• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ameliyat oldum geldim....

merhaba papatyax gecmis olsun tatlim güle güle kullan memislerini,bir kac gün agrili gecer sabret sirtin felan agriyabilir yatamamaktan ama merak etme 1 hafta sonra hicbirseyin kalmaz iyikide yaptirmisim keske daha önce yaptirsaymisim dersin emin ol kendine iyi bak tatlimopuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar...Dün sabah 9:30 ameliyata alındım.Sadece uyutulduğum anı hatırlıyorum birde ayılırken o dayanılmaz ağrıyı:(Hertarafıma bıçak batırıyorlardı sanki.kımıldayamadım 4 saat boyunca.Konuşmakta bile güçlük çektim.Onca ağrı kesiciye rağmen gerçekten sağlam acıymış bu bukadar tahmin etmiyordum açıkçası.Ameliyatta kasaltı yapıldı bunun etkisi çok büyük tabi..Doktorum 260 cc yuvarlak takıcaktı ama 280 de karar kılmış.Şu an taş gibiler tam göremedim çünkü korse var.Tam orta çatal kısmında aşırı ağrım var hala.Yatıp kalkmakta destek şart.şimdilik göğüslerimi kenarlardan görebildiğim kadarıyla harikalar.Ama göğüs uçları çok dışarı fırlamış gibi ödemden dolayı sanırım.Ve aşırı sertler...Hala ağrım var umarım yarın daha ii olurum öpüyorum sizi sevgiler...

geçmiş olsun şeker.....agrı cok degsıken evet...bazı kas altı olanlarda sıfır agrı olurken bazende boyle oluyor...olsun sonucu düşün ve sabret şekerrr

arkadaşlara katılıyorum sonuç bütün acılara değiyor..ben ameliyattan çıktıktan sonra neyaptım ben die söylenip durmuştum..ama şimdi okadar mutluyumki ileride birdaha yenilemem gerekirse hiç düşünmeden giderim diyorum.. ben yaptırıpta mutsuz olan hiç duymadım ...

Evet Ençokta Sporcu südyeni çok can sıkıyo ama 2 hafta falan takmamız gerekicek sanırım.Masajada 2 hafta sonunda başlıcaksın dedi doktor.Birde kızlar hiç bu protezlerle ne kadar yaşıcağınızı düşündünüzmü.Yani ben 6-7 yıl sonra çıkarttırrım diyeniniz oldumu.Ve bunları çıkarttırdığımızda aynı ağrıları tekrar çekicekmiyiz merak ediyorum doğrusu...banyo zamanımın gelmesini dörtgözle bekliyorum bendee...:teytey:

aynen canım,benimki de sütyen olarak çok sıkıyo ama sıkması gerekiyomuş,doktor öyle söledi,ben de senin gibi merak ediyorum ilerde çıkartmak istediğimde sil baştan aynı acıları çekecek miyim diye ve böyle giderse 6 aya kalmaz çıkartırım geri.çünkü şu an sağ kolumun dirseğe kadar olan iç kısmını ve sağ göğsümün uç kısmı dahil yarısını hissetmiyorum,üstelik sağ kolumda dirsekten bileğe kadar acı var,sağ elimi felçliymişim gibi tuttuğumu fark ettim,duruşum bile değişti,dik duramıyorum,rahat nefes alamıyorum,konuşma zorluğu çekiyorum......çok kötümser yazmışım gibi oldu ama yaşadıklarım bunlar,yoksa güzel şeyler yazmayı ben de çok isterdima.s.

kızlar hepinize geçmiş olsun sıkıntılar genelde ortak. ancak elanur seninkileri ben yaamadım bence doktoruna danışmalısın. ilk günden beri uyuşukluk hiç olmamaıştı bende. sporcu sütyeni konusu benim doktorum 3 ay takın diyor. bunun bir sebebi normal sütyenin balenleri silikona baskı yapabilir görüntü bozulabilirmiş, ikincisi silikonun özellikle gece kayma falan olmadan yerine oturmasına yardımcı oluyormuş. kızlar 3 y neki benim 40 gün oluvermiş.zaman çabuk geçiyor bence sabırlı olun. birde önceden sporcu sütyeni gibi bir şeyle badi giyebilme şansınız varmıydı? vallahi o bile benim çok hoşuma gidiyor.bu arada çıkartmak en kolayıymış 15dk. lokal anesteziyle çıkıyormuş ve hiç sıkıntısı olmuyormuş(ben daha taktımadan çıkartmayı sormuştum daa.s) ama emin olun 3. hafta herşey bir anda normale dönecek en ufak bir sıkıntı kalmayacak. inanılmaz hızlı bir iyileşme süreci var. hepinize acil şifa ve sabır dilerim sevgiler

