Ameliyat olacak esime kim bakacak?

Bebeğe eğitim ? Hem de uygulamalı olsun diyorsunuz yani normalde sizi severim fakat şuan biraz sacmaladiniz hiç bebek buyutmediginiz çok belli
yok çocuğum var şimdi yıne bekliyorum bebek . 18 aya kadar bebekler bunu oyun olarak benimle ilgilensinler die yapıyorlar fırsattan istifa de atma acır ama gibi söylenebilir bebeklerın algıları çok açık oluyor deneyin

Eşime bakmak isterdim fakat bebeğimi ihmal edemem aynı anda ikisine de yetişemem hadi yapmak istedim ve yaptım diyelim annesi dururken yani başımızda ne gereği var değil mi ama ?
İşte normal olan annesinin size gelip sorumlulukları paylaşmanız. Adam kendi yatağında yatsın dinlensin. Hastalıkta sağlıkta diye boşuna denmiyor . Eşinizi çok incitecek bir düşünce sizinki. Şaka yaptım şapşik vs diyip şirinlik yapın , şakaya vurun konuyu kapatın bence

anne size yardıma gelsin

Hayırlı olsun sağ salim kucağınıza alın ama cidden böyle riski nasıl alabiliriz? Sizin de dediğiniz gibi dikkat çekmek için yapıyor bir tane çarpsa o burun yamulsa ikinci operasyona lüzum olsa benim burnuma da kaç defa kafası ayağı falan geldi sızım sızım sızladı

Kayınvalide size mi gelecek ben oraya gonderıyorsunuz die anladım adamı

Ya zaten konu kapandı şimdilik bir de ailecek huyları bu son dakika gelene kadar rahatlar

Amin inşallah Cemil cümle evladını sağlıkla alsın kucağına . size eşiniz bakmamış o zaman çocukla gecırmıssınız o süreci .
sizde ona bakmayın

Eşiniz niye kendi evi yerine annesinde kalsın ? Kızınız neden babasına zarar versin ? Çocuğunuz nerdeyse 1,5 yaşına yaklaşmış; basit komutları anlayabilecek durumda.

Üniversitede öğrenciyken öğrenci evinize gelen boyacının baktığı falda size 2. evlilik yapacaksınız, 2.de daha mutlu olacaksınız dedi diye "kaderimde 2.evlilik mi var" diye de konu açmıştınız.

Geçen gün açtığınız konunuzun alt metni de boşanma sebebi arayışı gibi duruyordu.

Eşinizle ayrılma gibi bir niyet ve düşünceniz mi var ? Eşinizin iyileşme sürecinde annesinde kalmasını bu nedenle mi istiyorsunuz ?

Gecenin bu saatinde bu hafiyelik bu araştırmacı kişilik alsın bir alkış . Yahu adam ameliyat olacak diyorum burun ameliyatı aynı zamanda yanak da etkilenecek ben istiyorum ki 3 gün boyunca hiçbir darbe almasin

Gecenin bu saatinde bu hafiyelik bu araştırmacı kişilik alsın bir alkış . Yahu adam ameliyat olacak diyorum burun ameliyatı aynı zamanda yanak da etkilenecek ben istiyorum ki 3 gün boyunca hiçbir darbe almasin
Ayrıca boyacı olayı cidden halen aklımı karistiriyor geçen de şey geldi aklıma bu boyacı acaba haklıydı ben eşimle ikinci kez evleniyor muyum yani iki kere mi evleniyoruz

Ben bekarken oldum ameliyat halam baktı annem bakmak istemedi bana
Allah’ım algılarım mı kapandı benım kimin ayağı kafası degdı o zaman size sızım sızım sızlatan kimdi sizi . Ben bebek yaptı size de die anladım . Vazgectım ya yoruldum tam gitsin anası bakarsa baksın

Odasında uyusun kapısı kilitli kalsın.niye ortada kalıyor ?

Benim kızımin ayağı değdi ama benim burnum yıllar geçmesine rağmen sızladı aafaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…