Ameliyat öncesi korku ve karar verememe..?

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
Merhaba; yıllardır doğal yollardan göğüs büyütmeye çalışan biri olarak istikrarlı bir program yapamadım dolayısıyla gerçek bi büyümede elde edemedim..Artık sabrımın tükendiği günlerdeyim ve silikon ameliyatı düşünüyorum..üstelik önümüzdeki yaz düğünümde olabilir..

Kendimde mutsuzken bu durumdan, eşiminde bu duruma şahit olmasını istemem..
Şuanki ölçüm alttan 73 üstten 80 cm..48 kiloyum.
Sizce düğünden kaç ay önce ameliyat olmalıyım..ne zaman gerçek meme kıvamına geliyor.Ve ayaklanıp kendi işlerimizi yapacağımız süre kaç gündür?

Aylar önce ankarada bu ameliyatı olan bi kadının yaşadığı sorunları okumuştum..göğsünün içi enfeksiyon kapmış sıvı birikmiş ve doktor asla sorunu kabul etmemiş.Kadın ağlıyordu haberde..bunlarda korku oluşturuyor bende..Zaten göğüs bölgemde ciddi kas ağrıları yaşıyorum hatta doktorum ciddi öksürüklerden kaynaklı kas zedelenmem olabileceğini söyledi..Sizce nasıl bi yol izlemeliyim..Ordaki kaslarda bi zedelenme olduğunu önceden anlayıp tedbir almam için hangi doktora gitmeliyim?

matemm merhaba, seni hatırlıyorum. Yıllardır araştırıyorsun, anlıyorum şüphelerin var ama kimse sana yüzde yüz garanti veremez sonuçlar hakkında.. Vücudun küçük bir ihtimal de olsa reddedebilir protezi.. Ve daha pek çok negatif şey..
Eğer bu negatifliklere odaklanırsan asla karar veremezsin.
Benim ameliyat olalı 4 yılı geçti, çok memnunum, en ufak deformasyon olmadı. 4 aydan sonra artık normal meme kıvamına geçiş başlamıştı. Ben 4 ay masajlarımı aksatmadım ama..
Bu 4 yıllık süreçte evlendim de, 2 yıl oldu. Eşimin yorumlarına göre içeride yabancı bir madde hissedilmiyor. Ben zaten hissetmiyordum ama dışarıdan biri olarak söylüyor o bunu.. Ve çoooooook memnun.
Hiçbir zaman keşke yaptırmasaydım demedim. Aksine hep iyi ki diyorum.
İlk 4 gün yanında birinin sana yardımcı olması şart, sonrasında artık işlerini kendin halledebiliyorsun. 10-15 günden sonra pek sıkıntı kalmıyor. Sadece kolları zorlamamak gerekiyor, ağır kaldırmamak vs.
Bence ameliyat olacaksan en kısa zamanda ol, yaza evlenirsen ameliyattan yana hiçbir sıkıntın kalmamış olacak.

Meme Büyütme Masajı Nasıl Yapılmalı?
Göğüs büyütme masajı ne türlü yapılmalı? Bu konu konusunda hayli soru geliyor bu konuyla alakalı hayli tek ilgi meydana geldiğini görüyorum. Sıhhat ile ilgili okuduğum birden çok kitaptan masörlük ve göğüs konusunda verileri sizlerle kısacası paylaşmak talep ediyorum .

Göğüslerinin minik olmasından yakından ve bu konuyla alakalı göğüslerinin büyük olması yerine çözüm arayan azımsanmayacak civarı tek sürü . Uzmanlara yönelik Ülkemiz standartlarında sıralamalarda önce sıralarda bayanların göğüsleri minik meydana geldiği söyleniyor. Göğüs büyütme göğüs küçültme göğüs kanseri benzeri cerrahi ameliyatlar gerektiren iyileştirme metotları bu sıhhat pazarında büyük tek hareketliliğin olması gerçekten göğüs konusunda tek sıhhat sorununun meydana geldiğini gösteriyor. Kiminde büyük kiminde küçücük eşdeğer tek standartı olmayan bu sorunun çözümü var mıdır yok mudur? Eğer aklınızda ameliyat ile göğüs büyütme fikri varsa önce bu yazımızı gözden geçirin:

Göğüs Büyütme Ameliyatı Zararlı Mıdır?