kızlar hepinize geçmiş olsun sıkıntılar genelde ortak. ancak elanur seninkileri ben yaamadım bence doktoruna danışmalısın. ilk günden beri uyuşukluk hiç olmamaıştı bende. sporcu sütyeni konusu benim doktorum 3 ay takın diyor. bunun bir sebebi normal sütyenin balenleri silikona baskı yapabilir görüntü bozulabilirmiş, ikincisi silikonun özellikle gece kayma falan olmadan yerine oturmasına yardımcı oluyormuş. kızlar 3 y neki benim 40 gün oluvermiş.zaman çabuk geçiyor bence sabırlı olun. birde önceden sporcu sütyeni gibi bir şeyle badi giyebilme şansınız varmıydı? vallahi o bile benim çok hoşuma gidiyor.bu arada çıkartmak en kolayıymış 15dk. lokal anesteziyle çıkıyormuş ve hiç sıkıntısı olmuyormuş(ben daha taktımadan çıkartmayı sormuştum daa.s) ama emin olun 3. hafta herşey bir anda normale dönecek en ufak bir sıkıntı kalmayacak. inanılmaz hızlı bir iyileşme süreci var. hepinize acil şifa ve sabır dilerim sevgiler

saolasın canım,inşaallah dediğin gibi olur da 3, hafta dolduğunda ben de biraz rahatlarım,herkesin bünyesi ve iyileşme süreci farklı,benimki çok sancılı geçiyo,sıkıntılarımı doktora anlattığmda geçecek dedi ama işte 11 gün oldu ve ben hala tek başıma yattığım yerden yardım almadan kalkamıyorum ve diğer sıkıntılarımı da yazdım zaten daha önce,silikonun çıkartılmasının kolay olmasına sevindimyerimsenibenrengim falan da uçtu,görenler ne olmuş sana böyle diyo , tabii ben de bunları duydukça moralmen daha çok çöküyorum,sabretmek gerek işte:1hug:

yaaaaaaaaaaaaa kızlar önümüzdeki ay ameliyat olacam ama yazdıklarınızı okuyunca korktum.hayır agrıyı gectim benim birde 1.5 yasında sürekli kucak isteyen,sert tekmeler atan,benden baskasına gitmeyen bir tombul oglum var.....napajaz bilmiyorum......anladıgım kadarıyla ben oglumu herhalde bir 15 gün kucagıma alamıcam mı yoksa bu süre daha damı uzar =(((

yaaaaaaaaaaaaa kızlar önümüzdeki ay ameliyat olacam ama yazdıklarınızı okuyunca korktum.hayır agrıyı gectim benim birde 1.5 yasında sürekli kucak isteyen,sert tekmeler atan,benden baskasına gitmeyen bir tombul oglum var.....napajaz bilmiyorum......anladıgım kadarıyla ben oglumu herhalde bir 15 gün kucagıma alamıcam mı yoksa bu süre daha damı uzar =(((

işiniz baya zor bence sız sımdıden alıstırın cocugunuzu kucaga almamaya alışsın gelıcek aya kadarda alışır sıkıntı cekmezsınız ;)

plastikwomen aynen öle valla......cocuk benden soguyacak =( 4 hafta sonra alabilirm herhalde kucagıma dimi ?

canım 2.haftadan itibaren alabilirsin bence çocuğunu kucağına,ama ,yukarı kollarını kaldırmkata zorlanabilirsin,yani kucağında sakin sakin oturması gerek canım bebeiğinin bence,4 hafta çook uzun bir süre 4 haftaya kadar herşeyi unutmuş olacaksın,sadce ilk hafta biraz sıkıntılı olacak canım

kasaltı ayptıran arkadaşlar, kollarınızı kaldırdğınızda protezler yerinden oynuyor mu?Yani görüntüde bir tuhaflık var mı?

Kastettiğim şu aslında: Deniliyor ki kas altı olduğu zaman görüntü ilk bakışta normal olsa da kollar hareket ettirildiğinde göğsün görüntüsünde bir gariplik olurmuş. Ya da spro yaparken skıntı olabiliyormuş.Çünkü en nihayetinde kas ve kesildiği zaman geri dönüşü yok.Çok kafam karıştı hangisi iyi, kasaltı mı kasüstü mü?

