Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat sonrası acı...
- Konu Sahibi ByNaz
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?slm cnm öncelikle çok geçmiş olsun bende yaklaşık5 ay önce ameliyat oldum.. ama hiç bahsettiğin batma tarzıbişey olmadı yanlızca regl dönemim başlamadan hafif ağrım oluyor ama o ameliyattan önce de aynıydı.. bence mutlaka doktoruna sor belkide önemli bişeydir.. aksatma derim.. ama tabi gözünü de korkutmak istemem belkide önemsiz bi durumdur.. tekrar geçmiş olsun gelişmeleri yaz mutlaka....
kızlar 2 ay önce ameliyat oldum protezimde sıkıntı yok ama özellikle son 1 haftadır çok fazla batmalar oluyor. Sizlerde de oluyormu bu?...
:18:
Canım benim 76. günüm hala ara ara batma, sızı, ağrı oluyor. Üçüncü ayıma gireceğim hala ağrı kesici kullanıyorum ama sen yinede doktoruna bir danış. İyileşme süreci uzun, protezin büyüklüğü ve kesi yerine göre değişiyor iyileşme süreci. Geçmiş olsun.
offf off böyle okudukca gözüm korkuyor
aylar geçiyor ve hala ağrı oluyor
tam olarak ne zaman normal yaşantı oluyor acaba ? sitelerde öyle bir anlatımı varki ilk gün taburcu olunuyor sonra 2 3 gün ağrı çok hafif geçiyor falan
ama aslında öyle değil yani durum
Canım bende ilk zamanlar ameliyatımı olur 4, 5 günde iyileşirim sanmıştım burada okuduklarımdan ve doktorumun dediklerinden çıkartığım sonuç böyleydi. Gel gör ki 3. ayıma giriyorum hala ağrı, sızı... Çok zor iyileşme süreci. Alışamıyorsun, sızı, batma, ağrı ise sizin arkadaşınız oluyor. 1 ay doğru dürüst bir uyku uyuyamıyorsun bile. Hele ki ilk 2 haftada çektiklerin çok zor. İlk 2 hafta kendine bakamadığından dolayı sana bakacak biri gerekiyor yatağına yatıracak, giydirecek, tuvalete götürecek vs. Tam manasıyla iyileşmen 6 ayı buluyor. Gerçekten bu ameliyatı istiyorsanız olun yoksa canınız çok yanar. Çok kolay gibi anlatılıyor ama öyle değil. Ameliyatımı olup 4 günü günü işe gittim diyen arkadaşlar oluyor inanamıyom. Şaka yapıyor olmalılar. İşin doğrusu büyük, dolgun bir protez görünümü isterseniz sizi baya bir iyileşme sürecinde zorlar. Zaten ufak protez içinde bu sıkıntılar çekilmez ya ... İyi karar vermek lazım.
Canım bende ilk zamanlar ameliyatımı olur 4, 5 günde iyileşirim sanmıştım burada okuduklarımdan ve doktorumun dediklerinden çıkartığım sonuç böyleydi. Gel gör ki 3. ayıma giriyorum hala ağrı, sızı... Çok zor iyileşme süreci. Alışamıyorsun, sızı, batma, ağrı ise sizin arkadaşınız oluyor. 1 ay doğru dürüst bir uyku uyuyamıyorsun bile. Hele ki ilk 2 haftada çektiklerin çok zor. İlk 2 hafta kendine bakamadığından dolayı sana bakacak biri gerekiyor yatağına yatıracak, giydirecek, tuvalete götürecek vs. Tam manasıyla iyileşmen 6 ayı buluyor. Gerçekten bu ameliyatı istiyorsanız olun yoksa canınız çok yanar. Çok kolay gibi anlatılıyor ama öyle değil. Ameliyatımı olup 4 günü günü işe gittim diyen arkadaşlar oluyor inanamıyom. Şaka yapıyor olmalılar. İşin doğrusu büyük, dolgun bir protez görünümü isterseniz sizi baya bir iyileşme sürecinde zorlar. Zaten ufak protez içinde bu sıkıntılar çekilmez ya ... İyi karar vermek lazım.
bu kadar kotumu iyicene korktum simdibenim iki hafta icinde iyilesip ise gitmem gerek :18:6ay cok uzun bi sure. Hadi saka yaptigini soyle
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
bu amelıyat sonrası agrı durumu bence kısıden kısıye gore degısıyo ve tamamen agrı esıgıne ve hasta psıkolojısınden cıkmanıza baglı.. ben sadece 4 gun zorlandım oda yatıp kalkarken desteksız kalkamıyodum..yururken falan sorun yoktu sadece bandajşlı oldugum zaman bandaj benı baya bı one cekıyodu..
