Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ameliyat olan/olacak arkadaşlar ve bilgileri
- Konu Sahibi Alexus
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?canım doktor isimleri ameliyat tarihlerinin yanında yazıyor...
banada doktor ismi söleyin lütfeeen doktoru bulsam hemen bir yada iki ay içinde ameliyat olucam ama doktor isimleri yok lütfen yardımcı olun kızlaaaaaaarrrrrrrrr
Bende gün aldım 4 nisan Hakan Çepni :)
Çok sevindim canımmm.. Hayırlısı olsun
15 mart 2012 perşembe 300 cc Dr. Serdar BETEN
Hayırlısı olsun bakalım cnm.
Çok sevindim canımmm.. Hayırlısı olsun
Teşekkür ederim canım :)
nihayet aldım günümü,,30 nisan..korkularım arttı:18:
Albüm bekliyoruz albüm albüm albüüüüm
Albüm bekliyoruz albüm albüm albüüüüm
cnmmmmmmmm keşke bi kavuşsam ben destan yapacam albümü bırakk
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Alexus cugum beni de yazabilirsin artık 11 Nisan.Doktorum Tuğrul Turan:)
hayırlı olsun cnm 6 gün sonra sende kavuşacaksın güzelliklerine
sakın beklerken stres yapma hep sonrasında yaşayacağın mutluluğu düşün ayna karşısında provalar yap mesela sakın ya istediğim gibi olmazsa diye kötü şeyler düşünme iyi düşün iyi olucak hemde en güzeli olucak
Canım ekledim seni de, hayırlısıyla bir şey kalmamış haftaya bekliyoruz seni güzel memişlerle
Bu arada ameliyat günü alıp listeye eklenen arkadaşlardan ameliyat sonrası kesin bilgilerini de yazmalarını rica ediyorum. Listeye eklendikten ve ameliyat olduktan sonra hiç görünmeyen arkadaşlarımız var...
Bu arada ameliyat günü alıp listeye eklenen arkadaşlardan ameliyat sonrası kesin bilgilerini de yazmalarını rica ediyorum. Listeye eklendikten ve ameliyat olduktan sonra hiç görünmeyen arkadaşlarımız var...
Canım ekledim seni de, hayırlısıyla bir şey kalmamış haftaya bekliyoruz seni güzel memişlerle
Ona hic suphen olmasin canim herseyi ayrintisiyla anlatacagim guzel dilekleriniz icin de sana ve karamel e cok tesekkur ederim:)
- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Canım hayırlısı olsun inşallah Dogumgünümden birgün sonra ameliyat oluyorsun demekki Hangi hastanede ameliyatın canım?
Ona hic suphen olmasin canim herseyi ayrintisiyla anlatacagim guzel dilekleriniz icin de sana ve karamel e cok tesekkur ederim:)
ben seni ameliyat oldun sanıyordum eskilerden biri olduğunu düşünerek. her şey gönlünce olsun. inş istediğin sonuca sen de ulaşacaksın.