kızlar ben sporcuyum 45 gün önce kas altı yapıldı. 3. haftadan beri aktif cimnastik yapmaya başladım hiç bir sorun yok. kas altı üstüne doktor meme dokusuna göre karar veriyor. meme dokusu çok azsa kas altı yapılıyor. bende kas üstü istiyorum diye gittim doktor mümkün olmadığını çok yapay duracağını söyledi. yani düşünmenize gerek yok doktora danışın. sevgiler

canım 2.haftadan itibaren alabilirsin bence çocuğunu kucağına,ama ,yukarı kollarını kaldırmkata zorlanabilirsin,yani kucağında sakin sakin oturması gerek canım bebeiğinin bence,4 hafta çook uzun bir süre 4 haftaya kadar herşeyi unutmuş olacaksın,sadce ilk hafta biraz sıkıntılı olacak canım

saol kalemcim yaaa insan inaılmaz heycanlanıyor daha bir ay var ama ben şimdiden deli gibi heycanlanıyorum.bide sizlere bisey sorcam 1.60 boyum yani kısa diyelim şuna :)
kilom 41 zayıfım...gögüs hic denelicek kadar yok...kac cc olur....ya burda sürekli okuyorum hani ilk günleri daha güzel deyipte şişlikler indikten sonra bana kücük geliyor diyen cok arkadas var,benim için cokda aman aman dogal olması cok önemli diil.özelikle birleşik dursunlar istiyorum....bunun icin kac cc olur ki......zemuszemus

saol kalemcim yaaa insan inaılmaz heycanlanıyor daha bir ay var ama ben şimdiden deli gibi heycanlanıyorum.bide sizlere bisey sorcam 1.60 boyum yani kısa diyelim şuna :)
kilom 41 zayıfım...gögüs hic denelicek kadar yok...kac cc olur....ya burda sürekli okuyorum hani ilk günleri daha güzel deyipte şişlikler indikten sonra bana kücük geliyor diyen cok arkadas var,benim için cokda aman aman dogal olması cok önemli diil.özelikle birleşik dursunlar istiyorum....bunun icin kac cc olur ki......zemuszemus

canım kaç cc konulacağın,senin gögğüs kafesine,gögğüs dokuna ve kas yapına göre doktorunca karar verilip,konulabilir.canım ben de doktoruma sormuştum küçülürler mi diye, o da benle dalga geçmişti,yok öyle küçülme diye bişey benim 3 ay oldu,sadece ödemler geçiyor.ayrıklık konusunda senin vücut yapın nasılsa,protez konulduktan sonra da çok bir değişiklik olmuyor. bu arada kime ameliyat olacaksın canım

canım kaç cc konulacağın,senin gögğüs kafesine,gögğüs dokuna ve kas yapına göre doktorunca karar verilip,konulabilir.canım ben de doktoruma sormuştum küçülürler mi diye, o da benle dalga geçmişti,yok öyle küçülme diye bişey benim 3 ay oldu,sadece ödemler geçiyor.ayrıklık konusunda senin vücut yapın nasılsa,protez konulduktan sonra da çok bir değişiklik olmuyor. bu arada kime ameliyat olacaksın canım

canım ben naci çelike olacam.bana bu doktor cok güvenilir geldi baya araştırdım =)
şimdide hem meme ameliyatı hemde aynı zamanda burun ameliyatı yaptırım mi yaptımim mi ki diye düşünmeye durdum...baya ucuza geliyor...ama sonrasını düşünemiyorum iki ameliyat birden zor olsa gerek.nediyorsun kalem sen tecrübelisin yaptırsam mı ki ?:sm_confused:

canım çok geçmiş olsun bende mesut özcana ameliyat oldum.senin son durumun nedir..inanılmaz bir gerginlik hissi var ..sanki hiç geçmiycekmş gibi..ne zama normale dönerim sence?

canım çok geçmiş olsun bende mesut özcana ameliyat oldum.senin son durumun nedir..inanılmaz bir gerginlik hissi var ..sanki hiç geçmiycekmş gibi..ne zama normale dönerim sence?

Geçmiş olsun shekermisheker..Ne zaman ameliyat oldun?Benim tam 12 gün oldu aynı gerginlik hissi bendede var.Özellikle ayağa kalkıp yürümeye başladığımda sanki içinden çıkmak istiyorlarmış gibi taş gibi oluyor iki göğsümde.Ama bence geçicek tüm bunlar.Kaç cc konuldu ve yuvarlak damla hangisi konuldu san??Mesut Özcan çok iyi bir doktor bana göre.Çok araştırdım çünkü ben.Ve en sonunda kendisinde karar kıldım.Sonuçta yıllardır profesör kendisi bir sürü öğrencisi var deneyim sahibi.Bende ki son durumda ağrılar geçti gibi sadece arada sızlanma oluyor.Ama gerginlik hissi hep var.Cumartesi günü dikişlerim alınıcak kısmetse.Dikişlerde içten aslında ama kenarda olanları çekicek sanırım.Görünüş harika.Herşey geçicek inanıyorum için rahat olsun.Sevgiler...vereliniortak

Back
X