Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sana vereyim 1 sene önce oldum ama senden daha kötüydü benim darbe yemiştim eski sevgilim yumruk atmıştı kırılmıştı resmen seninki onun yanında iyi toparlanmış özelde oldum 3. Ayına kadar beğenmiştim sonradan bi tarafında çıkıntı oldu doktor şimdi kasımda onu törpülücek yani tekrar olcam malesef
Ben sana vereyim 1 sene önce oldum ama senden daha kötüydü benim darbe yemiştim eski sevgilim yumruk atmıştı kırılmıştı resmen seninki onun yanında iyi toparlanmış özelde oldum 3. Ayına kadar beğenmiştim sonradan bi tarafında çıkıntı oldu doktor şimdi kasımda onu törpülücek yani tekrar olcam malesef
Ben bursada oldum doktorumda iyiydi ama zaten kendilerine belirtiyolar 2. Düzeltme ameliyatı olma durumunu şimdi ücret almıcak ama yine aynı şeyleri yaşamak zor olcak bence senin burnun iyi benimki artık aynaya bakamıyodum sende bakınca dikkat çekip kötümsencek bişey yokHangi doktor canım. Geçmiş olsun
Teşekkürler yine aynı ameliyat kasımda benim moralimi bozuyo yaçok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın.
Teşekkürler yine aynı ameliyat kasımda benim moralimi bozuyo ya
Ben bursada oldum doktorumda iyiydi ama zaten kendilerine belirtiyolar 2. Düzeltme ameliyatı olma durumunu şimdi ücret almıcak ama yine aynı şeyleri yaşamak zor olcak bence senin burnun iyi benimki artık aynaya bakamıyodum sende bakınca dikkat çekip kötümsencek bişey yok
İnsallah buda geçeryok ya hiç bozmayın morali estetik ameliyatı olmadım ama burun ameliyatı geçirdim ne olursa olsun basit gibi gözükse de gerçekten zor bir ameliyat burun ameliyatı. Ama moralinizi yüksek tutun her şey daha güzel olur inşallah bundan sonra.
Burnun çok iyi duruyor, ama nefes almakta bir sorun yaşıyorsan tabi ki ol.
Resimde hiç sarkmış gibi görünmüyor. Sen çok kafaya takmış olabilirsin. O yüzden gözüne öyle geliyordur.
Teşekkür ederim yorumunuz için :)Bence yaptirmalisiniz sonucta kendi burnunuz boyle degildi kirilarak bu hale geldi ve onu cok oynatmadan eski haline dondurebilirsiniz ve en onemliside nefes sorununuz varsa kesin olmalisiniz yuzde yuz nefes aciliyo diyebilirim