- 13 Mayıs 2011
- 627
- 392
- Konu Sahibi leyla_ebrum
Arkadaşlar merhabalar, operasyon günüm 6 Nisan burun+göğüs ve yüze yağ enjeksiyonu neden bukadar uzun vade derseniz çalışıyorum ve 2 aylık daha bütçe lazım olduğu için ameliyat günümü uzun vadede aldım yaza kadar iyilesebilmeyide hesaba katarak nisan başı daha uygun oldu benim icin, neyse tarih aldığım gün Dr umla 45 dklik bir görüşme yaptık uzun uzun ne istediğimi beklentilerimi konuştuk ben dual plan dolgun vücuduma yakışan protez istediğimi söyledim drumda senin göğüs yapina dual plan bence gerekmez o yöntemi genelde çok zayıf göğüs kafesi dar üst kısmı daha düz tabiri caizse tahta gibi goguslerde tercih ediyorum dedi kas üstü uygun göğsün bu yöntem için yeteri kadar dokusu var dedi ama illaki hastam isterse bu yöntemi tabiki yapıyorum dedi birde ben 400 altı istemiyorum dedim hakan beyde oooo çok iddialı istiyorsun dedi ve düşündüğü boyut en fazla cep kapanirsa 350 CC dedi , ya benim gogsum gerçekten çok dolgun değil, evimde mezro yoktu gidip almayada üşendim :)))) oturdum kendim mezro yaptim göğsümü ölçüm göğüs çevrem 82 gogus çevrem, 73 göğüs altim hatta galerimde resmim var ne olur akıl verin arkadaşlar ben yeteri kadar dokum yok diye dual planla daha yumuşak geçişle daha doğal ve dolgun olmasını istiyorum sanki kas üstü uygun değil gibi geliyor bana kas altinida ağrı eşiğinden dolayı istemiyorum sizden ricam ameliyat öncesi göğüs çevresi ve göğüs altı olcunuzle ameliyat sonrası göğüs cevreniz kaç oldu+ kaç CC ve hangi yöntemle ameliyat oldunuz resimi olanlar varsa da görmek isterim kendi resmimi görmek isteyen özellikle fikir vermek isteyen varsada izlemeye alabilirim resmi olmayanlar lütfen benide izlermisin demesin birde bir korkum kas üstü yöntemde yapay top top bir görüntüyle karşılaşmak korkutuyor beni biraz yazım uzun ve karışık olabilir çünkü kafamda karışık ama beni anladığınızı umuyorum hepinize sevgiler :*