- 30 Temmuz 2017
- 248
- 123
-
- Konu Sahibi monarosaeaea
merhaba kızlar ben 3 gün önce muhammed bey ile görüştüm yüzüm asimetrikmiş ve yapacağı burun beni memnun etmezmiş kusurlarım daha çok ortaya çıkarmıs kemerli düşük burnum var böyle kal dedi. Asla önermiyorum dedi ama istersen de yine yaparım dedi. Çok realist yaklaştı beyefendi biri açıkçası ama çıkar yolu olmayan bir burnum veya yüzüm yoktu bence. Evet asimetri dudak kısmımda oldugunu biliyorum ama bu ameliyata bu ladar mı engel sonuçta yüz nakli yapılıyor burun kanatları mı eşitleyemeyecekler çok mu imkansız bir şey istiyorum 3 gündür ağlıyorum resmen çok mutsuzum nolur benle aynı durumu paylaşan arkadaşlar ameliyat oldukları doktoru söylesin bana yardımcı olabilecek yok mu? Dünyada tek asimetri yüze sahip olan ben değilim heraldeayrıca içten ciddi deviasyon problemi var ne ince ne kalın deriliymişim. Çıksrken verdiğim paraya mı yansam psikolojimin alt üst olmasına mı bilemedim
Merhaba sakin aglama baksa dokorlarla gorus. Benimde yuzum asimetrik ve dusuk burnum vardi. Ameliyat olduuum ve gayet de cok gzl olduu.
Memnun musun peki ümidi kestim resmen psikolojşm bozulmak üzere buraya yazıyım dedim sen kime oldun remin varsa bana özelden yazar mıson
250 tl az değil kiNe kadr verdiniz ki? Hem çözüm bulamıyor hem para alıyor ne garip
Bana da niye geldin muamelesi yapmıştı bir doktor bende 50 lira vermiştim. Gerçekten çok saçma... sana gerek yok yada ben yapamam demek bence tamamen doktorun kendine güvensizliği250 tl az değil kidese ki şöyle yapsak böyle olsa neyse de sanki o halinle yaşa dermiş gibi
Bana da niye geldin muamelesi yapmıştı bir doktor bende 50 lira vermiştim. Gerçekten çok saçma... sana gerek yok yada ben yapamam demek bence tamamen doktorun kendine güvensizliği
kanatların eşitlenmesi mümkün ama yandanda kesmeleri gerekiyor iz kalabilir falan ondan öyle demiştir ama vazgeçmeyin başka doktorlarlada görüşün bence
Sen ameliyat oldn mu canım?kanatların eşitlenmesi mümkün ama yandanda kesmeleri gerekiyor iz kalabilir falan ondan öyle demiştir ama vazgeçmeyin başka doktorlarlada görüşün bence
Hmm o konuda bi bilgim yok bence en iyisi numarasını alıp konuşsun randevü alsın kendisini yönlendirirlerfakat mehmet mutaf artık bodrum'da antep'te değil diye biliyorum
Ameliyatı aileme zor ikna ettirdim antep olayına asla sovcak bakmazlarHmm o konuda bi bilgim yok bence en iyisi numarasını alıp konuşsun randevü alsın kendisini yönlendirirler
Bana kalırsa kötü tecrübelerimden yola çıkarak sana üniversite hastanelerinde ol derim Rekonstrüktif yani doğuştan anomali varsa fiyat indirimi bile yapabilirler heyet raporuylaAmeliyatı aileme zor ikna ettirdim antep olayına asla sovcak bakmazlar((
Bana kalırsa kötü tecrübelerimden yola çıkarak sana üniversite hastanelerinde ol derim Rekonstrüktif yani doğuştan anomali varsa fiyat indirimi bile yapabilirler heyet raporuyla