Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba..Merhaba arkadaşlar. 4. Ayda ameliyatim var istanbulda. Malesef bu süreci yalnız gecirecegim. Ameliyat sonrasi otelde kalacagim.Basarabilecekmiyim onuda bilmiyorum benim durumumda olanlar varmi ? Yada herhangi bir önerisi olan varmi?
Evet anlasmali oteller oluyor fakat odamda yalniz olacagim icin acaba zorluk cekermiyim diye düşündüm. Cunku forumda bir yazıda tansiyon düşüklüğü bayilma hissi oldugu yazılmıştı. Eger bayilip düşersem kimsenin haberi olmayacakMerhaba..
Bazı doktorların anlaşmalı olduğu oteller var. Ayrıca havaalanı,otel ve hastane arası ulaşım imkanı sağlanıyor. Böyle bir seçeceğiniz varsa kullanın bence,daha rahat edersiniz
Bu şekilde yurtdışından gelip ameliyat olan çok kişi var. Çok rahat ve güvende oluyor. Birbirleri ile tanışıp arkadaş olup yardımcı bile oluyorlar
Yatip kalkarken zorlanmaya raziyim. Burdaki yazıları okumadan once ne hayallerim vardi. 1 hafta yalnizlik cocuk yok is yok oooh ameliyat sonrasi gezip tozarim alisveris yaparim diyordumO kadar korkulacak bir ameliyat değil, sadece yatıp kalkarken sıkıntı olmuştu bende. Üstelik ikide çocuğum var dusun, atlatirsin
Kişiye Gore değişiyor. Arkadaşım üçüncü gün avm deydi. Benim ilk gece kızım ateşlendi, ertesi gün kresten aradılar erken aldık, bir gün okula göndermesdik. Yani bırakın refakatciyi ben çocuklara baktım. Biri iki biri dort yaşında. İlk yemegimi kendim yedim, kendim giyinip çıktım hastaneden. üçüncü günden beri çocukları arabayla çocukları okula bıraktım, üçüncü gün kadınlar günü kutlamasına gittimYatip kalkarken zorlanmaya raziyim. Burdaki yazıları okumadan once ne hayallerim vardi. 1 hafta yalnizlik cocuk yok is yok oooh ameliyat sonrasi gezip tozarim alisveris yaparim diyordum
Fakat yorumlari okuyunca bir tuhaf oldum ve hayallerim suya düştü
Simdi nasil atlatacagim diye dusunuyorum
Sizi korkutmak istemem ama yatip kalkmakta zorlanmak en kötüsü bence ben de yalnizim yalniz ameliyat oldum hastanede yalnızdım sagolsun hemsireler cok yardimci oldular simdi de ev de yalnizim yarim tüm gün yalniz olucam otelde bence hallebilirsin rica et birinden yelefon edince gelsin kalkmana yatdimci olsunYatip kalkarken zorlanmaya raziyim. Burdaki yazıları okumadan once ne hayallerim vardi. 1 hafta yalnizlik cocuk yok is yok oooh ameliyat sonrasi gezip tozarim alisveris yaparim diyordum
Fakat yorumlari okuyunca bir tuhaf oldum ve hayallerim suya düştü
Simdi nasil atlatacagim diye dusunuyorum
Öyle bir durumunuz olursa doktorunuzu bilgilendirirsiniz müdahale edilir zaten. Hastaneden sizin durumunuza bakılıp taburcu ediliyorsunuz zaten. Tansiyon düşüklügü olursa,kalkınca fenalaşırsanız hastaneden çıkartılmazsınız merak etmeyin.Evet anlasmali oteller oluyor fakat odamda yalniz olacagim icin acaba zorluk cekermiyim diye düşündüm. Cunku forumda bir yazıda tansiyon düşüklüğü bayilma hissi oldugu yazılmıştı. Eger bayilip düşersem kimsenin haberi olmayacak
Buna anne gücü derler iste. Ne durumda olursak olalim coguklar soz konusu olunca herseyi unutmak zorundayiz.ve Allahin verdiği bir güçle üstesinden geliyoruz.Kişiye Gore değişiyor. Arkadaşım üçüncü gün avm deydi. Benim ilk gece kızım ateşlendi, ertesi gün kresten aradılar erken aldık, bir gün okula göndermesdik. Yani bırakın refakatciyi ben çocuklara baktım. Biri iki biri dort yaşında. İlk yemegimi kendim yedim, kendim giyinip çıktım hastaneden. üçüncü günden beri çocukları arabayla çocukları okula bıraktım, üçüncü gün kadınlar günü kutlamasına gittim
Sorma ya. Ben kalkamayınca garip bi halde kalıyordum, birde gülme krizim geliyordu. Gülünce canım daha çok acıyordu.Sizi korkutmak istemem ama yatip kalkmakta zorlanmak en kötüsü bence ben de yalnizim yalniz ameliyat oldum hastanede yalnızdım sagolsun hemsireler cok yardimci oldular simdi de ev de yalnizim yarim tüm gün yalniz olucam otelde bence hallebilirsin rica et birinden yelefon edince gelsin kalkmana yatdimci olsun
Onlar varken agrim sızım olmuyordu da yalnızken daha kotuydumBuna anne gücü derler iste. Ne durumda olursak olalim coguklar soz konusu olunca herseyi unutmak zorundayiz.ve Allahin verdiği bir güçle üstesinden geliyoruz.
