- Konu Sahibi papatyax79
-
Merhaba arkadaşlar...Dün sabah 9:30 ameliyata alındım.Sadece uyutulduğum anı hatırlıyorum birde ayılırken o dayanılmaz ağrıyıHertarafıma bıçak batırıyorlardı sanki.kımıldayamadım 4 saat boyunca.Konuşmakta bile güçlük çektim.Onca ağrı kesiciye rağmen gerçekten sağlam acıymış bu bukadar tahmin etmiyordum açıkçası.Ameliyatta kasaltı yapıldı bunun etkisi çok büyük tabi..Doktorum 260 cc yuvarlak takıcaktı ama 280 de karar kılmış.Şu an taş gibiler tam göremedim çünkü korse var.Tam orta çatal kısmında aşırı ağrım var hala.Yatıp kalkmakta destek şart.şimdilik göğüslerimi kenarlardan görebildiğim kadarıyla harikalar.Ama göğüs uçları çok dışarı fırlamış gibi ödemden dolayı sanırım.Ve aşırı sertler...Hala ağrım var umarım yarın daha ii olurum öpüyorum sizi sevgiler...
qeçmiş olsun ya bu kadar zor mu bu ühü ühüü
Evet Ençokta Sporcu südyeni çok can sıkıyo ama 2 hafta falan takmamız gerekicek sanırım.Masajada 2 hafta sonunda başlıcaksın dedi doktor.Birde kızlar hiç bu protezlerle ne kadar yaşıcağınızı düşündünüzmü.Yani ben 6-7 yıl sonra çıkarttırrım diyeniniz oldumu.Ve bunları çıkarttırdığımızda aynı ağrıları tekrar çekicekmiyiz merak ediyorum doğrusu...banyo zamanımın gelmesini dörtgözle bekliyorum bendee...:teytey:
kızlar hepinize geçmiş olsun sıkıntılar genelde ortak. ancak elanur seninkileri ben yaamadım bence doktoruna danışmalısın. ilk günden beri uyuşukluk hiç olmamaıştı bende. sporcu sütyeni konusu benim doktorum 3 ay takın diyor. bunun bir sebebi normal sütyenin balenleri silikona baskı yapabilir görüntü bozulabilirmiş, ikincisi silikonun özellikle gece kayma falan olmadan yerine oturmasına yardımcı oluyormuş. kızlar 3 y neki benim 40 gün oluvermiş.zaman çabuk geçiyor bence sabırlı olun. birde önceden sporcu sütyeni gibi bir şeyle badi giyebilme şansınız varmıydı? vallahi o bile benim çok hoşuma gidiyor.bu arada çıkartmak en kolayıymış 15dk. lokal anesteziyle çıkıyormuş ve hiç sıkıntısı olmuyormuş(ben daha taktımadan çıkartmayı sormuştum daa.s) ama emin olun 3. hafta herşey bir anda normale dönecek en ufak bir sıkıntı kalmayacak. inanılmaz hızlı bir iyileşme süreci var. hepinize acil şifa ve sabır dilerim sevgiler
yaaaaaaaaaaaaa kızlar önümüzdeki ay ameliyat olacam ama yazdıklarınızı okuyunca korktum.hayır agrıyı gectim benim birde 1.5 yasında sürekli kucak isteyen,sert tekmeler atan,benden baskasına gitmeyen bir tombul oglum var.....napajaz bilmiyorum......anladıgım kadarıyla ben oglumu herhalde bir 15 gün kucagıma alamıcam mı yoksa bu süre daha damı uzar =(((
plastikwomen aynen öle valla......cocuk benden soguyacak =( 4 hafta sonra alabilirm herhalde kucagıma dimi ?
canım 2.haftadan itibaren alabilirsin bence çocuğunu kucağına,ama ,yukarı kollarını kaldırmkata zorlanabilirsin,yani kucağında sakin sakin oturması gerek canım bebeiğinin bence,4 hafta çook uzun bir süre 4 haftaya kadar herşeyi unutmuş olacaksın,sadce ilk hafta biraz sıkıntılı olacak canım
saol kalemcim yaaa insan inaılmaz heycanlanıyor daha bir ay var ama ben şimdiden deli gibi heycanlanıyorum.bide sizlere bisey sorcam 1.60 boyum yani kısa diyelim şuna :)
kilom 41 zayıfım...gögüs hic denelicek kadar yok...kac cc olur....ya burda sürekli okuyorum hani ilk günleri daha güzel deyipte şişlikler indikten sonra bana kücük geliyor diyen cok arkadas var,benim için cokda aman aman dogal olması cok önemli diil.özelikle birleşik dursunlar istiyorum....bunun icin kac cc olur ki......zemuszemus
canım kaç cc konulacağın,senin gögğüs kafesine,gögğüs dokuna ve kas yapına göre doktorunca karar verilip,konulabilir.canım ben de doktoruma sormuştum küçülürler mi diye, o da benle dalga geçmişti,yok öyle küçülme diye bişey benim 3 ay oldu,sadece ödemler geçiyor.ayrıklık konusunda senin vücut yapın nasılsa,protez konulduktan sonra da çok bir değişiklik olmuyor. bu arada kime ameliyat olacaksın canım
canım çok geçmiş olsun bende mesut özcana ameliyat oldum.senin son durumun nedir..inanılmaz bir gerginlik hissi var ..sanki hiç geçmiycekmş gibi..ne zama normale dönerim sence?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?