- 5 Şubat 2019
- 16
- 10
- 20
-
- Konu Sahibi Sorsorustur42
Devlette olacağım evet , yaşamınıza herhangi bir kötü etkisi olduğu vücudunuza göre gerçekten çok büyük olduğuna sağlığınızı kötü etkilediğini söylerse doktorunuz heyet raporu ile ücretsiz yapılıyor ama diğer türlü biraz estetiğe girerse belli bir ücret alınıyor bende ben okusun burada ki yazıları 1 senedir araştırıyorum ve olmaya karar verdimMerhaba .bende bu ameliyatı olmayı düşünüyorum .nerede olacaksınız acaba .birde devlet hastaneleri ücretsiz mi yapıyor bilginiz var mi
Ve bana birden esti valla artık sıkıldım beni çok yormaya başladı umarım olabilirim:)Devlette olacağım evet , yaşamınıza herhangi bir kötü etkisi olduğu vücudunuza göre gerçekten çok büyük olduğuna sağlığınızı kötü etkilediğini söylerse doktorunuz heyet raporu ile ücretsiz yapılıyor ama diğer türlü biraz estetiğe girerse belli bir ücret alınıyor bende ben okusun burada ki yazıları 1 senedir araştırıyorum ve olmaya karar verdim
28 Şubat benim ameliyat tarihim inşAllah hayırlısıyla olduktan sonra buraya tecrübelerimi yazarım30 ocağa randevu aldım bende doktorla görüşmek için bakalım neler olacak .sizin ameliyat tarihi belli mi acaba
Göğüs küçültme ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi yazalım başlıklı konuya bakın isterseniz bu ameliyatı olan bir çok kişi orada tecrübelerini paylaşıyor yardımcı olabilecek cevapları bulabilirsiniz sanırımArkadaşlar merhaba. Benimde bugün plastik cerrahi ile randevum vardı .Sakarya araştırma hastanesinde.doktor çocuk düşünüyor musun dedi bes yil sonra kadar düşünüyorm dedim ve başka hicbisey söylememe fırsat vermeden doğumlar bittikten sonra meme küçültme ameliyatı yapıyoruz dedi biraz tartışma içine girdik ve çıktım.oysa ki bekarken yapan iki arkadaşım vardı devlet hastanesinde.ne kadar doğru bilginiz var mı acaba .yapılmıyor mu yani?
Aleyna hanım hangi şehirde ameliyat olacaksınız bende ist bağcılarda devlete gittim dr baktı baya büyük dedi ve bi kaç gün sonrasına ultrasyona yönlendirdi ultrasyon sonrasıda doktorum başka bi hastaneye gitmiş o yüzden ortada kaldım şimdi iyi bi doktor araştırmasındayım28 Şubat benim ameliyat tarihim inşAllah hayırlısıyla olduktan sonra buraya tecrübelerimi yazarım
Merhaba, sizinki gibi bir durumla bende karşılaştım. İlk doktor randevumda güzel güzel ameliyattan bahsedilirken bekar olduğumu söyleyince hemen konuyu kapatıp size ameliyat yapılmaz dediler, bu benim kararım ama dediğimde de heyete girersiniz ama bekar olduğunuz için kabul edilmez dediler. Devlet hastanesinde başka bir doktora gittim ilk işim bekar olduğumu sıkıntı olup olmadığını ameliyata engel mi diye sormak oldu. Doktorum o kadar güzel anlattı ki evet bekar olmam bir eksiydi, ilerde anne olmak istediğimde ister istemez süt bezlerinin bir kısmının alınacağını ama geri kalan kısmı ile gayet güzel emzirebileceğimi söyledi.Ameliyatım sırasında da hiçbir problem çıkmadı.Tek bir doktorla kalmayın bi kaç doktor ile daha görüşün :)Arkadaşlar merhaba. Benimde bugün plastik cerrahi ile randevum vardı .Sakarya araştırma hastanesinde.doktor çocuk düşünüyor musun dedi bes yil sonra kadar düşünüyorm dedim ve başka hicbisey söylememe fırsat vermeden doğumlar bittikten sonra meme küçültme ameliyatı yapıyoruz dedi biraz tartışma içine girdik ve çıktım.oysa ki bekarken yapan iki arkadaşım vardı devlet hastanesinde.ne kadar doğru bilginiz var mı acaba .yapılmıyor mu yani?
Ben de samsunda devlet hastanesin de olacağım her şeyim hazır ameliyat olacağım günü bekliyorum 17 gün sonra olacağım inşallah buraya yeniden yazarım nasıl geçtiğini felanAleyna hanım hangi şehirde ameliyat olacaksınız bende ist bağcılarda devlete gittim dr baktı baya büyük dedi ve bi kaç gün sonrasına ultrasyona yönlendirdi ultrasyon sonrasıda doktorum başka bi hastaneye gitmiş o yüzden ortada kaldım şimdi iyi bi doktor araştırmasındayım
Malesef ki iki doktorla görüştüm ama Sakarya da o da çocuk istiyorsan ameliyat yapamam dedi sonra kilomu sordu biraz kilo vermeden ameliyat yapmam dedi yani anlayacağınız ameliyat yapmamamk için türlü bahaneler saydi. Sanırım olamicam bu ameliyatı umudum tükendiMerhaba, sizinki gibi bir durumla bende karşılaştım. İlk doktor randevumda güzel güzel ameliyattan bahsedilirken bekar olduğumu söyleyince hemen konuyu kapatıp size ameliyat yapılmaz dediler, bu benim kararım ama dediğimde de heyete girersiniz ama bekar olduğunuz için kabul edilmez dediler. Devlet hastanesinde başka bir doktora gittim ilk işim bekar olduğumu sıkıntı olup olmadığını ameliyata engel mi diye sormak oldu. Doktorum o kadar güzel anlattı ki evet bekar olmam bir eksiydi, ilerde anne olmak istediğimde ister istemez süt bezlerinin bir kısmının alınacağını ama geri kalan kısmı ile gayet güzel emzirebileceğimi söyledi.Ameliyatım sırasında da hiçbir problem çıkmadı.Tek bir doktorla kalmayın bi kaç doktor ile daha görüşün :)
Umudunu yitirme bence İstanbul yakın oradan da bi kaç doktorla görüşebilirsin, mutlaka birisi yapacaktırMalesef ki iki doktorla görüştüm ama Sakarya da o da çocuk istiyorsan ameliyat yapamam dedi sonra kilomu sordu biraz kilo vermeden ameliyat yapmam dedi yani anlayacağınız ameliyat yapmamamk için türlü bahaneler saydi. Sanırım olamicam bu ameliyatı umudum tükendi