Göğüs büyütmek tıp dünyasında takma ile yapılıyor bu yolun çoğu uzman uzman kişiler aracılığıyla göğüs büyütmek amaçlı tek çare olduklarını söylüyorlar ve bu istikamette çalışmaları var. Evet göğüs büyütmede takma göğüs büyütme yöntemi olabilmektedir ancak takma göğüs büyütmede nihai çare değildir göğüs büyütmede yabancı muadil yollar da vardır.
İşte göğüs büyütmede kullanılan tek muadil yollardan tek tanesi de göğüse yapılmış olan itinalı masajdır. Masajla bilhassa simetri problemi meydana iştirak eden göğüslerde gösterişli olmakla birlikte masaj göğüslerde ciddi ölçüde büyüme sağlıyor.

İtinalı ve gösterişli Masaj
Özellikle tatbik edilen masajlar itinalı ve seanslara uygulanırsa göğüsün istenilen büyüklükte olmasını olanağı sağlar . Masaj göğsün istenilen büyüklüğe iştirak eden civarı seanslarla yapılmalıdır.

Göğüse Masaj Ne Türlü Yapılır?
Masaj aletleri ile çoğunlukla masaj salonlarında meydana iştirak eden bu aletler ile yapılabilir yalnızca aletler değil bunun dışarısında göğüslere el ile masajlar uygulayabilirsiniz. Bu yolda şu biçimde uygulanıyor…
Avucunuzun içerisine göğüs ucunuz geliyor olacak biçimde yerleştirirsiniz ve dairesel hareketler inşa ederek en az 5 dk süresince veya kolunuz yorulana civarı yapabilirsiniz. Bu masajı yaparken rahatlatmak amacıyla göğüs büyütücü yağ veya beden kremi kullanabilirsiniz
Bu yolun maksadı dairesel hareketler göğüslerinize yukarıdan stress yapar benzeri sıkıştırmak.
Bu yöntemi öncesinde sağ göğsünüze ardından da sol göğsünüze uygulamalısınız. Eş zamanlamalı olarak her 2 elinizi kullanabilir 2 göğsünüze de masaj yapabilirsiniz.

Koltuk altı Yöntemi: Yer altınıza yaptığınız masajlar göğüslerinizin gelişmesini sağlayacaktır bu yolda kollarınızı havaya gerçek kaldırılarak yapılır. İstediğiniz benzeri yukarıya aşağıya sağ sol halinde anlaşılmaz hareketlerle bu masajları yapabilirsiniz
Dördüncü harekette dıştan içe gerçek sıkıştırma. Göğüs aranızda çatal oluşturacak biçimde dışta içe gerçek sıkıştırın ve sıkın. Hafifçe sıkmalısınız bu yolda krem ile birlikte esasen kayacaktır Nihai olarak ifade edilecek bu hareket göğüs uçlarınızı harekete geçirecektir bu hareket göğüs uçlarını hareket geçirmek amaçlı tatbik edilen tek harekettir. Bu hareket bununla birlikte süt bezlerinizin gelişmesini sağlayacaktır.
Bu hareketlerin göğüs büyütme özelliği olup göğüslerinizin hem tek dikleştirici hemde sarkmasını önleyici özelliktedirler.

Bu adrese tıklayarak göğüs büyütme yöntemlerine ulaşabilirsiniz.

PRP Yüz Gençleştirme Tedavisi Nedir, Nasıl Yapılır?
PRP Yüz Gençleştirme Tedavisi Nedir, Nasıl Yapılır?
Bitkisel Saç Bakımı Yöntemleri
Bitkisel Saç Bakımı Yöntemleri
Kadınlar Nasıl Tarz Sahibi Olur? | Yapması Gerekenler
Kadınlar Nasıl Tarz Sahibi Olur? | Yapması Gerekenler
Yüzdeki Lekeler İçin Evde Ne Yapılabilir? | %80’e Varan Etki
Yüzdeki Lekeler İçin Evde Ne Yapılabilir? | %80’e Varan Etki
Silikon Dudak Tedavisi Nedir?
Silikon Dudak Tedavisi Nedir?
Evden Katalogla Satış Nasıl Yapılır? Evde Ek İş!
Evden Katalogla Satış Nasıl Yapılır? Evde Ek İş!
Selülit Giderici Yöntemler Nelerdir? Kesin Yöntemler!
Selülit Giderici Yöntemler Nelerdir? Kesin Yöntemler!
Ev Yapımı Cilt Beyazlatıcı Maske Tarifleri
Ev Yapımı Cilt Beyazlatıcı Maske Tarifleri
SİZİN İÇİN ÖNERİLİYOR
02 Ağustos 2018, 11:57

