• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat oldum geldim....

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM CANIM hihoyyyt UFAK UFAK DÜŞÜNMEYE BAŞLAMIŞTIM BU TOPİC ÇOK İYİ GELDİ ..

Rica ederim Canım.Eğer Öngörüşme için gidersen mutlaka Yaz haberleşelim.Bence ufak ufak değil Büyük Büyük Düşünmelisin çünkü ben şu an çok mutluyum inan:)))Öptümm...:icecream::1hug:

gecmis olsum canim bende yaptiricam ama boyle seyler okudukca korkmaya basliyorum sevgiler.senağlama

canım okudukların korkutmasın seni.. cok kolay asamalar degil ama sonuclar harika.. ihtiyacınn warsa 1 haftanı kendine ayırman lazım ilk 3 gün agrıların olcak..we herkeste aynı agrı olcak diye bişe söz konusu degil..bnmde agrılarım oldu.. mesela nefes almam da hiç bi sorun yasamadım ama yasayan arkadaslar olmuş.. sende de oabilir ya da olmayabilir.. bunu yasamadan bilmek mümkün degil kaydirigubbakcemile

Merhaba arkadaşlar...Dün sabah 9:30 ameliyata alındım.Sadece uyutulduğum anı hatırlıyorum birde ayılırken o dayanılmaz ağrıyı:(Hertarafıma bıçak batırıyorlardı sanki.kımıldayamadım 4 saat boyunca.Konuşmakta bile güçlük çektim.Onca ağrı kesiciye rağmen gerçekten sağlam acıymış bu bukadar tahmin etmiyordum açıkçası.Ameliyatta kasaltı yapıldı bunun etkisi çok büyük tabi..Doktorum 260 cc yuvarlak takıcaktı ama 280 de karar kılmış.Şu an taş gibiler tam göremedim çünkü korse var.Tam orta çatal kısmında aşırı ağrım var hala.Yatıp kalkmakta destek şart.şimdilik göğüslerimi kenarlardan görebildiğim kadarıyla harikalar.Ama göğüs uçları çok dışarı fırlamış gibi ödemden dolayı sanırım.Ve aşırı sertler...Hala ağrım var umarım yarın daha ii olurum öpüyorum sizi sevgiler...

canım geçmiş olsun. bende ameliyat olacağım.önceki bedenin neydi, 280cc den sonra ne oldu söyleyebilirmisin

yaaaaaaaaaaaaa kızlar önümüzdeki ay ameliyat olacam ama yazdıklarınızı okuyunca korktum.hayır agrıyı gectim benim birde 1.5 yasında sürekli kucak isteyen,sert tekmeler atan,benden baskasına gitmeyen bir tombul oglum var.....napajaz bilmiyorum......anladıgım kadarıyla ben oglumu herhalde bir 15 gün kucagıma alamıcam mı yoksa bu süre daha damı uzar =(((

canım merhaba. ameliyat oldunmu?olduysan hangi doktora oldun? ben konyada nedim beyi düşünüyorum da

Pardon canım şimdi baktım 260 cc yuvarlak takılmışş sana süper..Bende 260 cc istemiştim ama ameliyatta 280 cc karar vermiş hoca yuvarlak olması daha iyi olmuş başlarda damla istiyordum ama şimdi yuvarlak olduğuna çok seviniyorum harika duruyorlar:)))

slm papatyax79 bende 7 mayıs cumartesi mesut hocaya ameliyat olucam sen olalı epey oldu galiba ama beni biraz bilgilendirirsen sevinirim nasıl duruyor yumuşaklığı nasıl normal meme gibi mi yoksa sütyensizken yapaylık varmı birde bende 280 istiyorum fakat daha büyük takılır diye çok korkuyorum

canım öncelikle geçmiş olsun,bana da 1 hafta önce kas altı 250 cc yuvarlak takıldı,benimkilerin de uç kısımları dışarı fırlayacak gibi duruyo,
benim diğer arkadaşlara bir sorum olacaktı,aradan 1hafta geçti ama ben çok zor nefes alıp veriyorum,sanki üzerime koca bi kaya düşmüş de onun altında soluk alıp veriyomuşum gibi,nefes alıp verme güçlüğü olunca bu konuşmalarıma da yansıdı.sesim çıkmıyo ve 2 kelime edene kadar nefes nefese kalıyorum,dik durmakta da problem yaşıyorum,eskisi gibi nefes almayı özledim,psikolojim bozuldu.tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum:ESKİSİ GİBİ RAHAT NEFES ALABİLECEK MİYİM?