Gecmis olsun size. Evet cok zorlandığım zaman mecburen oyle yapacagimSizi korkutmak istemem ama yatip kalkmakta zorlanmak en kötüsü bence ben de yalnizim yalniz ameliyat oldum hastanede yalnızdım sagolsun hemsireler cok yardimci oldular simdi de ev de yalnizim yarim tüm gün yalniz olucam otelde bence hallebilirsin rica et birinden yelefon edince gelsin kalkmana yatdimci olsun
Aslinda otel yerine 1 hafta hastanede kalmak daha mantikli ama nedense 1 gun sonra gonderiyorlar. Aslinda ucret konusunu konusup cok yuksek bir miktar soylenmezse oyle yapmak lazım.Öyle bir durumunuz olursa doktorunuzu bilgilendirirsiniz müdahale edilir zaten. Hastaneden sizin durumunuza bakılıp taburcu ediliyorsunuz zaten. Tansiyon düşüklügü olursa,kalkınca fenalaşırsanız hastaneden çıkartılmazsınız merak etmeyin.
Anlaşmalı otelde olursanız ve ulaşım imkanınız olursa böyle kötü bir durumda otelden alınıp hasteneye veya doktora ulaştırırlar sizi merak etmeyin..
Onlar yokken birazda olsa kendimizi dinliyoruz. Ama çocuklar yanimizdayken onlarla ugrasirken agri sizi moral bozuklugu hersey bir anda yok oluyor.Onlar varken agrim sızım olmuyordu da yalnızken daha kotuydum
1 hafta çok madem içinde sinmiyor, iki gece yeter aslindaAslinda otel yerine 1 hafta hastanede kalmak daha mantikli ama nedense 1 gun sonra gonderiyorlar. Aslinda ucret konusunu konusup cok yuksek bir miktar soylenmezse oyle yapmak lazım.
Meme ameliyatlarında bir gece hastenede kalmak yeterli. Ama S Sifremiunuttum2 arkadaşımızın dediği gibi 1 hafta uzun bir süre,olmadı iki gece bile yeterliAslinda otel yerine 1 hafta hastanede kalmak daha mantikli ama nedense 1 gun sonra gonderiyorlar. Aslinda ucret konusunu konusup cok yuksek bir miktar soylenmezse oyle yapmak lazım.
Katılıyorum. İkinci gün ve gece yalnız kalmak sıkıntı olabilir. İki gece hastanede kalabilirseniz sizin için çok iyi olur. Gezme hayalleriniz konusunda kendnizi çok zorlamayın derim. Ben dördüncü gün kontrole gittim ve o gün eve çok geç döndüm, bütün gün dışarıdaydım. Akşam ağrım artmıştı mesela.Meme ameliyatlarında bir gece hastenede kalmak yeterli. Ama S Sifremiunuttum2 arkadaşımızın dediği gibi 1 hafta uzun bir süre,olmadı iki gece bile yeterli
Konuşup iki gece kalabilirsiniz tabiki
Sen dün mü oldun ameliyat. Gecmis olsun. Nasil gecti ve suan yalnizmisin sende.Keske ben de öyle yapsaydim inanilmaz.zorlanıyorum kalkarken