yok çocuğum var şimdi yıne bekliyorum bebek . 18 aya kadar bebekler bunu oyun olarak benimle ilgilensinler die yapıyorlar fırsattan istifa de atma acır ama gibi söylenebilir bebeklerın algıları çok açık oluyor deneyinBebeğe eğitim ? Hem de uygulamalı olsun diyorsunuz yani normalde sizi severim fakat şuan biraz sacmaladiniz hiç bebek buyutmediginiz çok belli
İşte normal olan annesinin size gelip sorumlulukları paylaşmanız. Adam kendi yatağında yatsın dinlensin. Hastalıkta sağlıkta diye boşuna denmiyor . Eşinizi çok incitecek bir düşünce sizinki. Şaka yaptım şapşik vs diyip şirinlik yapın , şakaya vurun konuyu kapatın benceEşime bakmak isterdim fakat bebeğimi ihmal edemem aynı anda ikisine de yetişemem hadi yapmak istedim ve yaptım diyelim annesi dururken yani başımızda ne gereği var değil mi ama ?
anne size yardıma gelsinKızlar biz kadınlar doğum yapınca genelde anne gelir kardeş gelir illa doğum olmasına gerek yok bir ameliyat geçirince herkes annesini istemez mi yaninda ? Ben eşimi annesine emanet etmek isteyerek çok normal bir talepte bulunduğumu düşünüyorum aslında
Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın ama cidden böyle riski nasıl alabiliriz? Sizin de dediğiniz gibi dikkat çekmek için yapıyor bir tane çarpsa o burun yamulsa ikinci operasyona lüzum olsa benim burnuma da kaç defa kafası ayağı falan geldi sızım sızım sızladıyok çocuğum var şimdi yıne bekliyorum bebek . 18 aya kadar bebekler bunu oyun olarak benimle ilgilensinler die yapıyorlar fırsattan istifa de atma acır ama gibi söylenebilir bebeklerın algıları çok açık oluyor deneyin
Çok mantıklı bunu düşünemedim ben ama yarın dicem o zaman sen de gel biz de kal dicem o zaman daha samimi olur bence deanne size yardıma gelsin
Kayınvalide size mi gelecek ben oraya gonderıyorsunuz die anladım adamıKızlar biz kadınlar doğum yapınca genelde anne gelir kardeş gelir illa doğum olmasına gerek yok bir ameliyat geçirince herkes annesini istemez mi yaninda ? Ben eşimi annesine emanet etmek isteyerek çok normal bir talepte bulunduğumu düşünüyorum aslında
Ya zaten konu kapandı şimdilik bir de ailecek huyları bu son dakika gelene kadar rahatlarİşte normal olan annesinin size gelip sorumlulukları paylaşmanız. Adam kendi yatağında yatsın dinlensin. Hastalıkta sağlıkta diye boşuna denmiyor . Eşinizi çok incitecek bir düşünce sizinki. Şaka yaptım şapşik vs diyip şirinlik yapın , şakaya vurun konuyu kapatın bence
Orası dediğin zaten yan apartman balkondan balkona uzanan bir aşk aadfaKayınvalide size mi gelecek ben oraya gonderıyorsunuz die anladım adamı
Amin inşallah Cemil cümle evladını sağlıkla alsın kucağına . size eşiniz bakmamış o zaman çocukla gecırmıssınız o süreci .Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın ama cidden böyle riski nasıl alabiliriz? Sizin de dediğiniz gibi dikkat çekmek için yapıyor bir tane çarpsa o burun yamulsa ikinci operasyona lüzum olsa benim burnuma da kaç defa kafası ayağı falan geldi sızım sızım sızladı
Kızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?
