• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat öncesi tahliller

justpassingby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2017
34
12
88
Doktorum burun ameliyatımdan 1-2 gün önce gelip gerekli tahlilleri yaptırmamı söyledi. Acaba ne tür tetkikler yapılıyor ? Sabahtan gideceğim ne kadar sürüyor? Daha önce burun ameliyatı olanlar beni aydınlatırsa çok sevinirim. Sabah erkenden tahliller için gitsem öğlene biter mi yoksa uzun süren bi süreç mi?

Bir de ameliyattan önce yapmamam gereken yememem, içmemem gereken şeyler varsa söyleyebilir misiniz?

Bunlar biraz yaptırılan hastanelere ve doktora da bağlı.. Doktorunuz size neler yaptırmanız gerektiğini söyledi mi? Ben ilk ameliyatımı özel hastanede oldum, yalnızca kan tahlili istediler ameliyattan 1 hafta önce verdim sonuçları verdiğim sabah birkaç saat içinde çıktı. İkinci ameliytımı devlet hastanesinde oldum kan tahlili+tomografi istendi. Kan tahlil sonuclarım da ertesi gün çıktı. 3.yü olucam şimdi de, sadece kan tahlili, ameliyattan 1 saat önce vermem yeterliymiş

Bunlar biraz yaptırılan hastanelere ve doktora da bağlı.. Doktorunuz size neler yaptırmanız gerektiğini söyledi mi? Ben ilk ameliyatımı özel hastanede oldum, yalnızca kan tahlili istediler ameliyattan 1 hafta önce verdim sonuçları verdiğim sabah birkaç saat içinde çıktı. İkinci ameliytımı devlet hastanesinde oldum kan tahlili+tomografi istendi. Kan tahlil sonuclarım da ertesi gün çıktı. 3.yü olucam şimdi de, sadece kan tahlili, ameliyattan 1 saat önce vermem yeterliymiş

Doktorum bana tahliller konusunda pek bi açıklama yapmadı sadece 1-2 gün önce gelirsin tahlilleri yaparız dedi.
Cevabınız için çok teşekkürler. :)
Umarım ameliyatınız iyi geçer, sağlıklı ve istediğiniz gibi bir buruna sahip olursunuz :)

Doktorum bana tahliller konusunda pek bi açıklama yapmadı sadece 1-2 gün önce gelirsin tahlilleri yaparız dedi.
Cevabınız için çok teşekkürler. :)
Umarım ameliyatınız iyi geçer, sağlıklı ve istediğiniz gibi bir buruna sahip olursunuz :)
Rica ederim, aynılarını sizin için diliyorum teşekkürler :)

Back