Ameliyat öncesi korku =((

ByNaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
48
0
36
:KK43::18::18::18::18::18::18:merhaba arkadaşlar bugün son muaynemi oldum ve Allah izin verirse perşembe günü saat 2 gibi ameliyata giricem protezlerin markasını hatırlamıyorum ama 280cc yada 300cc düşünüyoruz. Tek sorun ben çok korkuyorum ameliyata girmekten ve sanırım biraz cesarete ihtiyacım var. Ameliyat olan arkadaşlarımda da oldumu bu korku?..

:18::18::18:

canım oldu tabiki heyecan olmas mı sonucta hergün ameliyat olunmuyo..endişeler oluyo...acaba ameliyat masasından kalkamazmıyım die bile düşünüyo insan..:KK50:ben tam iki hafta önce bugün iki ameliyat birden oldum...bir uyudum bi uyandım..bu kadar hiç korkma zaten ameliyata girmeden önce bir sürü tahlil yaplıo olumsuz bişi olcak olursa zaten olamazsın..:nazar:sen pozitif düşün canım benim hersey güzel olsun...ne kadar istediğini giyemediğin kıyafetleri ve giymekten bıktığın desteklileri düşün...bak kaç kişi var başlık acan herkes oldu bitti... sende geliceksin konunu açıcaksın ..hayırlısıyla..:KK34:

Ben resmen sedyeye hoplayarak çıkmıştım o kdr çok istiyordum ki hadi görüşürüz diye sırıtıodum annemlere:KK70: herşey süper oluyor canım iyi şeyler düşün. Sonuçta sen istedigin için oluyorsun ve daha iyi hissetmek için ve hissediyorsun da hiç şüphen olmasın:KK66:..

korku çok normal.ben narkozdan çok korkuyrdum.ben uyananamam herhalde fln diye düşünüyordum.hepimiz korkuyoruz tabikide.birçok kişi ilk kez amelıyat oluyor mesela.bende ilk kez ameliyat oldum.ama inan ki uyuyup uyanıyorsun sadece.herşey olmuş bitmiş oluyor.heyecanlanmaman çok zor ama aklına kötü şeyler getirme.bol şanslar

ben de diren takılırsa diye ya inanılmaz ağrılarla uyanırsam diye korkuyordum.. ama ameliyathaneye gidişimi bile hatırlamıyorum uçmuşum :KK9: sakinleştirici ve uyutucu bi ilaç veriyolar mutlu mutlu gidiyosun ameliyata merak etme bence.. sonra da uyumuş uyanmışsın bi bakmılsın bitmiş gitmiiiş :KK12: küçükken derlerdiya hani beklediğimiz bi günün gelişini anlatırken "yatcaz kalkcazz gelceeek" diye.. işte öyle oluyo aynen :KK9: ameliyat saatler bile sürse sen bian için geçip geri uyanmışsın gibi oluyorsun :KK31: yani korkma hiiiç.. :KK16:

bende önceki günler hatta oldugum gün bile heyecan yoktu.. taaki doktorum üzerimde çizim yapana kadar.. tansiyonum bir anda düsmüs bayilcak gibi olmustum.. onun disinda bisey olmadi zaten hemen sonrasinda ameliyathaneye aldilar ve uyuttular..

ayy aynı korku bendede var eminim dizlerimin bagı çözülecek o gün ama inşallah atlatıcaz allahın izniyle.

ayyy kıyamam yaa :KK70:
ameliyat sonrası gelip bunları okuduğunuzda ne çok korkmuşum yahu diyeceksiniz inaşllah :KK9:
ben nasıl bir hale büründüysem bana sakinleştiriciyi yaptılar en azından tekerlekli sandalyeye oturun dediler ben nasıl etsemde vazgeçsem kaçsam şurdan derdindeyim :KK60: asansörle iniyoruz içimden nolur bozul nolur asansörde kalalım diyorum :KK9: ameliyathanede güleryüzlü doktorum karşıladı nasılsınız dedi çok iyiyim her an kaçabilecek kadar hemde dedim :KK60: hemen dosyama baktı yapılan sakinleştiricimi yetersiz kaldı diye :KK53: sana yapılan sakinleştiriciyle insanlar zor ayakta duruyor dedi :KK9: ama sonra ameliyathanede okadar güzel bir ortam vardıki müziğe kaptırdım kendimi sonra çizimler bitti anesteji uzmanı bayan çok tatlıydı başlıyalımmı diye sordu bende ne bilyosam o sırada hatmettim zaten :KK68: sonra besmele çekti hadi görüşürüz birazdan dedi ve üç buçuk saat sonra odamda oğlumu sayıklayarak uyanmışım :KK61: korkmayın eminseniz korktuğumuza değmiyor ama tabi ben atlattım bu sizde işe yaramıcak :KK60: eğer korkunuz varsa bu olup bitene kadar devam edicek ne yazıkki :nazar:

