Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat olmalı mıyım? Kime olmalıyım?
- Konu Sahibi Gmzctk
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- burun çankırı estetik kaza plastik cerrahi rinoplasti tipplasti
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
Ben sana vereyim 1 sene önce oldum ama senden daha kötüydü benim darbe yemiştim eski sevgilim yumruk atmıştı kırılmıştı resmen seninki onun yanında iyi toparlanmış özelde oldum 3. Ayına kadar beğenmiştim sonradan bi tarafında çıkıntı oldu doktor şimdi kasımda onu törpülücek yani tekrar olcam malesef
- 23 Aralık 2011
- 393
- 471
- 103
- 22 Ağustos 2016
- 73
- 8
- 1
Ben sana vereyim 1 sene önce oldum ama senden daha kötüydü benim darbe yemiştim eski sevgilim yumruk atmıştı kırılmıştı resmen seninki onun yanında iyi toparlanmış özelde oldum 3. Ayına kadar beğenmiştim sonradan bi tarafında çıkıntı oldu doktor şimdi kasımda onu törpülücek yani tekrar olcam malesef
Hangi doktor canım. Geçmiş olsun
- 23 Aralık 2011
- 393
- 471
- 103
çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
- 23 Aralık 2011
- 393
- 471
- 103
hmm evet burda daha net doğru. Ama size çok büyük bir işlem gerekeceğini sanmam altı toparlar o kadar yani
- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
Ben bursada oldum doktorumda iyiydi ama zaten kendilerine belirtiyolar 2. Düzeltme ameliyatı olma durumunu şimdi ücret almıcak ama yine aynı şeyleri yaşamak zor olcak bence senin burnun iyi benimki artık aynaya bakamıyodum sende bakınca dikkat çekip kötümsencek bişey yokHangi doktor canım. Geçmiş olsun
- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
Teşekkürler yine aynı ameliyat kasımda benim moralimi bozuyo yaçok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
- 23 Aralık 2011
- 393
- 471
- 103
Teşekkürler yine aynı ameliyat kasımda benim moralimi bozuyo ya
yok ya hiç bozmayın morali estetik ameliyatı olmadım ama burun ameliyatı geçirdim ne olursa olsun basit gibi gözükse de gerçekten zor bir ameliyat burun ameliyatı. Ama moralinizi yüksek tutun her şey daha güzel olur inşallah bundan sonra.
- 22 Ağustos 2016
- 73
- 8
- 1
Ben bursada oldum doktorumda iyiydi ama zaten kendilerine belirtiyolar 2. Düzeltme ameliyatı olma durumunu şimdi ücret almıcak ama yine aynı şeyleri yaşamak zor olcak bence senin burnun iyi benimki artık aynaya bakamıyodum sende bakınca dikkat çekip kötümsencek bişey yok
Çok geçmiş olsun canım zor bi durum. Ben bunu bile çok taktım seni düşünemiyorum. Allah kolaylık versin canımm
- 24 Aralık 2015
- 4.405
- 6.189
- 158
İnsallah buda geçeryok ya hiç bozmayın morali estetik ameliyatı olmadım ama burun ameliyatı geçirdim ne olursa olsun basit gibi gözükse de gerçekten zor bir ameliyat burun ameliyatı. Ama moralinizi yüksek tutun her şey daha güzel olur inşallah bundan sonra.
- 22 Ağustos 2016
- 73
- 8
- 1
Burnun çok iyi duruyor, ama nefes almakta bir sorun yaşıyorsan tabi ki ol.
Gerçekten mi? Ben mi çok taktım acaba? Burnumda sıkıntım yok altı sarktı
- 22 Ağustos 2016
- 73
- 8
- 1
Resimde hiç sarkmış gibi görünmüyor. Sen çok kafaya takmış olabilirsin. O yüzden gözüne öyle geliyordur.
Önceki hali daha düz ve doğal bi kalkık olduğu için şuanki sarkıklık çehremi ve gülüşümü değiştirdi onun için ben epey rahatsızım
- 17 Eylül 2016
- 17
- 3
- 86
- 22 Ağustos 2016
- 73
- 8
- 1
Teşekkür ederim yorumunuz için :)Bence yaptirmalisiniz sonucta kendi burnunuz boyle degildi kirilarak bu hale geldi ve onu cok oynatmadan eski haline dondurebilirsiniz ve en onemliside nefes sorununuz varsa kesin olmalisiniz yuzde yuz nefes aciliyo diyebilirim