Göğüs Büyütme Yöntemleri | Gıdalar | Masajlar | Besinler
Göğüs Büyütme Yöntemleri | Gıdalar | Masajlar | Besinler
Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs büyütmek amaçlı , akla iştirak eden natürel yöntemlerden biri göğüs büyüten yiyecekler, ötekisi de masaj hareketleridir. Göğüslerinde sarkma ya da asimetrik görünümü (göğüslerden birinin kocaman diğerinin minik olması benzeri ) sorunları meydana iştirak eden kadınlar farklı yiyeceklerle, masaj ve egzersiz hareketleri ile göğüs dokularını büyüterek güzelleştirebilirler.

Son düzenleyen: Moderatör:
matemm merhaba, seni hatırlıyorum. Yıllardır araştırıyorsun, anlıyorum şüphelerin var ama kimse sana yüzde yüz garanti veremez sonuçlar hakkında.. Vücudun küçük bir ihtimal de olsa reddedebilir protezi.. Ve daha pek çok negatif şey..
Eğer bu negatifliklere odaklanırsan asla karar veremezsin.
Benim ameliyat olalı 4 yılı geçti, çok memnunum, en ufak deformasyon olmadı. 4 aydan sonra artık normal meme kıvamına geçiş başlamıştı. Ben 4 ay masajlarımı aksatmadım ama..
Bu 4 yıllık süreçte evlendim de, 2 yıl oldu. Eşimin yorumlarına göre içeride yabancı bir madde hissedilmiyor. Ben zaten hissetmiyordum ama dışarıdan biri olarak söylüyor o bunu.. Ve çoooooook memnun.
Hiçbir zaman keşke yaptırmasaydım demedim. Aksine hep iyi ki diyorum.
İlk 4 gün yanında birinin sana yardımcı olması şart, sonrasında artık işlerini kendin halledebiliyorsun. 10-15 günden sonra pek sıkıntı kalmıyor. Sadece kolları zorlamamak gerekiyor, ağır kaldırmamak vs.
Bence ameliyat olacaksan en kısa zamanda ol, yaza evlenirsen ameliyattan yana hiçbir sıkıntın kalmamış olacak.
Memnun kalmanıza sevindim..böyle yorumlar cesaretlendiriyor tabii insanı..benim sol göğsümde ciddi kas ağrıları olduğu için tedirginim birazda..doktorlar kas yırtılması olabilir deyip konuyu geçiştiriyor kesin bi tanı yok.ameliyat sırasında sorun olur diye korkuyorum bu yüzden..

Siz kime ameliyat olmuştunuz bu arada? tavsiye ettiğiniz bi isim varmı.Benimde boyum 1.62 kiol 48 ..kas altımı olmuştunuz farkedilmemesinde neler etkili acaba?

Ben ameliyatımı Sakarya'da İlsun Aka'ya olmuştum. Ona ameliyat olup memnun kalan başka arkadaşlar da vardı forumda.. Ameliyatlarını Kocaeli'de bir özel hastaneden yapıyor, muayenehanesi Sakarya'da..
Ameliyatım kas altı oldu, farkedilmemesinin bir sebebi de bu zaten, kas dokusu protezi iyi saklıyor. Tabi ameliyat sonrası süreci diğerlerine nazaran daha ağrılı geçiyor ama her şeye değer..

canım benimde bugün 6.günüm ileride ne olur bilemem ama ameliyat hakkında bilgi verebilirim bana sadece silikon takılmadı meme ucum yere bakıyordu çıkarıldı göğüs dikleştirildi baya bi dikişli işlemdi buna rağmen ağrım hiç olmadı az oldu değil hiç olmadı sadece yatım kalkerken dikişlerin gerilmesi ile ilgili ilk birkaç gün acı oldu hiç korkma bende çok korkuyordum ama boşunaymış iyiki yaptırdım hatta neden daha önce yaptırmadım diye kendime söyleniyorum :) mutlu olacaksan hiç düşünme yaptır

X