çankırıda görkem atamanı öneriyolar devlet hastanesinde. ben duruşundan çok rahatszım ve astım olduğum için nefes problemim oluyor yada psikolojik olarak mı nefes problemi yasıyorum kazadan sonra bilmiyorum . napsam bilemedimbence olmayın burnunuz kötü değil..alt açıdan biraz belli ama olacaksanızda çok iyi bi doktor bulun..
Fotoğraf ekledimFotoğraf var mı?
Haklısınız belki de ama büyüdü burnum yüzüme göre ve çehrem gülüşüm değişti,Bence olacak kadar sorunlu bir burnunuz yok..
Eğer nefes probleminiz varsa şekline dokunmadan halledebiliyorlar. Astımınız varmış, ameliyattan hemen sonra doktorunuza da bağlı süresi tabiki nefes alamayacaksınız, daha çok rahatsız olmaz mısınız?
Haklısınız belki de ama büyüdü burnum yüzüme göre ve çehrem gülüşüm değişti,
ben duruşundan çok rahatszım ve astım olduğum için nefes problemim oluyor yada psikolojik olarak mı nefes problemi yasıyorum kazadan sonra bilmiyorum . napsam bilemedimve muhtemelen seneye düğünüm var. Bi an önce düzelmek istiyorum sol burundaki ufak bi çentik kopukluk bile gözümde Kocaman gibi
Eğer nefes probleminiz varsa şekline dokunmadan halledebiliyorlar. Astımınız varmış, ameliyattan hemen sonra doktorunuza da bağlı süresi tabiki nefes alamayacaksınız, daha çok rahatsız olmaz mısınız?
Bunada tipplasti deniyor sanırım. Peki önerilecek doktor var mı? Çankırı Devlet Hastanesinde Murat Görkem Ataman beye ameliyat olan var mı arkadaşlar?burnunuzda kemer yok ancak burun ucunuzu düzelltirebilirsiniz.
Cok gecmis olsun oncelikle kazadan dolayı olduğunu belgelerseniz devlet hastahanesinde ucretsiz olabilirsiniz ameliyatinizi ama arkadaşların belirttigi gibi iyi bir doktor bulmaniz lazımçankırıda görkem atamanı öneriyolar devlet hastanesinde. ben duruşundan çok rahatszım öndende. napsam bilemedim
Cok gecmis olsun oncelikle kazadan dolayı olduğunu belgelerseniz devlet hastahanesinde ucretsiz olabilirsiniz ameliyatinizi ama arkadaşların belirttigi gibi iyi bir doktor bulmaniz lazım
Özel miydi doktorunuz, sizin probleminiz neydi?burnunuz çokta kötü değil ama psikolojik olarak rahatlıyacaksanız yaptırın
ben ankarada mustafa şengezere ameliyat olmuştum,