Ekleme : ben de burun ameliyati olmuştum ve sonraki 1 hafta çok zor geçti kafamı egemedim yemek bile yiyemedim kendim bana halam baktı sağolsun. Şimdi ben eşime iyi bakılsın istiyorum ama ben ilgilenemem onunla kızımız hareketli çocuğu da tehlikeye atmak istemiyorum bir anda düşüyor eline bişey alıp kemiriyor
Ben bekarken oldum ameliyat halam baktı annem bakmak istemedi banaAmin inşallah Cemil cümle evladını sağlıkla alsın kucağına . size eşiniz bakmamış o zaman çocukla gecırmıssınız o süreci .
sizde ona bakmayın
Gecenin bu saatinde bu hafiyelik bu araştırmacı kişilik alsın bir alkış . Yahu adam ameliyat olacak diyorum burun ameliyatı aynı zamanda yanak da etkilenecek ben istiyorum ki 3 gün boyunca hiçbir darbe almasinEşiniz niye kendi evi yerine annesinde kalsın ? Kızınız neden babasına zarar versin ? Çocuğunuz nerdeyse 1,5 yaşına yaklaşmış; basit komutları anlayabilecek durumda.
Üniversitede öğrenciyken öğrenci evinize gelen boyacının baktığı falda size 2. evlilik yapacaksınız, 2.de daha mutlu olacaksınız dedi diye "kaderimde 2.evlilik mi var" diye de konu açmıştınız.
Geçen gün açtığınız konunuzun alt metni de boşanma sebebi arayışı gibi duruyordu.
Eşinizle ayrılma gibi bir niyet ve düşünceniz mi var ? Eşinizin iyileşme sürecinde annesinde kalmasını bu nedenle mi istiyorsunuz ?
Ayrıca boyacı olayı cidden halen aklımı karistiriyor geçen de şey geldi aklıma bu boyacı acaba haklıydı ben eşimle ikinci kez evleniyor muyum yani iki kere mi evleniyoruzGecenin bu saatinde bu hafiyelik bu araştırmacı kişilik alsın bir alkış . Yahu adam ameliyat olacak diyorum burun ameliyatı aynı zamanda yanak da etkilenecek ben istiyorum ki 3 gün boyunca hiçbir darbe almasin
Allah’ım algılarım mı kapandı benımBen bekarken oldum ameliyat halam baktı annem bakmak istemedi bana
Odasında uyusun kapısı kilitli kalsın.niye ortada kalıyor ?Kızlar merhaba şimdi olay şöyleki eşim haftaya küçük bir operasyon geçirecek merkez hastanede biz ise şuan ilçede oturuyoruz yani ulaşım için araba şart . 16 aylık kızım var ve ben araba henuz kullanamıyorum eşimin ailesi ile aynı sitede oturuyoruz çok da yakınız. Ben eşime refakatçi olamam çünkü kızımı hastaneye sokup onca mikrop ve virüs içinde bekletemem zaten prematüre olduğu için enfeksiyon en hassas konumuz. Eşim ameliyat olacağı zaman kuzeni duracak yanında ancak sonra ben birkaç gün için ailesinde kalmasını istiyorum çünkü ameliyat bölgesi yüz yani hem burun hem yanak kızım daha minik olduğu için vurabilir birşey firlatabilir ve yüzdeki bantları görünce cekmeye çalışabilir ayrıca bir süre ağır kaldırmamasi gerekecek eşimin yani uzanıp yatması lazım annesi hiç istemedi onlarda kalmasını ben de illa sizde kalsın dedim şuan eşim baya baya ortada kaldı sizce doğrusu nedir?
Benim kızımin ayağı değdi ama benim burnum yıllar geçmesine rağmen sızladı aafaaAllah’ım algılarım mı kapandı benımkimin ayağı kafası degdı o zaman size sızım sızım sızlatan kimdi sizi . Ben bebek yaptı size de die anladım . Vazgectım ya yoruldum tam gitsin anası bakarsa baksın
Ayrıca boyacı olayı cidden halen aklımı karistiriyor geçen de şey geldi aklıma bu boyacı acaba haklıydı ben eşimle ikinci kez evleniyor muyum yani iki kere mi evleniyoruz
Mantıklı ama kitlemek falan da saçma olmaz mı ay ne o öyle hayvan kitler gibiOdasında uyusun kapısı kilitli kalsın.niye ortada kalıyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?