Ameliyat olduktan sonra burun ödemi çok olanlar burnunuz ne zaman düzeldi?

Yagmur9248

Guru
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2011
497
85
Bugün 18. Günümdeyim daha önce de komuşar açmıştım zaten. Burnum yarısından itibaren çok kaba duruyor patlıcan gibi resmen fotolarda çok kötü çıkıyor. Bugün doktorum gördü her şey güzel gidiyor burun ucun küçülecek şişi inicek dedi. Ama ben çevremde bu günlerinde burun ucu benimki kadar kötü görünen görmedim. Sizin 20 li günlerinizde burun ucunuz nasıldı? Düzeldi mi sonra? Ucu çok şiş ve sert duruyor. Burun ortasından itibaren aşağıda doğru kalınlaşarak iniyor resmen.

Bugün 18. Günümdeyim daha önce de komuşar açmıştım zaten. Burnum yarısından itibaren çok kaba duruyor patlıcan gibi resmen fotolarda çok kötü çıkıyor. Bugün doktorum gördü her şey güzel gidiyor burun ucun küçülecek şişi inicek dedi. Ama ben çevremde bu günlerinde burun ucu benimki kadar kötü görünen görmedim. Sizin 20 li günlerinizde burun ucunuz nasıldı? Düzeldi mi sonra? Ucu çok şiş ve sert duruyor. Burun ortasından itibaren aşağıda doğru kalınlaşarak iniyor resmen.
Ben su an 4. haftadayim. Ilk haftalarda benimki de cok kalin gelmisti, ucu cok büyüktü. Cok sükür epey bi kücüldü simdi. Dediginizi cok iyi anliyorum, bazi insta hesaplarina bakinca bazi doktorlarin yaptigi burunlar daha ilk haftada bile incecik, uclari kücük gözüküyo, insanin kafasi karisiyo... benimki hala öyle degil. Ne kadar kücülse de yanlardan uca dogru inen belirgin bir definasyon yok hala. O fotolar gercek mi bilmiyorum.

Merhaba burnunuzun son durumu nedir acaba burnunuzdaki kabalık geçti mi

X