ılk on gun kollara yuklenmemekte gerekıyo..fazla yukelnedıgınde agrıda fazla oluyo..benım alısma surecım cok kısaydı kı benımde protezın bır kısmı kasaltında olmasıana ragmen..ılk 4 gun yatarken bıras batmalar oluyodu..o 4 -5 gun benım ıcın zordu.. ama dedıgım gıbı herkesın atlatma surecı farklı..
ben bundan harıc ıkı amelıyat daha gecırdım en kolay gecenı buydu..burundan sünizit amelıyatı daha zor gelmıstı bana tamponlar anlına kadar baya bı zor gecmıstı o zamn..kişinin agrı esiği cok onemlı bıde hasta psıkolojısınden cıkmak ve sureklı pozıtıf dusunmekk..ılk 4 gun kendıme kızmadım degıl yanı bu agrıya degermı dıye ama guzel bır sonuc alınca herseyı unutuyosun..bende cok guclu morfın etkısı yapan agrı kesıcıde vardı gerek kalmadı normal agrı kesıcıler hafıfletıyo ama ılk 4 gun yatıp kalkmak cok zorluyo
ılk on gun kollara yuklenmemekte gerekıyo..fazla yukelnedıgınde agrıda fazla oluyo..benım alısma surecım cok kısaydı kı benımde protezın bır kısmı kasaltında olmasıana ragmen..ılk 4 gun yatarken bıras batmalar oluyodu..o 4 -5 gun benım ıcın zordu.. ama dedıgım gıbı herkesın atlatma surecı farklı..
ben bundan harıc ıkı amelıyat daha gecırdım en kolay gecenı buydu..burundan sünizit amelıyatı daha zor gelmıstı bana tamponlar anlına kadar baya bı zor gecmıstı o zamn..kişinin agrı esiği cok onemlı bıde hasta psıkolojısınden cıkmak ve sureklı pozıtıf dusunmekk..ılk 4 gun kendıme kızmadım degıl yanı bu agrıya degermı dıye ama guzel bır sonuc alınca herseyı unutuyosun..bende cok guclu morfın etkısı yapan agrı kesıcıde vardı gerek kalmadı normal agrı kesıcıler hafıfletıyo ama ılk 4 gun yatıp kalkmak cok zorluyo
Canım ben gözünü korkutmak istemem ama gerçek bu, zor bir operasyon sonuçta iyileşmek uzun tabi. Bak benim ilk günümden itibaren yaşadığım herşey bu linkte http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/444432-emolya-meme-estetigi-ameliyati-12.html ayrıca benimle aynı zamanda ameliyat olan arkadaşlarda var onlarda devamlı iyileşme süreçlerini paylaştılar okuyun derim. fikir verir Her zaman dediğim gibi iyi karar verin gerçekten istiyorsanız yaptırın keyif sizin tabi .
bu amelıyat sonrası agrı durumu bence kısıden kısıye gore degısıyo ve tamamen agrı esıgıne ve hasta psıkolojısınden cıkmanıza baglı.. ben sadece 4 gun zorlandım oda yatıp kalkarken desteksız kalkamıyodum..yururken falan sorun yoktu sadece bandajşlı oldugum zaman bandaj benı baya bı one cekıyodu..
Canım kişiden kişiye göre ağrı eşiği olması doğal her bünye aynı değil bunu tecrübe ettim ama bu ameliyatın belli komplikasyonları var ve bellirli görülen evreleri, bunu sende çok iyi biliyorsun tabi. Ama yok öyle 3, 4 gün sonra ayağa kalkıp işe gittim olayı, kendim ve çevremde tanıdığım, gördüğüm ve bizzat konuştuğum bir sürü kız arkadaşım var. Bu ameliyatı büyük ve dolgun meme görüntüsü için oluyoruz. Protez büyük kesi kas altı genelde acı fazla iyileşme süreci uzun. Bu böyle. Kimse küçük görünüm için bu ameliyata girmez, büyük isteyende acısıda çok olur. Ayrıca 6 ay boyunca çıkabilecek bir sürü olumsuzluk olma ihtimalide var bunlardan biride istenilmeyen kapsül olayı ki protezi sıkar ve tekrar bir operasyon olmanıza neden olur. Bunada tek mani olacak olanda masajlar. 6 ay boyunca masaj yapmak gerekiyor günde 3 defa. Çalışan biri için masaj tam bir kabus. İş yerinde zor oluyor. Ben burda kimsenin şevkini kırmak değil tam tersine yaşayabileceklerini anlatmaya çalışıyorum. Çok teferruatlı bir ameliyat öncesi ve sonrası. Mesela benim şuan 3 ay ve sol meme başı hissim yok tabi ki ağrılarımda var. Yani bu ameliyatın %100 lüğüde yok. Sol meme başı his kaybı için kimse kesin birşey söyleyemiyor. Kim ister bu şekilde kendisinde olmasını ? Yani lafın kısası tamam çok hoş güzel bir görünüm kazanıyoruz ama verdiğimiz bedel hem fiziksel hem ruhsal hemde maddi. Bence güzelliklerinden ziyade olabilecekleride konuşmak, anlatmak lazım. Bu sitede hep yazılan yazılar pozitif içerikli bende biraz kendimden ve gördüklerimden yazayım istedim. Sonuçta bu ameliyatın iyileşme süreci tıbben de 6 ay.
