Ameliyat öncesi tahlil

merda9

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
200
44
24
Dr asistanı ameliyattan 1 gün önce tahlile çağırdı öğleden sonra saat 3te aç karna çok uzun bir süre değil mi özel bir hastane ama saatin bu kadar geç olması kafamı karıştırdı siz kaçta vermiştiniz tahlilinizi kızlar

Meme ameliyatını bilmiyorum da diğer durumlarda sabah kan verilir ya o kadar saat aç kalınmaz ki

Benim ameliyat günüm persembeydi doktor bana ameliyattan önceki herhangi bir gün istediğim ve uygun oldugum saatte gidip tahlil vermemi söylemişti canim

Ben de pzts tahlil vermeye gideceğim, tahlillerde neye bakılıyor, olumsuzluk çıkma ihitmali var mı sizce? (Meme dikleştirme ve protez)
merhaba canım normal rutin kan değerleri ve enfeksiyon vb şeylere bakıyorlar enfeksiyon çıkarsa ameliyat erteleniyor birde bulaşıcı hastalıklara bakıyorlar

Ben de pzts tahlil vermeye gideceğim, tahlillerde neye bakılıyor, olumsuzluk çıkma ihitmali var mı sizce? (Meme dikleştirme ve protez)
Bana aç tok farketmez demişlerdi öğlen 12 ye kadar istediğim saatte gidebileceğimi söylemişlerdi. Anestezi doktoruyla görüştüm ve kan alındı. Daha sonra mhrs de gördüğüm genel olarak bulaşıcı hastalıklara bakılmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…