkes yaptırsın senin de güzel haberlerini bekliyorum..

^
ben en sonunda ankarada nebil bozdoğana karar verim. ve kas altı yapılacak, teşekkür ederim canım :)

slm karamel...canım hakan çepnıyı düşünüyodun nıye vazgectın.ben bu ayın sonunda yaptırcaksın dıye beklıyodum:uhm:

slm ozimelis, hakan beye yaptırırsam mecburen devlet hastanesinde yaptıracağım. devlet hastanesin de pek içime sinmedi düşününce. özel hastaneler daha sıcak geldi. cerrahla alakası yok yani canım tamamen hastane ortamı.

hımm anladım canım saol.bende olumsuz bişey oldu sandım.senın için hayırlısı neyse o olsun inş...

Sevgili gizeml ilgine teşekkürler canım senin hiç ağrın olmaması harika okadarda büyük olmasına rağmen. Güle güle kullan. Benim ağrılar hala devam sanırım sinirlerle ilgili bir problem var. doktorum bakarız dedi yarım ağızla bi 6 ay olsun diyor , ne olacak bakalım .İnşallah ameliyata gerak kalmaz . senin doktorun kimdi merak ettim sakıncası yoksa yazarmısın tekrar görüşürüz....kaydirigubbakcemile5

canım benım doktorum cenk tokat izmirde..cok ılgılı alakalı ve kendı ozel cep numarasınıda verdı acıl bısey olur hemen ara dıyee..en cok begendıgım yonude cok mütevazı ve amelıyattan sonra oldu bıttı gıttı demıyo sık aralıklarla kontrole cagırıyo..ben 50 gunde 7 -8 kez kontrole gıttım..öyle işte

kızlar meraba
meme büyütme ameliyatı olalı 20 gün oldu.kas üstü oldum bi kaç gün yatıp kalkarken yanma oldu onun dışında bi ağrım olmadı çok şükür. şu an yanmalar geçti ama sadece sağ göğsümde sol tarafıma yatarken yine bi yanma oluyor. ayrıca meme uçlarım fazla hassas. göğüslerim süper görünüyo ama ben hala tadını çıkartamadım. uçları öyle hassaski bütün gün evde çıplak dolaşmak istiyorum bişey deymesin diye.gidip kendime dantelli güzel güzel sütyenler alamadım bile denerken canım acıycak die.bide koltuk altıma doğru dokununca da acıyo. dokunmayıp öööyle durursam sorun yok. moralim bozuluyo bu duruma.sizde de varmı böyle şeyler.ben mi abartıyorum yoksa herkes 20 güne eski halini alıyomu ameliyat olmamış gibi oluyor mu?bi de kapsül olduğu nasıl anlaşılır?benim doktorum o kadar güvenioki kendine masaj bile vermedi.

ımı

Ben de Antalya da yaşıyorum, ameliyatımı da Antalya da oldum ama dr.um İstanbuldan geliyor haftada bir, tavsiye ederim düşünürsen.

Ben ameliyat olalı 18 gün oldu bugün, benimki de kas üstü,göğüs uçlarım benimde hassas çünkü benim meme ucu kesisi oldu.Ama dediğin gibi sütyen deneyemeyecek kadar falan değil,benim dr.um da masaj vermedi,hatta bana ameliyattan bir hafta sonra sporcu sütyenimi de tamamen çıkarttırdı.sütyen giyme demesinin sebebi silikonların çok yukarda duruyor, normal meme kıvamına gelmesi için dedi.Allaha şükür ameliyat olmamış gibiyim benameliyatın 10.günü denize girdimsengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…