çok geçmiş olsun resim koyabilrimisin :29:

konunun başını okudum benim de kasaltı yuvarlak olucak...yalnız okudukça korktum gercekten...arkadaşlar son durum nasıl yani çektiğiniz acılara değiyo mu?:26:
hepnize gecmiş olsun buarada.sevgiler

Son düzenleme:
konunun başını okudum benim de kasaltı yuvarlak olucak...yalnız okudukça korktum gercekten...arkadaşlar son durum nasıl yani çektiğiniz acılara değiyo mu?:26:
hepnize gecmiş olsun buarada.sevgiler

bişey diyimmi bendede bugün hafif tırsma durumu var :31:
sanki yarın ameliyata başka arkadaş değilde ben girecem :40:
yarın bir görüşmem var doktoruma soracak baya soru buldum
özellikle sonrasında mutsuz olan arkadaşların söylediklerini bir bir sorucam
ama çokkk istediğimden bu durumun geçici olduğunu biliyorum
işte ben bu yüzden beklemek istemiyorum insanın kafası karışıyor :95:

bişey diyimmi bendede bugün hafif tırsma durumu var :31:
sanki yarın ameliyata başka arkadaş değilde ben girecem :40:
yarın bir görüşmem var doktoruma soracak baya soru buldum
özellikle sonrasında mutsuz olan arkadaşların söylediklerini bir bir sorucam
ama çokkk istediğimden bu durumun geçici olduğunu biliyorum
işte ben bu yüzden beklemek istemiyorum insanın kafası karışıyor :95:

karamelcim aynen canım hep memnun olanların mesjalarını okuduk...hemen iileştiler hemen yeni ciciler aldılar hersey laylaylom!!!:32:gün yaklaştıkça bende korkmaya başladım.. bide bu konuda bir sürü olumsuz şey yazılmış..nefes alamayan konusamayan dik yürüyemiyen herkes burda...protezden şikayetçi olup hemen çıkartmaya kalkanlar...yani tam karar verdim ameliyat günüme geri sayıyorum bu olumsuz mesajlar çok cesaretimi kırdı:43:kızlar lütfen son durumunuz hakkında bişi yazın ...acı çekmeyi göze aldım buna değecek dimi??:26:ben de doktoruma gidince sorucam protezler max. kaç yıl vücudumuzda kalabilir.. bi zararı var mı die:37:kafam karkamarışık.. allah sonumu hayır etsin:31:

karamelcim aynen canım hep memnun olanların mesjalarını okuduk...hemen iileştiler hemen yeni ciciler aldılar hersey laylaylom!!!:32:gün yaklaştıkça bende korkmaya başladım.. bide bu konuda bir sürü olumsuz şey yazılmış..nefes alamayan konusamayan dik yürüyemiyen herkes burda...protezden şikayetçi olup hemen çıkartmaya kalkanlar...yani tam karar verdim ameliyat günüme geri sayıyorum bu olumsuz mesajlar çok cesaretimi kırdı:43:kızlar lütfen son durumunuz hakkında bişi yazın ...acı çekmeyi göze aldım buna değecek dimi??:26:ben de doktoruma gidince sorucam protezler max. kaç yıl vücudumuzda kalabilir.. bi zararı var mı die:37:kafam karkamarışık.. allah sonumu hayır etsin:31:

Canım şöyle açıkliyim ben,ameliyat sonrası öyle laylay lom olmuyor.Bazı arkadaşlar yazıyorlar hemen alılverişe çıktım,gezdim filan..Yani bilemiyorum,ben yaklaşık 1 ay sonra kendime gelmeye başladım.Ameliyattan sonra sırt agrıları,dik yürüyememe,neses alırken batma,gögsünüzde gerginlik hissi,yatıp kalkarken başka bir kişiden yardım alma durumu.. filan oluyor yani.Ama genelde bu şikayetler bir haftanın sonundan sonra geçmeye başlıyor ama yavaş yavaş geçiyor yani.Mesela ben 3. aya girmek üzereyim hala yüzüstü yatamıyorum,yan yatmaya başaldım.Ama protezlerin büyüklügünden falan çok menmunum.Bu konuda doktorunuza beklentinizi çok iyi anlatmanız gerekiyor.Birçok kişi ya çok büyük olursa diye hep daha küçük protezleri seçiyor,daha sonrada ameliyattan sonra şişlikler inince boyuttan menmun kalmıyorlar.Ama sonuçta geçmeyen acılar degil,ameliyat sonrası çektiginiz acılara degiyor tabi.İnsanın eşinin yanında rahatça giyinmesi,o güzelim dolgusuz çamaşırları alıp kullanabilmesi,birçok giyisiyi sütyen bile olmadan giyinebilmesi..yazın bikinleri,mayoları özgürce giyinip kabinden büyük bir özgüvenle çıkabilecegini düşünmesi o acıları yok ediyor.Öyle aman aman dayanılmayacak bir agrısı yok kesinlikle bu ameliyatın.Sadece ameliyattan sonra size bakacak,ilgilenecek bir yardımcınızın olması gerekiyor,bu kadar.Bir ay sonra Allahın izniyle herşeyi yavaş yavaş yapmaya başlıyorsunuz..Eger gögüslerinizden menmun degilseniz ve bu sizin psikolojinizi bozuyor,kafanıza takıyorsanız bu ameliyatı kesinlikle tavsiye ederim.Ben şimdi keşke daha önce bu ameliyatı olsaydım diyorum..:97:

Back
X