Ameliyat sonrası 3 gündür durmayan kanama

Beyazkedii

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2017
65
20
Ya arkadaşlar merhaba :KK43: ben perşembe günü sadece burun ucumu törpületip deliklerimi orantılattım. Doktorum morluğun olmaz sadece şişlik olur kolay bi ameliyat dedi. Dediği gibide oldu ama sızıntı şeklinde sürekli burnumun ucunda kanama var normal mi? Bide bu kan dursa aslında nefes alabiliyorum az çok ama tam nefes almaya ne zaman başlarım. Bide işim gereği makyaj yapmam gerekiyor bunu ne zaman yapabilirim? Ve de akıntım var :KK43: çok soru sordum yardımcı olun :KK43:

Benimde 3. Gecem şuanda senin ameliyat basitmis gerçi ama bende a dan z ye herşey vardı ameliyatta kanama hafif şekilde oluyor ve bu akşam birde kan içinde kurumaya başladı kötü bı durum

Benimde 3. Gecem şuanda senin ameliyat basitmis gerçi ama bende a dan z ye herşey vardı ameliyatta kanama hafif şekilde oluyor ve bu akşam birde kan içinde kurumaya başladı kötü bı durum
Evet o çok kötü oluyor o yüzden kulak çubuğuyla hafif hafif içini iyice temizledim ben. Ama kan durmuyor bi türlü. Çok geçmiş olsun sanada.

Merhaba bende perşembe günü ameliyat oldum..ağrım falan hiç olmadı.kan sızıntısı bende de oldu 2 gün sürdü ama akıntım var ve yutkunurken damağım acıyor.sizde böyle bişey oldumu.şu an 4.günüm konuşurken boğuk bi ses oluyor bende akıntıdan dolayı beni tek rahatsız eden durum bu sizin nasıl konuşmanız düzeldi mi

Merhaba bende perşembe günü ameliyat oldum..ağrım falan hiç olmadı.kan sızıntısı bende de oldu 2 gün sürdü ama akıntım var ve yutkunurken damağım acıyor.sizde böyle bişey oldumu.şu an 4.günüm konuşurken boğuk bi ses oluyor bende akıntıdan dolayı beni tek rahatsız eden durum bu sizin nasıl konuşmanız düzeldi mi
Evet bendede damakta şişlik gibi ağrı ve boğazımda bi ağrı oluyor. Akıntı normal şuan bendede var ama ağzıma gelene kadar silmiyorum. Silmeye kalktığımda dikişlerim çok acıyor. Sesteki boğuklukta nefes alacağınız zamana kadar devam eder. Bu benim 2. Ameliyatım. 1.sini hatırlamıyorum bile o kadar çok oldu. Ama ondada akıntı vardı ve çok geç ses tonum yerine geldi

Ya benim burun içi iyice kan kuruması oldu temizleyemiyorumda dikiştevar yarın doktor a gidicem dikiş tampon için. Burun İçi böyle dolu gitmek ayıp olur mu acaba

Bendede tersine burnumun içi vıcık vıcık bi kuruma yok.okyanus suyuyla temizliyorum onun etkisimi yoksa hala içerde atılması gereken pıltılarmı yoğun bilemiyorum.cuma günü alçım alınıcak hayırlısıylabişey daha sorucam ben c.tesi tampon aldırmaya gittim sargı bezi çıkardılar.burada bahsedildiği gibi silikon falan değildi.acaba hala burnumda tampon olabilir mi dr.a da sormadım ama merak ettim.sadece sargı bezi olabiliyor mu

Neden ayıp olsun olması gereken sonuç bu onlarda zaten bunu doğal karşılarlar

Bendede tersine burnumun içi vıcık vıcık bi kuruma yok.okyanus suyuyla temizliyorum onun etkisimi yoksa hala içerde atılması gereken pıltılarmı yoğun bilemiyorum.cuma günü alçım alınıcak hayırlısıylabişey daha sorucam ben c.tesi tampon aldırmaya gittim sargı bezi çıkardılar.burada bahsedildiği gibi silikon falan değildi.acaba hala burnumda tampon olabilir mi dr.a da sormadım ama merak ettim.sadece sargı bezi olabiliyor mu
silikon tamponun ortası delik oluyor o delikte bez tampon vardı onu ertesi gün çıkardılar 1 hafta sonrada silikon olanı aldılar. sizinde belki benimki gibidir ortasındakini almışlardır

Benim burnumda çok sorunum yok biraz kalkik olmasını istiyorum her tip burun fiyati aynı mi peki cevap için teşekkürler

silikon tamponun ortası delik oluyor o delikte bez tampon vardı onu ertesi gün çıkardılar 1 hafta sonrada silikon olanı aldılar. sizinde belki benimki gibidir ortasındakini almışlardır

Bilmiyorum ki sadece önde bi sargı bezi var dı onu çekti tamam dedi..benimde hiç aklıma gelmedi o an sormak. Yarın arayıp bi sorayım merak ettim

tamponları ları aldırmaya giderken burnun ıcınde kalan kurumuş kanlar sorun olur mu acaba

Ya benim burun içi iyice kan kuruması oldu temizleyemiyorumda dikiştevar yarın doktor a gidicem dikiş tampon için. Burun İçi böyle dolu gitmek ayıp olur mu acaba
Niye ayıp olsun daha neler :) ameliyat olmuşsun bundan daha doğalı var mı. Hatta iyileşmesi için kuruması lazım ki kanların yaralar iyileşsin. Doktorunuz temizler, işi bu zaten.

Burnunuzun içindeki bezi çıkardıysa başka birşey olmaz diye düşünüyorum. Çoğu doktor burun içi tamponu sıkı sıkı sarılmış sargı bezi ile yapar. O çıktıysa dahada yoktur. Okyanus suyuna gelince ilk ameliyatımda bende kullandım. İnanılmaz rahatlatıyordu o beni. Ama şimdi kullandırmadı doktor.

Merhaba..ya benim bugün 5.günüm ama herkes burnunun kuruduğunu söylüyor benim hala ıslak içi iyileşmiyo mu acaba

X