öyle birşey ki hem çok heyecanlıyım çok merak ediyorum nasıl olacağını hemde o kadr korkuyorumki anlatamam. ya masadan kalkamam korkusu bile var. ama ameliyattan sonra isteyenlere fotoğraflarımı bile gönderebilirim. ameliyat olan arkadaşlarım cesaret vermeseniz emin olun vazgeçebilirdimm çok tşkler =)):21::KK1::KK3:

karamelcim inanki hiç kimsenim tesellisi işe yaramıyo o an rahatlıyorum daha sonra yine korkular başlıyo bide ben tırsık bi kadınım zaten geceleri uyuyamıyorum ya o kadar kötü durum bide çevremde hasta filan birini göreyim millet ne hastalıklarla ugraşıyo ben nelerle diye kendime kızıyorum vazgeçmyide çok denedim ama yok aklımdanda çıkmıyo tırsa tırsa yatcam masaya galiba öle görünüyo :18:

jekerim vazgeçme zaten aklına koyduysan vazgeçemezsin kesinlikle.
bende çok korkuyordum nazkozdan.doktorum bana 1 günlük bebek de 90 yaşında insanda narkoz alıp amelıyat oluyor hiç korkma demişti.
pazartesı gunu anlayacaksın hiç birşey olmadığını olumsuz düşünme :)

kararını verdiysen hiç düşünme hastanene git.kapıdan girince geri dönüşün olmuyor.ama o ana kadar çok vazgeçtim.en son sabah bile vazgeçerek uyanmıştım.herkes diyorya benim kadar korkak yok diye...işte bende onlardan biriyim.ama narkozmuş uyanamamakmış onlar allah izin verirse kimsede olmuyor.burada bir arkadaş açık kalp ameliyatı olmıyacaksın ya demişti.ne söylenmiştim kendi kendime..ama haklıydı.yara yerin falan acımıyor zaten..sadece içinde farklı birşey olması acı veriyor.bende o ağlıyarak uyananlardanım.ilk gün deli gibi pişman olmuştum.eşim annem babam vazgeçirmek için çok uğraşmıştı.ama şuan çok mutluyum.ii kide yaptırmışım.eşimle ayrı şehirlerdeyiz..nette konuştuğumuzda ii ki yaptırmışsın.çok güzeller deyip duruyor.yanına kraker al.yemek ve çorbadan çok daha ii geliyor.

doktorumla görüştük ameliyatı daha erken bir saate alabileceğini söyledi. yazarken bile ellerimin nasıl titrediğini görmeniz lazım:18:. birazdan hastane için pijama falan almaya gidicem yarın sabah hastanede oöucam. Lütfen dua edin bana. Artık ameliyattan sonra girip yazarım sonucu. :18::18::18::18:

:KK58::KK58::KK58:

doktorumla görüştük ameliyatı daha erken bir saate alabileceğini söyledi. yazarken bile ellerimin nasıl titrediğini görmeniz lazım:18:. birazdan hastane için pijama falan almaya gidicem yarın sabah hastanede oöucam. Lütfen dua edin bana. Artık ameliyattan sonra girip yazarım sonucu. :18::18::18::18:

bosver aklına koymusun zaten ama uzuluyorum bayanlarımız ıcın o kansorojen ,patlama rıskı olan ,artık avrupada kullanılmayan sensetık maddeler turkıyede cok revacta sızın uzerırınzden para kazananlara zaten dıyecek laf bulamıyorum canım senı begenen ogle begensın neden dogallıgından vaz gecıyorsun bak taktıranlar cıkarttırıyorken yapma boyle bırsey bence uzulmenı ıstemem benım goguslerımde mınıcık gorsen ama okadar begenıyorum kı mınık olduklarını artık gormuyorum bıle :) ıyı dusun uzulmenızı ıstemem dogrusu hayırlısı olsun hakkında .

Son düzenleme:

bynaz şimdiden çok geçmiş olsun.umarım sorunsuz olur herşey.korkma.

bosver aklına koymusun zaten ama uzuluyorum bayanlarımız ıcın o kansorojen ,patlama rıskı olan ,artık avrupada kullanılmayan sensetık maddeler turkıyede cok revacta sızın uzerırınzden para kazananlara zaten dıyecek laf bulamıyorum canım senı begenen ogle begensın neden dogallıgından vaz gecıyorsun bak taktıranlar cıkarttırıyorken yapma boyle bırsey bence uzulmenı ıstemem benım goguslerımde mınıcık gorsen ama okadar begenıyorum kı mınık olduklarını artık gormuyorum bıle :) ıyı dusun uzulmenızı ıstemem dogrusu hayırlısı olsun hakkında .

cok memnun olduğunuz için mi meme estetiği konularını okuyorsunuz ??
ben suana kadar sılıkondan kanser olup ölen görmedim..sılıkon kılıfın harıcınde eskıden dırek derı altına enjekte edılenler kanser yapabılıyo bu konuda haklısın..
ayrıca kımse kımseye gel senı zorla amelıyat edicem, paranı alacam demıyo.gercekten kararlı olan ınsanlar gıdıp amelıyat oluyorlar

Son düzenleme:
cok memnun olduğunuz için mi meme estetiği konularını okuyorsunuz ??
ben suana kadar sılıkondan kanser olup ölen görmedim..sılıkon kılıfın harıcınde eskıden dırek derı altına enjekte edılenler kanser yapabılıyo bu konuda haklısın..
ayrıca kımse kımseye gel senı zorla amelıyat edicem, paranı alacam demıyo.gercekten kararlı olan ınsanlar gıdıp amelıyat oluyorlar

belkı arkadası durdurabılırım umodo ıle geldım hem sana ne oluyor onun avukatımısın galıba sen her tarafına taktırdın bu kadar bılgılı olduguna gore fıkırlerını kendıne sakla ayrıca ınsanlar burada her konuyu okuyabılır sende yalnız meme estetıgı ıle bılgılenecegıne avrupadakı ve ulkemızdekı son estetık ve guncel haberlerden haberın olsa boyle atlamazdın :)) önce ögren sonra gel karsıma.

X