valla kızlar siz anlattıkca ben inanamıyorum ben ameliyat olalı 8 gün oldu ama inanılmaz iiyim..28.de ameliyat oldum 29.da hastaneden çıktım doktor sakın yatma gez dedi bana ve ben hastaneden çıktım boğaz turu yaptım gezdim tozdum ne kadar hareket o kadar çabuk iyileşiyorsun ayrıca benim ameliyatım kasaltıydı buna ramen ben hastaneden çıktığım gün iileştim valla sadece ilk 3 gün kendim kalkamıyordum yataktan ama şimdi hem kendi kendime yatıp kalkıyorum hemde yan yatıyorum herşey inanılmaz yolunda maşallahhhh....
valla kızlar siz anlattıkca ben inanamıyorum ben ameliyat olalı 8 gün oldu ama inanılmaz iiyim..28.de ameliyat oldum 29.da hastaneden çıktım doktor sakın yatma gez dedi bana ve ben hastaneden çıktım boğaz turu yaptım gezdim tozdum ne kadar hareket o kadar çabuk iyileşiyorsun ayrıca benim ameliyatım kasaltıydı buna ramen ben hastaneden çıktığım gün iileştim valla sadece ilk 3 gün kendim kalkamıyordum yataktan ama şimdi hem kendi kendime yatıp kalkıyorum hemde yan yatıyorum herşey inanılmaz yolunda maşallahhhh....
Ben sana inanamıyorum canım mücize desene
ne güzel ben yürümeye korkuyorum. kızlar sizde de oluyo mu ne zaman biraz kstireyim diye uyusam uyandığımda taş gibi oluyorlar. hele sabahlarııı gerginlikten çatlayacaklar
Ben sana inanamıyorum canım mücize desene
valla bilmiyorum canım ister inanın ister inanmayın gerçekleri konuşuyorum yani neden yalan söylüyüm.. kim yaptırmış kim yaptırmamış beni ilgilendirmez bana inanıp yaptırsınlar diye söylemiyorum herkesin kendi şeçimi ben bu ameliyatı yaptırırken herşeyi göze almıştım ama herşey inanılmaz kolaydı boşuna o kadar düşünmüşüm diyorum.. kendine güvenmeyen yaptırmasın benim ki çok kolaydı ama herkesinki öyle olcak diye bişey yok...
ne güzel ben yürümeye korkuyorum. kızlar sizde de oluyo mu ne zaman biraz kstireyim diye uyusam uyandığımda taş gibi oluyorlar. hele sabahlarııı gerginlikten çatlayacaklar
Canım bunlar normal korkma. Bunlar bende de aynı geçecek elbet. Ben göğüslerimde çatlama olacak korkusu taşıyordum. Hamile bayanlara önerilen bir krem kullandım, cildi yumuşatmak ve çatlakları önlemek için. Bu tarz birşey kullanırsın belki ama gerginlik hissi olacak. Yumuşamaları içinde sürekli masaj yapmalısın zamanla düzelirler doktorun söylemiştir. Geçmiş olsun canım kendine iyi bak.
- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
amelıyat olduktan sonra yurumeden korkma aksıne cok yuru ama kendınıde cok yorma ve bol bol su tuket..butun doktorlar onerırır bunu..ve catlakları onlemek ıcınde cesıtlı jeller ve yaglar var onları kullan..bende herhangı bı catlama olmadıkı protezım buyuk oldugu halde ben dustan sonra bebek yagları olur ya onla masaj yapıyıdum ama cok uzun sure kullanmadım..contractubex ıde 3 ay kullandım bı ara doktoruma sordum mucıze yaratmaz dedı onuda bıraktım..daha yenı bıde tas gıbı olması normal..zamnla alısırsın
Son düzenleme: