canım amelıyatından kaynaklanabılır..onceden yokta amelıyattan sonra sorun yaratıyosa tabıkı..benım bırası kas altında ogal olsun dıe ole yaptı doktorum dıger kısmnı kasustunde..proteslerım 375 e 350..buyuk protezler olmasına ragmen ben cok agrı cekmedım..4..gunden ıtıbaren agrılar azaldı ve suan 1 ay oldu hıc bı agrım yok sankı onceden berı benım goguslerım gıbıler..sen bence uzerıne dus bu olayın ılerıde kotu sonuclar yaratmasın..
gizeml özel mesajın için çok teşekkür ederim oradan cewap yazamıyorum henüz. benim istanbulda hiç tanıdığım yok kalabileceğim, o yuden ist. zor olur gibi geldi. yaşadığım yerde yaptırayım diyorum sen ne dersin
karamel ben antalyada oldum 3 hafta önce canım sana istersen adını numarasını atayım. bir sıkıntım yok şimdilik memnunum ben 1 hafta sağlam ağrı çektim 10. gün istediğim her şeyi yapar oldum. ama şöyle bir durum da var sol tarafım 4. gün falan iyileşti sağ problemliydi. şu an sol bildiğimiz meme :) sağın ödemleri azaldı bayağ. yani sen 4. gün iyileşmiş de olabilirsin. doktor işini biliyor tatlım bana kalsa çooook küçük olacakmış. ısrarlarıma rağmen o istediği boyutu taktı ve ideal boyutta şu an.canım antalya ıle ılgılı bır bılgım yok ve herhangı bı doktorda bılmıyorum....benım doktorum izmirde cenk tokat ve ben sadece yatarken ve kalkarken destek aldım 3 -- 4 gun ve yatıp kalkarken bıras agrım oluyodu.. o yusden sana demıstım ızmırde olabılme ımkanın varsa cenk bey dıye.antalyada bu sıtede amelıyat olan kopy var o amelıyat oldu onla bı gorus derım eger memnunsa onun doktoruna amelıyat olursun..gecmıs olsun sımdıden...
canım antalya ıle ılgılı bır bılgım yok ve herhangı bı doktorda bılmıyorum....benım doktorum izmirde cenk tokat ve ben sadece yatarken ve kalkarken destek aldım 3 -- 4 gun ve yatıp kalkarken bıras agrım oluyodu.. o yusden sana demıstım ızmırde olabılme ımkanın varsa cenk bey dıye.antalyada bu sıtede amelıyat olan kopy var o amelıyat oldu onla bı gorus derım eger memnunsa onun doktoruna amelıyat olursun..gecmıs olsun sımdıden...
karamel ben antalyada oldum 3 hafta önce canım sana istersen adını numarasını atayım. bir sıkıntım yok şimdilik memnunum ben 1 hafta sağlam ağrı çektim 10. gün istediğim her şeyi yapar oldum. ama şöyle bir durum da var sol tarafım 4. gün falan iyileşti sağ problemliydi. şu an sol bildiğimiz meme :) sağın ödemleri azaldı bayağ. yani sen 4. gün iyileşmiş de olabilirsin. doktor işini biliyor tatlım bana kalsa çooook küçük olacakmış. ısrarlarıma rağmen o istediği boyutu taktı ve ideal boyutta şu an.
canım ben de konya da yaşıyorum:) ama antalya da yaptırdım. kas üstü yapıldı benim.cnm ben konyada yasıyorum, bilgilerimi değiştirmeyi unutmuşum. antalyada yaptıramam o yuzden. aklımda ankara veya ist. var büyyük ihtimalle de nebil bozdoğana yaptıracak gibiyim.kol altından girilmesi daha uygun geldi bana, hiç değilse kas kesilmeyecek. sn kas altına mı koydurmuştun
canım ben de konya da yaşıyorum:) ama antalya da yaptırdım. kas üstü yapıldı benim.
çok memnunum şu an yarın 4 hafta olacak. çok doğallaştı kesinlikle ihtiyacı olan herkes yaptırsın senin de güzel haberlerini bekliyorum..
^
ben en sonunda ankarada nebil bozdoğana karar verim. ve kas altı yapılacak, teşekkür ederim canım :)
slm karamel...canım hakan çepnıyı düşünüyodun nıye vazgectın.ben bu ayın sonunda yaptırcaksın dıye beklıyodum:uhm:
slm ozimelis, hakan beye yaptırırsam mecburen devlet hastanesinde yaptıracağım. devlet hastanesin de pek içime sinmedi düşününce. özel hastaneler daha sıcak geldi. cerrahla alakası yok yani canım tamamen hastane ortamı.
hımm anladım canım saol.bende olumsuz bişey oldu sandım.senın için hayırlısı neyse o olsun inş...
canım amelıyatından kaynaklanabılır..onceden yokta amelıyattan sonra sorun yaratıyosa tabıkı..benım bırası kas altında ogal olsun dıe ole yaptı doktorum dıger kısmnı kasustunde..proteslerım 375 e 350..buyuk protezler olmasına ragmen ben cok agrı cekmedım..4..gunden ıtıbaren agrılar azaldı ve suan 1 ay oldu hıc bı agrım yok sankı onceden berı benım goguslerım gıbıler..sen bence uzerıne dus bu olayın ılerıde kotu sonuclar yaratmasın..
Sevgili gizeml ilgine teşekkürler canım senin hiç ağrın olmaması harika okadarda büyük olmasına rağmen. Güle güle kullan. Benim ağrılar hala devam sanırım sinirlerle ilgili bir problem var. doktorum bakarız dedi yarım ağızla bi 6 ay olsun diyor , ne olacak bakalım .İnşallah ameliyata gerak kalmaz . senin doktorun kimdi merak ettim sakıncası yoksa yazarmısın tekrar görüşürüz....kaydirigubbakcemile5
ımıgizeml özel mesajın için çok teşekkür ederim oradan cewap yazamıyorum henüz. benim istanbulda hiç tanıdığım yok kalabileceğim, o yuden ist. zor olur gibi geldi. yaşadığım yerde yaptırayım diyorum sen ne dersin
kızlar meraba
meme büyütme ameliyatı olalı 20 gün oldu.kas üstü oldum bi kaç gün yatıp kalkarken yanma oldu onun dışında bi ağrım olmadı çok şükür. şu an yanmalar geçti ama sadece sağ göğsümde sol tarafıma yatarken yine bi yanma oluyor. ayrıca meme uçlarım fazla hassas. göğüslerim süper görünüyo ama ben hala tadını çıkartamadım. uçları öyle hassaski bütün gün evde çıplak dolaşmak istiyorum bişey deymesin diye.gidip kendime dantelli güzel güzel sütyenler alamadım bile denerken canım acıycak die.bide koltuk altıma doğru dokununca da acıyo. dokunmayıp öööyle durursam sorun yok. moralim bozuluyo bu duruma.sizde de varmı böyle şeyler.ben mi abartıyorum yoksa herkes 20 güne eski halini alıyomu ameliyat olmamış gibi oluyor mu?bi de kapsül olduğu nasıl anlaşılır?benim doktorum o kadar güvenioki kendine masaj bile vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?