çoook teşekkür ederim detaylı cevabınız ve ilginiz içinCanım merhaba hoşgeldin aramıza . Benim göğüslerim kendimi bildim bileli küçüktü. 3 çocuk doğurdum göğüslerim son emzirme dönemimden sonra iyice küçüldü , doku kaybı oldu. Bana göre Doğumdan sonra büyüyen ve öyle kalan göğüsler için yine göğüs olması lazım. Hani sıfıra yakınsa büyüme olmuyor . 6,5 cme kadar a Cup oluyor senin dokun 6 cm dolu a cupsın sen. Hamilelik ve emzirme dönemlerinde sütün ve aldığın kilonun etkisiyle göğüslerin tabii büyüyecek. Ama emzirme doku kaybı da yapıyor . Yani burda kaç arkadaş var göğüsleri normal olmasına rağmen emzirmeden sonra doku kaybı yaşayan . Kaldı ki bizimki dümdüz .
1,5 ay iyileşmek için iyi bir süre ama göğüslerinin şekil alıp güzelleşmesi gerçekten 3 ayı buluyor . Eğer büyük göğüs istemiyorsan 250-300 cc seni tatmin edebilir sonuçta az da olsa dokun dA var. Büyük ihtimal c Cup olacaksın ameliyattan sonra. Eğer kasların sıkı değilse . Sıkıysa en kötü dolu b olursun benim gibi .
Protezlerin garantisi var ama neye karşı var? Onu bir araştırmak lasım. Şöyle de birşey var ki eğer bu konuda çıkmış makaleleri okursan eğer sonradan Doğum filan yaparsan fizyolojik sebeplerden dolayı yine ameliyat ihtiyacın doğabilir. Belki 10 yıl sorma belli 15 yıl belki 20 yıl sonra. Çünkü protezlere birşey olmaz belki ama dokun sarkabilir asimetri oluşabilir vs . Ameliyat olurken sadece nasıl büyüklükte olacağını düşünüyoruz ama asimetriydi kapsüldü vs bınlar oluşur mu bunlara hiç takılmıyoruz. Bunun nedeni de forumda birçok kişi sorunsuz bir ameliyat dönemi geçiriyor ve genelde c Cup oluyorlar ( kim c Cup olmak istemez :)) )
Eğer masabaşı bir iş yapıyorsan 1 hafta kafi. Ama kollarını kullandığın ağır bi işin varsa işe dönmekte zorlanabilirsin.
Sürecin sorunsuz geçsin , herşey istediğin gibi olsun inşallah canım.
Son fotoya yok artık diyorum250 taktırıp memnun olan da çok var . Mesele hem beklenti hem de olabilirlikle alakalı. Mesela Benim doktorum görüşme kağıdına 375 cc yazmıştı . Ama ameliyatta bakıyor ki göğüs cebim dar. Böylece 325 cc koyuyor. Yani demek istediğim atıyorum belki siz 400 cc istediniz. Ama cebinize sığmazsa yapacak birşey Yok. Her cc aynı durmuyor her kişide , mesela size 3 tane 325 cc resmi paylaşayım üçünün dE görüntüsü birbirinden değişik. Bende de 32 var ama bendeki görüntüyle bunların ilgisi Yok :))
harikasınız yaa325 böyleyse 300ccye kadar bana uygun olurmuş gerçekten beklentim büyük değil küçükle mutlu olurum ben ne kadar teşekkür etsem az. sorularım oldukça kapınızı çalarım müsaade ederseniz tecrübelerinize ihtiyaç var
Son fotoya yok artık diyorum
Kadın resmen extra full dolgulu VS sütyen kullanmış sanırım. O kadar geniş bir göğüs 325 cc ile olacak şey değil yaniResmen sütyen büyüklüğü bariz belli,kandırmasın kimseyi
Diğer iki fotodaki bayanlarında kesin biraz gögüs dokusu varmış ve kas üstü yöntem ile 325 cc sonucu gibi
peki bi soru daha sormak istiyorum müsaadenizleşimdi yukarıdaki fotolardan da belli olduğu üzere göğüsler arasında büyük bir aralık olur mu acaba ?